Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sorumu tamamen yerel firmalara göre cevaplarsan sewinirim. muavin veya hostların çalışma şekli nasılsır. kaç gün çalışır kaç gün yatarlar.tüm hepsinin aile hasreti çektiği doğrumu. hiç biri ewine gelemeyecek kadar çok mu çalışıyor
  • verilen sefere göre değişir benim aracta 3gün çalışılıp 1gün tatil yapılır ancak her firmanın kendine göre kuralları vardır eger firma aracı ise 1gün çalışıp 1gün dinlenirsin ama ancak sahısa bağlısan eğer sahıs otobüsündesen ozaman değişir sefer programına göre tatil yaparsın evet aile hasreti cekerler
  • misal şahıs arabası akşam 9:00 adana dan çıktı sabah 10:00 istanbulda oldu.bu araç personeline dinleniş şekli nasıl olur
  • söfere 6ile 9saat arası dinlenme payı verirler buy arada sen aracı temizlersin sizin cıkısınız saat örneğin gece 11de saat 10:30 peron arkası beklersiniz yani saat aksam 10:00kadar izilisinizdir
  • peki iyi bir muavin şöföre yağcılık yapan muavin midiir
  • bence değildir. işini adam gibi yapanı herkes sever o yüzden işini tam anlamıyla yerine getiren kişi iyi bir muavindir.
  • bana göre iyi muavin işini iyi yapan- yolcuyla lavbali olmayan-aracı iyi bakan-şöför kavga ettiğinde otobüsten sopayı getiren muavin iyi muavindir tabi burda yer etmek istediğinde yağcılıkta gerekir
  • peki muavinler ne kadar kazanır ortalama ayda
  • iyi bir muavin 650-700arası ancak bu özel işlerde içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meli-417 -- 6 Temmuz 2007; 16:51:41 >
  • özel işlerden kastın nedir
  • düğün-geZİ-özel iş-turist gezdirmek için kiralandığında özel iş vasfına girer
  • oda herhalde binde bir denk gelir değil mi yoksa sık sık mı oluyor
  • eğer yaz sezonu açıldıysa ayda 3defa denk geliyor
  • gece seferlerinde muavin we hostların uyuması söz konusu mu
  • gece oldumu muavinle anlaşırsınız 2saat sen 2saat muavin gibi ancak muhakkak ve muhakkak biriniz ayakta olmak zorundasınız çünkü gece size cok iş düşer şöförü, konustrmanız gerekmektedir konusturmazsanız şöför dalar uyur
  • o zaman host olanın ağzının iyi iş yapması lazm
  • geçen gün adanaya gittim adanadan gelirken otobüsün içinde aynen şu yazıyordu:''her nefis ölümü tadacaktır.'' sanki şehirler arası otobüse değil de cenaze arabasına binmişiz gibi bir intiba uyandırdı bende
  • ha ha keşke çekseydin fotosunu ya ne güldüm
  • az önce çok büyük bir münakaşa yaşadık ewdekilerle melih abi onlar dediler muavinliğinriski çok trafik kazaları çok gitme ....bende dedim her işin riski var..ama şunu öğrendim bu işi benden başkası yapmamı onaylamıyor
  • abim izmirde olsan ben ailenle görüşüp ikna ederdim ama bilirsin ailenin hala gözünde sen yeni doğmuş bebeksin sana kıyamadıkları için izin vermiyorlar ama istersen söyle yapalım sen msn adresini gönder bana özel mesajla ben ekleyeyim ailenle msnde görüşelim ben ikna ediceğime inanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.