sizce bu otobüs hangi yöne gidiyor? cevabı yarın akşam bu saatlerde
bu adamda penisiyle otobüs çekiyor konu dışı bölümünde bayağı bir ilgi görmüştü.
Penisiyle otobüs çekti!
Meraklı bakışlar.. Büyük bir kalabalık.. Bu adam 9 tonluk otobüsü çekti. Endonezya'nın başkenti Cakarta'da yüzlerce kişilik kalabalık ilginç bir rekor denemesi için bir araya geldi. Şehrin 489'uncu yıldönümü kapsamında düzenlenen etkinliklerde en güçlü erkek yarışması düzenlendi.
Endonezyalı Jaja Stone 9 tonluk bir otobüsü cinsel organına bağladığı bir iple çekerek "erkekliğini" kanıtladı. Şaşkın kalabalığın meraklı bakışları arasında otobüsü tam 50 metre çeken Stone, sembolik olarak şehrin erkeği unvanını da almış oldu.
Ödülünü belediye yetkililerinden alan Stone, "Başaracağımı biliyordum. Güçlü bir vücut yapısına sahibim. Yıllardır spor yapıyorum. Yeni rekor denemelerine açığım" diye konuştu. 29 Haziran'a kadar sürecek yıldönümü kutlamalarında spor etkinliklerinden konserlere kadar birçok alanda yapılan kültürel faaliyetler hem Endonezyalılar hem de yurtdışından gelen birçok turist tarafından yoğun ilgi görüyor.
ilginç otobüs diyolagları :)
-bavulu iyi bıraktın di mi? içinde kırılacak eşyalar vardı -artık yok merak etmeyin -hay
-pardon bu koltuk arkaya yatmıyor -uykusu gelmemiştir daha hanımefendi
-bir krema daha alabilir miyim? -niye? -koyu oldu da... -niye? -krema az geldi sanirim.. -belki kahve çok gelmistir? -o kadar muavinden filozofuna çattık a...
-pardon muavin bey mola yerine gelince uyandırır mısınız? -tabi efendim. öperek mi uyandırayım yoksa çağrı mı atayım telefonunuza
-pardon bi bardak su alabilir miyim -babanın uşağı mı var ! kalk al -pardon sizi muavinle karıştırdım -sus gömmiyim koltuğa seni -pardon.. pardon ...
-pardon yastık alabilir miyim -yorgan da vereyim mi? -yok o kalsın
-çay, kahve, meşrubat.. hangisini alırsınız efendim? -beş şubat alayım ben -hobaaa
-su verir misiniz beyefendi? -buyrun.. afiyet olsun.. -ee ne bekliyorsunuz -400 kuruş beyefendi -ama ikram değil mi bu su -benden almazsanız şöför beyden isteyin. ama onda 700 kuruş -......
-ankaraya kaçta varırız abi? -valla bir izmir'e varalım oradan kaçta bineceğine bağlı =] -ha.......
-daha ne kadar var -na bu kadar var -hmm peki
-muavin bey şşşt -buyrun bacım -şu müziği değiştirebilir misiniz, daha güncel bişeyler olsun please -abla otobüs müzüğü işte , güncel kim ola ki -Allahım nolur bana güç verme , yoksa bu adamı öldürebilirim, vereceksende helal et şu adamı öldüriym otobüste çalan müzik ibo nun ilk albümleri , tomurcuk tomurcuk gözleri boncuk boncuk ve daha niceleri
muavin - bardak al - yok ben istemiyorum muavin - bardak al servis yapıcam - istemiyorum ya - bardak konuşan yeri kendi açıp zorla bardağı koydu ve kalsın sonra içersin bu otobüs yolculuğundan sonra bidaha otobüse binmemiş..
-bi yolculukta da muavin çok tatlı güleryüzlü bi çocukmuş... muavin şoföre bişeyler anlattı uzun uzun, sonra arkadaş -şşşt muavin bakar mısın -buyrun -şoförle konuşulmaz -o zaman sizinle konuşalım -bak şoför bişey diye sen ona bi bak istersen...
Otobüs terminallerinde ve halimanlarında ne muhabbetler dönüyor gelin görün..
- İyi günler.. Balıkesir'e saat kaçta arabanız var ? - 8 ve 10'da var abicim.. - Tamam 1o arabasına iki bilet alabilir miyim ? - Tabi.. Önden mi veriyim arkadan mı ? - Hı
- Abi nereye gidiyorsun gel götürelim.. - Antalya mı abi böyle gel. - Abi Ispartaysa böyle gel hemen kalkıyor ! - Ne Ispartası ne Hatay'ı ben bi koli alıp gidicem kardşim ya ! - Koli mi ? Böyle gel abi kolilerimiz arka tarafta depoda.. İsmett!! İlgilen kardeşimle
- İyi günler ben Hatay'a gidicektim de.. - Tabi , kimlik alabilir miyim ? - En erken kaçta arabanız var ? - Araba mı ????? Burası uçak şirketi beyfendi - (Madem uçak şirketi otobüs terminalinde ne işiniz var ) Neyse hıhı. iyi günleeer
- Ankara'ya uçucaktım .. - Kalkış izniniz var mı ? - Ha ?
- Adana'ya uçak kaldırıyor musunuz ? - Kaldırıyoruz, indiriyoruz her türlü muamele var Adana'ya
Bursa Otogar...
+ Abla karsa mı gidiyorsun alayım valizini - Kardeşim bırak valizimi izmire gidicem ben + Tamam abla karsa gidersin ordan izmir otobüsüne binersin - Salak mısın lan sen - Yoo !
abey nereye gidiosun istanbula bursa var abey kalkıyo yok ben istanbula gidicem aktarma yaparız abey tamamda direkt gitmek varken istanbula niyeee.... olsun abey bursayıda görmüş olursun
otobüs şöförü temel
Temel İstanbul-Trabzon seferini yapan bi otobüste şöförmüş. Bi gün 40 yolcuyu Trabzon a götürürken otobüsü yüksek bi uçurumdan aşağıya uçurmuş. Ve malesef otobüsteki yolcuların hepsi ölmüş bi tek Temel sağ kalmış. Temeli ambulansla hastaneye götürrken hemşire sormuş: "şöför bey neden şarampole yuvarlandınız?" Temel: " önüme 2 koyun çıktı" demiş. Hemşire:" keşke koyunları ezseydinizde o kadar insan ölmesydi" diye yanıtlamış. Temel hemen bu cevabı vermiş:" zaten birini ezdim öbürü de uçurumdan aşağıya gitti onuda ezmeye giderken bende uçtum demiş."
meli-417 geldiğinde kimse bişey yazmamış demesin
sene 89 firma özdeveli otobüs süperman turbo yer ankara-bolu arası bir yer
öyle bir sis var ki öndeki aracın ön tarafı bile görülmüyor,bizde düşmüşüz bir tırın peşine tın tın gidiyoruz,kaptan ikide bir kafayı çıkarıp geri giriyor,yol çift yönlü,5 dakika kadar öylece gittik,kaptan yanındakiyle muhabbette bende 2 numaradayım,artık sabrı tükenmiş olacakki,''ya Allah dedi,vites küçültüp çıktı,tırın yarısına gelince vites attı ve basmaya devam etti,süpermanlar çok seri araçlardı,hızımız 100ü buldu,ve tırın önü göründü,derken karşıdada bir çift sönmeye yüz tutumuş mum gibi zayıf bir çift far göründü,kaptan gazı köklemesiyle havalı kornaya asılması bir oldu,bizde adrenalin had safhada tabi,derken kompresyona binmiş motor sesiyle birlikte tır kafayı yere soktu ve biz sıyrıldık,o sırada duyduğumuz tek şey karşıdan gelen man 590 ın(eski burunlu man kamyonlar) havalı kornasıydı... herkesin dudakları pıtır pıtır oynuyordu
quote:
Orjinalden alıntı: mavim1974
sene 89 firma özdeveli otobüs süperman turbo yer ankara-bolu arası bir yer
öyle bir sis var ki öndeki aracın ön tarafı bile görülmüyor,bizde düşmüşüz bir tırın peşine tın tın gidiyoruz,kaptan ikide bir kafayı çıkarıp geri giriyor,yol çift yönlü,5 dakika kadar öylece gittik,kaptan yanındakiyle muhabbette bende 2 numaradayım,artık sabrı tükenmiş olacakki,''ya Allah dedi,vites küçültüp çıktı,tırın yarısına gelince vites attı ve basmaya devam etti,süpermanlar çok seri araçlardı,hızımız 100ü buldu,ve tırın önü göründü,derken karşıdada bir çift sönmeye yüz tutumuş mum gibi zayıf bir çift far göründü,kaptan gazı köklemesiyle havalı kornaya asılması bir oldu,bizde adrenalin had safhada tabi,derken kompresyona binmiş motor sesiyle birlikte tır kafayı yere soktu ve biz sıyrıldık,o sırada duyduğumuz tek şey karşıdan gelen man 590 ın(eski burunlu man kamyonlar) havalı kornasıydı... herkesin dudakları pıtır pıtır oynuyordu
geçmiş olsun allah korumuş yine. şöförede helal olsun sen okdr bekle bekle tam o anı bul.
benim bilgisayar oyunlarında da öle oluyor otobüsü sürüyorum virajlı yoldayız tırlar uyuz uyuz gidiyor başlarım dedim tam sollamaya başladım bende yarısına geldim yolun ucunu gördüm bi baktım araba geliyor. tabiki oyunda olduğumuzdan rahatız sola kırıdm çıktım yoldan çimenlerden dewam ettim gittim.
tabiki geçerk hayat oyuna gelmez
quote:
Orjinalden alıntı: _ anaconda _
sizce bu otobüs hangi yöne gidiyor? cevabı yarın akşam bu saatlerde
bu arada bunun cevabı işte bu
yaa 2 günüdür çok sakin burası sanki mavim1974 sende olmasan hiç durulmayacak buralarda. melih abi olmayınca pek bi sıkıcı geçiyor. meğersem burayı canlı tutan oymuş. artık gelsede eski haline dönse
gerçi onunda işleri var bu aralar ayın 15 inden sonra hiç bırakmayız artık onu
merhbalar arkadaslar ben geldimmmm özledim hepinizi ya sormayın nezaretteydim ondan giremedim denizliye giderken dangalağın biri kız arkadasını benim otobüsten bilet kestirmiş nazilli yolunda baktım taksinin biri otobüstekilere byby yapıyor solladım onu durdum önünde durdu oda hiç soru sormadan gecirdim yumruğu oda dişi kırıldı bir baktım kızın biri otobüsten nasıl iniyor o benim sevgilimdi demezmi herif şikayetci oldu gittik karakola anklattım durumu yattık nezarette bügün çıktık davayı geri aldı olan otobüse oldu 3gün kapattılar
quote:
Orjinalden alıntı: meli-417
merhbalar arkadaslar ben geldimmmm özledim hepinizi ya sormayın nezaretteydim ondan giremedim denizliye giderken dangalağın biri kız arkadasını benim otobüsten bilet kestirmiş nazilli yolunda baktım taksinin biri otobüstekilere byby yapıyor solladım onu durdum önünde durdu oda hiç soru sormadan gecirdim yumruğu oda dişi kırıldı bir baktım kızın biri otobüsten nasıl iniyor o benim sevgilimdi demezmi herif şikayetci oldu gittik karakola anklattım durumu yattık nezarette bügün çıktık davayı geri aldı olan otobüse oldu 3gün kapattılar
gemiş olsun melih abi. bu arada adam iyiki şikayeti geri almış birde onunla uğraşacaktın.
sorma abim ya bügünlerde var basımda bir bela ama ne bela bilmiyorum temmuz 15e kadarda adam gibi durcaz diye söz verdim sözümüzüde tutamıyoruz ne yapcam bilemiyorum
quote:
neyse bunla geçmiş olsun dostum yaa,ama suç sende de var,bir sor bakalım nesin necisin diye,icabederse sonra gene geçir bir anlık öfke 3 günlük yevmiyenden etti bak,aman abicim uyma kimseye
sorma dostum babam dedi ipleri bıraktık eline sürekli karakollardasın temmuza kadar ben seferlerdeyim anlıcağın sıkı yönetim saafaları basladı
quote:
sorma dostum babam dedi ipleri bıraktık eline sürekli karakollardasın temmuza kadar ben seferlerdeyim anlıcağın sıkı yönetim saafaları basladı
''gemisini yürüten kaptan''derler ya dostum,işin için gerekirse eyvallah demeyi bileceksin, zibidinin biri byby yapar,sen gayet iyi niyetli ve babacan bir tavırla,(o yolcuların canı gibi namusuda sana emanet) yolcularını korursun ama gördüğün gibi araba 3 gün yatar,nezareti saymıyoruz bile,yapılacak iş aslında durmayacaktın bile,madem durdun önce bir sor,sonra icabederse çocuğumu döversin,kırığını arabadanmı atarsın senin bileceğin iş
inan dostum beni sen anladın yemin ederimki bunu anlatmaya çalışıyordum ama anlayan olmadı eğer benim otobüsüme bayan biniyorsa benim namusumdur ineceği yere kadar benim bacımdır sonucta firmaya güvenerek o otobüse biniyorlar bana artistlik yaptı basta NE DURUYON LEN SÖFÖR PARCASI DEDİ arabasının kapısını actım tek yumruklıuk canı varmıs zaten sonradan karakolda anladım kız arkadasına byby yaptığını ama gec oldu tabibenim 3günlük zararım 15.000ytl olarak ama canımız sağolsn diyorum
quote:
inan dostum beni sen anladın yemin ederimki bunu anlatmaya çalışıyordum ama anlayan olmadı eğer benim otobüsüme bayan biniyorsa benim namusumdur ineceği yere kadar benim bacımdır sonucta firmaya güvenerek o otobüse biniyorlar bana artistlik yaptı basta NE DURUYON LEN SÖFÖR PARCASI DEDİ arabasının kapısını actım tek yumruklıuk canı varmıs zaten sonradan karakolda anladım kız arkadasına byby yaptığını ama gec oldu tabibenim 3günlük zararım 15.000ytl olarak ama canımız sağolsn diyorum
yaa sana şöyle böyle diyorum ama bende olsam aynısını yapardım
buda bir ders olsun,Allah beterinden korusun,genede dikkat et,herzaman bir yumrukluk canı olanlar denk gelmeyebilir,çeker makineyi iner Allah muhafaza ölürmüsün öldürürmüsün,bırak Allahından bulsun bulaşma bunlara
dostum artık babam otobüslerin basında ya sefere ben gitsem bile bırak kavgayı korna calmama bile karsı çıkar yandım temmuz 15e kadar