Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: meli-417

bana göre iyi muavin işini iyi yapan- yolcuyla lavbali olmayan-aracı iyi bakan-şöför kavga ettiğinde otobüsten sopayı getiren muavin iyi muavindir tabi burda yer etmek istediğinde yağcılıkta gerekir

Sadece işini yapıp yolcularla laubali olmaması önemli gerçekten.
  • yolladım abi özele bakalım sen ikna edebilecekmisin
  • ekledim abim elimden geleni yaparım
  • hayırlısı olsun bakalım,@meli-417 kolay gelsin,
    @ub.yiles,

ailenin rızasını almadan bir işe kalkışma,her işte bir hayır vardır
  • bi soruda benden
    otobüste neden cep telefonu kullanmak yasaktır (biliyorum)
  • eğer yasak olmasa önüne gelen telefonla konuscak ve buda yolcuların rahatsızlığına neden olucaktır ve bir önemli noktasıda yeni otobüsler elektroniktir buda sistemi telefonun alıcısı verdiği etkiden dolayı arızaya sebeb olmaktadır
  • melih abi bugun sabah otogara gittim saat 10 gibi ama araba ters yerdeydi hemen çıktım sende orda değildin heralde...
  • mavim 1974 nerelerdesin dostum özlettin kendini gözükmüyorsun forumda
  • ben nişan için gün sayıyorum ondan seferlere şöför ç.ıkıyor benim arac şimdi peronqa yanasmıstır saat 13:00arabası
  • quote:

ben nişan için gün sayıyorum ondan seferlere şöför ç.ıkıyor benim arac şimdi peronqa yanasmıstır saat 13:00arabası

tekrardan hayırlı olsun.
  • çok sağolasın eğer evli değilsen allah sanada tattırsın bu duyguyu
  • quote:

çok sağolasın eğer evli değilsen allah sanada tattırsın bu duyguyu

benim için daha çok var yaş 18
  • allah ozaman tattırır bu duyguyu sana daha gencsin var daha nişanlanmana erkenden aman sakın nişanlanma hayatı tat ondan sonra nişanlan
  • ya benim konu dısı bir sorum olucakta ben bilgisayarın ekran kartını nasıl güncelleştircem yardımcı olurmusunuz
  • quote:

ya benim konu dısı bir sorum olucakta ben bilgisayarın ekran kartını nasıl güncelleştircem yardımcı olurmusunuz

ekran kartının firmasının sitesine bak? ne kullanıyorsun ekram kartı olarak. nvidia fln mı?
  • ben sana bilg. modelini vereyim abim anlamam o işlerden prism.3d.exe hatası veriyor oyunda
    http://www.vestel.com.tr/Cultures/tr-TR/Urunler/20642951.htm
  • quote:

ben sana bilg. modelini vereyim abim anlamam o işlerden prism.3d.exe hatası veriyor oyunda
    http://www.vestel.com.tr/Cultures/tr-TR/Urunler/20642951.htm

ekran kartın nvidia geforce go serisinden 7400 müş

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_mobile_84.63.html

bu linkteki senin için gereken driver.

• yalnız unutmadan bu kesin olmaya bilir bunu belirteyim. çünkü nvidia bazı konularda biraz acayiptir. ztn 7400 için direkt bi link yok ama ztn orada 7800 fln yazıyor ikiside laptop için ama yinede %100 garanti yok olacak diye eğer lmazsa başka bir tane buluruz.
  • veya bir yolu daha var olmazsa bunu dene

bilgisayarım-sağ tık-donanım sekmesi altında

Aygıt Yöneticisine girip Sürücüyü Günceleştir

Listeden Yada belirli bir konumdan yükle(gelişmiş)--İleri

Arama. Yüklenecek Sürücüyü ben seçeceğim---İleri

Gelen ekranda sağ tarafta disketi var diyip indirdiğim driver klasörü içindeki NVBL.INF dosyasını göstericez bu kadar kolay gelsin
  • çok sağol abim ya hani oyun vardı ya otobüs kullanıyorduk işte prism.3d.exe hatası veriyor saniye bası
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.