bana göre iyi muavin işini iyi yapan- yolcuyla lavbali olmayan-aracı iyi bakan-şöför kavga ettiğinde otobüsten sopayı getiren muavin iyi muavindir tabi burda yer etmek istediğinde yağcılıkta gerekir
Sadece işini yapıp yolcularla laubali olmaması önemli gerçekten.
yolladım abi özele bakalım sen ikna edebilecekmisin
ekledim abim elimden geleni yaparım
hayırlısı olsun bakalım,@meli-417 kolay gelsin, @ub.yiles,
ailenin rızasını almadan bir işe kalkışma,her işte bir hayır vardır
bi soruda benden otobüste neden cep telefonu kullanmak yasaktır (biliyorum)
eğer yasak olmasa önüne gelen telefonla konuscak ve buda yolcuların rahatsızlığına neden olucaktır ve bir önemli noktasıda yeni otobüsler elektroniktir buda sistemi telefonun alıcısı verdiği etkiden dolayı arızaya sebeb olmaktadır
melih abi bugun sabah otogara gittim saat 10 gibi ama araba ters yerdeydi hemen çıktım sende orda değildin heralde...
mavim 1974 nerelerdesin dostum özlettin kendini gözükmüyorsun forumda
ben nişan için gün sayıyorum ondan seferlere şöför ç.ıkıyor benim arac şimdi peronqa yanasmıstır saat 13:00arabası
quote:
Orjinalden alıntı: meli-417
ben nişan için gün sayıyorum ondan seferlere şöför ç.ıkıyor benim arac şimdi peronqa yanasmıstır saat 13:00arabası
tekrardan hayırlı olsun.
çok sağolasın eğer evli değilsen allah sanada tattırsın bu duyguyu
quote:
çok sağolasın eğer evli değilsen allah sanada tattırsın bu duyguyu
benim için daha çok var yaş 18
allah ozaman tattırır bu duyguyu sana daha gencsin var daha nişanlanmana erkenden aman sakın nişanlanma hayatı tat ondan sonra nişanlan
ya benim konu dısı bir sorum olucakta ben bilgisayarın ekran kartını nasıl güncelleştircem yardımcı olurmusunuz
quote:
ya benim konu dısı bir sorum olucakta ben bilgisayarın ekran kartını nasıl güncelleştircem yardımcı olurmusunuz
yalnız unutmadan bu kesin olmaya bilir bunu belirteyim. çünkü nvidia bazı konularda biraz acayiptir. ztn 7400 için direkt bi link yok ama ztn orada 7800 fln yazıyor ikiside laptop için ama yinede %100 garanti yok olacak diye eğer lmazsa başka bir tane buluruz.
veya bir yolu daha var olmazsa bunu dene
bilgisayarım-sağ tık-donanım sekmesi altında
Aygıt Yöneticisine girip Sürücüyü Günceleştir
Listeden Yada belirli bir konumdan yükle(gelişmiş)--İleri
Arama. Yüklenecek Sürücüyü ben seçeceğim---İleri
Gelen ekranda sağ tarafta disketi var diyip indirdiğim driver klasörü içindeki NVBL.INF dosyasını göstericez bu kadar kolay gelsin
çok sağol abim ya hani oyun vardı ya otobüs kullanıyorduk işte prism.3d.exe hatası veriyor saniye bası