Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende babamla çalışıyorum dostum,bilirim zorluğunu,ama onlar olmasa biz bu ekmeği yiyemezdik,Allah onları başımızdan eksik etmesin,sık dişini 15 temmuza ne kaldı(15 gün)
  • amin dostum bu 15 gün bana 15 yıl gibi gelir yarın yanına cağırdı ne dicek bakalım kesin diceği ulen biz ssen serseri olmaman için otobüsleri verdik sen ise serserilik yapıyon serseri herif diceği garanti bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

amin dostum bu 15 gün bana 15 yıl gibi gelir yarın yanına cağırdı ne dicek bakalım kesin diceği ulen biz ssen serseri olmaman için otobüsleri verdik sen ise serserilik yapıyon serseri herif diceği garanti bu

en iyi yol,
    onu dinle,tasdik et ve özür dile,hiç bir baba oğlundan ders almayı kabullenemez,ağır gelir heleki otoriter babalardansa(kendi babamdan biliyorum)
  • benim babamda aynı saydığın özelliklerden dostum kendi evime geliyor birazdan allahtan annem yanında yoksa sığıncak delik aramam gerek kalıcak
  • quote:

benim babamda aynı saydığın özelliklerden dostum kendi evime geliyor birazdan allahtan annem yanında yoksa sığıncak delik aramam gerek kalıcak

ne oldu nasıl geçti atlatabildinmi taarruzu
  • sorma dostum taarruzu annem sayesinde kazandım ama söz verdittirdi temmuz 15e kadar kavga etmiyeceğime dair yemin bile ettirdi bana 14 gün boyunca kimseylen kavga edmicem anlıcağın fırtına gibidi geldi gecti
  • quote:

sorma dostum taarruzu annem sayesinde kazandım ama söz verdittirdi temmuz 15e kadar kavga etmiyeceğime dair yemin bile ettirdi bana 14 gün boyunca kimseylen kavga edmicem anlıcağın fırtına gibidi geldi gecti

sıkacaksın dişini ozaman,hiç birşeyi,görme,duyma ve bilme
  • 3maymunu oynucam dostum artık bu arada benim bir sorum olucak otobüslerle ilgili pc oyunu varmı biliyormusunuz merak ettimde
  • quote:

3maymunu oynucam dostum artık bu arada benim bir sorum olucak otobüslerle ilgili pc oyunu varmı biliyormusunuz merak ettimde

var birtane hatta burda konusuda açılmıştı ama dur bakayım bulursam söylerim sana
  • 0 403ü olanlar yada imkanı olanlar baksın konusu dostum oraya bir bak
  • çok sağol dostum ya çok makbule gecti hep merak etmişimdir arkadaslar gecen gün söyledi inanmadım ama gercekten vARmıs böyle bir oyun
  • quote:

çok sağol dostum ya çok makbule gecti hep merak etmişimdir arkadaslar gecen gün söyledi inanmadım ama gercekten vARmıs böyle bir oyun

ben çalıştırıp oynayamamıştım ama o yüzden daha fazla yardımcı olamayacağım kusura bakma,yeni nesil bilgisayar kurdu herşeyi yapıyorlar,benimkisi iş ve internet başkada anlamam zaten
  • BENDEDE SU OYUN VAR BUNDA CALISIRMI OTOBÜS YAMALARI 18 WHELLS OF STEEL VOLL AUFS GAS

yeni yetişen nesil dostum bizi havada karada sollarlar bilgisayarın her noktasını biliyorlar ama herzaman da derim sonucta TÜRK GENCLİĞİ ne yapsalar yakısıyor
  • quote:

3maymunu oynucam dostum artık bu arada benim bir sorum olucak otobüslerle ilgili pc oyunu varmı biliyormusunuz merak ettimde

ewt var melih abi bus driver var ama çok basit bir oyun belli bir süre sonra canını sıkıyor insanın. bende 18 WHELLS OF STEEL pedal to metal var ona otobüs indirdim 2 tane bir volvo birde travego onunla gezip duruyorum. birde 18 WHELLS OF STEEL haulin var. o tüm hard truckların en iyisi her bakımdan. benim ekran kartı kaldırmadığı için çok takılıyor onu zar zor oynuyorum. brde ek olarak onda otobüs seçip yolcu taşıyabiliyormuşsun öle duydum.
  • evde olsaydım daha fazla yardımcı olabilirdim
  • abim benim bir sorum daha olucakta foruma geldiğinde okursun nasıl ekleniyo bu otobüsler nereye kopyalamam gerek
  • quote:

abim benim bir sorum daha olucakta foruma geldiğinde okursun nasıl ekleniyo bu otobüsler nereye kopyalamam gerek

hard truck metal to metal varsa belgerimde hard truck dosyası olması lazımdı onun içine atıyoruz diye hatırlıyorum dediğim gibi evde olsam tam olarak anlatabilicem fkt izmirde değilim işte yanlız metal to metal oyunu için pttm olanı indirmelisin yoksa bir işe yaramaz

http://www.hardtrucktr.com/

bu siteye bak bi oradadan biraz bilgi bulabilirsin. yarın akşam evde olacam inş o zmn detayli yardim ci olurum

• tamam çok sağol abim
  • 18 Wheels of Steel Pedal to the Metal (P.T.T.M) Eklenti Kurulumu:

1- İndirdiğiniz *rar veya *zip uzantılı dosyayı, WinRar veya WinZip kurulumu yardımı ile "dosyaları çıkart" komutuyla sıkıştırılmış olan dosya veya klasörü çıkartıyoruz.

2- Dosyaları çıkarttıktan sonra önümüze gelen klasörü

C:\Documents and Settings\PC Adı\Belgelerim\18 WoS Pedal to the Metal\makes\truck
    Konumu içine kopyalıyoruz.

Not: Örneğin; MAN TGA adında bir eklenti indirdik ve dosyaları çıkarttık önümüze gelen klasör içinde interior, engine gibi klasörler içermesi gerekir. Eğer MAN TGA klasörü içinde yine benzer isim de bir MAN_TGA yazıyorsa bu klasörü gerekli konuma kopyaladığımızda araç oyunda görünmez. Bu yüzden bu klasörü gerekli konuma atmamalı, içinde interior, engine gibi klasörleri barındıran ana klasörü gerekli konuma kopyalamalıyız.

Not: Eğer makes ve truck klasörleri belirtilen konumda yoksa bu klasörleri kendimiz oluşturmalı ve adlarının doğru yazıldığına emin olmamız lazım.

Not: Eğer indirdiğimiz eklenti tır ise truck dorse veya combo ise tralier konumu içine kopyalanmalıdır.

3- Eğer dosyaları çıkarttıktan sonra önümüze WinRar Kendi Açılan Arşiv Gelirse tek yapmamız gereken sürekli ilerlemek ve dosya(lar)ın kurulacağı yerin konumu önümüze geldiğinde gerekli yere Bilgisayar Adımızı yazmak ve yine ilerleyip kurulumu bitirmektir.

• benim otobüsden görüntü

volvo
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.