Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya dostum sende olmasan bu forumda olmasan valla aynen dostum cahillik kadar kötü bişi yok şimdi bir soru daha sorucam sasıcan

abim ya bu açtım belgelerimi makes/truck yok ama ne yapıcam şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

ya dostum sende olmasan bu forumda olmasan valla aynen dostum cahillik kadar kötü bişi yok şimdi bir soru daha sorucam sasıcan

abim ya bu açtım belgelerimi makes/truck yok ama ne yapıcam şimdi

melih abi en baştan başlıyalım sende hard truck 18 whels of steel pedal to the metal oyunu yüklümü? veya başka bir hard truck oyunu?

• bende abim su var 18 wheels of steel voll aufs gas var abim
  • quote:

bende abim su var 18 wheels of steel voll aufs gas var abim

tamam işte aynı şey sadece o almanca ismi ing cesi pedal to the metal

şimdi gelelim otobüsleri indirmeye

eğer bu otobüsü istersen

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU

bu linkten indir:http://files.filefront.com/Ayats_Bus_Pttmrar/;7594120;/fileinfo.html

eğer bunu istersen

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU

bu linkten:http://files.filefront.com/Volvo_9700_Bus_Pttmrar/;7594210;/fileinfo.html

dosya(ları) indikten sonra

1- İndirdiğiniz *rar veya *zip uzantılı dosyayı, WinRar veya WinZip kurulumu yardımı ile "dosyaları çıkart" komutuyla sıkıştırılmış olan dosya veya klasörü çıkartıyoruz.

2- Dosyaları çıkarttıktan sonra önümüze gelen klasörü

C:\Documents and Settings\PC Adı\Belgelerim\18 WoS Pedal to the Metal\makes\truck
    yani kısacası belgelerim-18 WoS Pedal to the Metal-makes-truck

Konumu içine kopyalıyoruz.sende 18 WoS Pedal to the Metal yazan yerde 18 WoS Pedal voll aufs gas gibi bişey yazabilir aynı şeyler ikiside

Not: Örneğin; MAN TGA adında bir eklenti indirdik ve dosyaları çıkarttık önümüze gelen klasör içinde interior, engine gibi klasörler içermesi gerekir. Eğer MAN TGA klasörü içinde yine benzer isim de bir MAN_TGA yazıyorsa bu klasörü gerekli konuma kopyaladığımızda araç oyunda görünmez. Bu yüzden bu klasörü gerekli konuma atmamalı, içinde interior, engine gibi klasörleri barındıran ana klasörü gerekli konuma kopyalamalıyız.

Not: Eğer makes ve truck klasörleri belirtilen konumda yoksa bu klasörleri kendimiz oluşturmalı ve adlarının doğru yazıldığına emin olmamız lazım.

Not: Eğer indirdiğimiz eklenti tır ise truck dorse veya combo ise tralier konumu içine kopyalanmalıdır.

3- Eğer dosyaları çıkarttıktan sonra önümüze WinRar Kendi Açılan Arşiv Gelirse tek yapmamız gereken sürekli ilerlemek ve dosya(lar)ın kurulacağı yerin konumu önümüze geldiğinde gerekli yere Bilgisayar Adımızı yazmak ve yine ilerleyip kurulumu bitirmektir.

• eğer daha otobüs istersen dahada koyayım buraya

• abim eger varsa koyarmısın birde abim bu otobüsü nereden aluıcam tır satılan yere gitsem alabilirmiyim
  • quote:

abim eger varsa koyarmısın birde abim bu otobüsü nereden aluıcam tır satılan yere gitsem alabilirmiyim

tır satılan yerden veya araba dururken N tuşuna bas ardında yukarıda truck tuşuna bas ondan sonra sağ üst tarafta saat 1 yönünde part shop ve new truck var. new truck a bas listeden istediğin otobüsü seç trade ye bas sonra part shop a git motoru fln güçlendir işim bitince esc ye bas oyuna dewam tam gaz ileri

not: bu arada n ye basınca araç alma özelliği açıksa değiştirebilirsin. yoksa tır listesi kapalı çıkar bir şey değiştiremezsin bu durumda tır satılan bir yer bulup değişitrmen lazım veya oyuna başlamadan özelliklerde upgrade anywhere gibi bir yazı var ona tıklaman lazım.

• abim çok tşk çok sağolyardımların için
  • birdehttp://rapid-share.com/files/40787919/config.cfg bu dosyayı indir (aradaki tire (-) işaretini kaldır rapidile share arasındaki ) site açılır. ve belgerim 18 wos klasörünün içine at zaten aynı adla bir dosya daha var orada config diye ataken değiştirilsin mi diye soracak evet de sonra oyunda oynarken

"é" tuşuna birkez basıyoruz karşımıza console cıkıyor.oraya :

cheat money----------> 100.000$ para verir
    cheat all---------------> 100.000$ para ve yıldız verir(böylelikle tüm işleri alabilirsiniz ve araçları)
    bunları yazarak hem paranı coğalta bilir hemde saygınlık yani yıldızını arttırabilir 100 yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or_By -- 3 Temmuz 2007; 17:48:39 >

• quote:

abim çok tşk çok sağolyardımların için

hiç önemli değil
  • Hangi firmada çalışıyorsunuz?
  • Yeri burası mı bilmiyorum ama Ağırlık izmirden yazmayı uygun görüyorum. Melih abi ile msnden konuşçaktım ekledi sağolsun ama denk gelmedi hiç buraya yazıyorum.

Öncelikle sorayım izmir manisa arasında çalışan otobüslerde çalışan veya bağlantısı olan varmı?

bunların çoğu illallah dedirtti. Biliyorsunuzdur kavşaktan manisa yoluna girer girmez bi cep var ve orası artık resmen terminal halini aldı tek araçlık yere 3 otobüs girdiği bile oluyo dolayısı ile diğer araçlara tek şerit kalıyo ve trafik iptal bide yolcu getiren arabalar varki iyice berbat oluyo...

tamam onlarıda anlıyorum ekmek parası ama birde şöyle bir durum oluyo adam sinyalini veriyo yola çıkıyo bi yolcu görüyo hoop yolun ortasında tekrar duruyo (ben ege üniversitesi lojmanlarında oturuyorum manisa yoluna çıkınca ilk ışıklara gelmeden giriş var) dolayısı ile sağ şeritte kalmam gerekiyo bu şekilde yola çıkanlara yol veriyorum(dum) ama çıkıpta durunca sinirlerim tepeme çıkıyo hatta bikeresinde korna çaldım muavin geldi kavga ettim. bikeresinde geçtim önünde durdum bu sefer o korna çalmayı biliyo....

sizlerle paylaştım bir nebze olsun sinirimi boşalttım. kazasız belasız yolculuklar

• bahsettiğin yer manisa kavsağı manisa-akhisar-soma-salihli otobüslerinin 2.otogarı oraıdır yolcuların oraya gelme nedeni otogara gidipte 30dk beklemektense hazır giden araca yetişmektir oradan bende şikayetciyim o yolu cözüme kavusturmaları çok iyi olur benim 3ay önce bursa seferim vardı inan manisaya yönüne dönerken hemen girişte zzaten adamlar yolu işgal etmişler adam bursaya gidicekmiş soma seyhatın mavini yolcuyu tutuyor gel bizimkine bin diye adam diyor ben bursaya gidicem somadan kalkıyor rahat rahat gidersin yolcu kapmak için artık neler yapmıyorlar bizde eskiden akhisar seyahatte otobüslerimiz vardı hatırlıyorum AYNI sorun eskidende vardı
  • merhaba arkadaşlar ben istanbuldan umut.bende yeni bir host adayıyım .eğer aranıza benide kabul ederseniz minnettar kalırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ub.yiles

merhaba arkadaşlar ben istanbuldan umut.bende yeni bir host adayıyım .eğer aranıza benide kabul ederseniz minnettar kalırım

hoş geldin dostum.

melih abi bir aday daha geldi
  • quote:

bahsettiğin yer manisa kavsağı manisa-akhisar-soma-salihli otobüslerinin 2.otogarı oraıdır yolcuların oraya gelme nedeni otogara gidipte 30dk beklemektense hazır giden araca yetişmektir oradan bende şikayetciyim o yolu cözüme kavusturmaları çok iyi olur benim 3ay önce bursa seferim vardı inan manisaya yönüne dönerken hemen girişte zzaten adamlar yolu işgal etmişler adam bursaya gidicekmiş soma seyhatın mavini yolcuyu tutuyor gel bizimkine bin diye adam diyor ben bursaya gidicem somadan kalkıyor rahat rahat gidersin yolcu kapmak için artık neler yapmıyorlar bizde eskiden akhisar seyahatte otobüslerimiz vardı hatırlıyorum AYNI sorun eskidende vardı

Senin gibi birinin bunlarla bağlantısı olmadığına sevindim.

Poliste bişey demiyo
    resmen otogar oldu

• anaconda arkadaşım ben aday değilim . bir hafta sonra başlayacağım Allh'ın izni ile
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.