Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abim ben aldığım yeri aradım sizin sanırım intel dedi intel ne oluyorsa anlamadım bana bilg. gelen cd lerde nvdia diye bir cd yok şunlar var samsung combo drive-vestel geri yükleme medyası-vestel driver cd v1.0- ınstallation cd-ıntel proset\wireless software version 9.0.2-vestel home edition-
  • Melih Abi Vestel Bilgisayarmı? Alınır.Bendede Vestel Bir PC Vardı.Hiç Memnun Değildim.Şuan Aslanlar Gibi Bir Pc im Var...

Sende Tabikide Nvidia Diye Bir Cd Olmaz.Recovery Diye Bir CD Vardır.Bunu Sana Firma Vermiştir.O CD nin İçinde Driverlar.Sen Onu Tak Ve Yükleme Yap Ama Dikkat Et Orada Tüm Dosyaları Silipte Yükleme Yapıyor.Sen Diğerini Yapıcaksın O Zaman Dosyalarda Bir Sorun Olmaz....
  • sorma abim ya arkadasın vestel satıs yeri vardı ordan geciyordum slm verdim oda bana bu bilg. sattı şimdi abim tek sorun var recovery cd yok baktım öyle birşey yazmıyor ne cahil adamım cakmadık bu bilgisayardan bir türlü benim masaüstü bilgisayarda bana cdler vermişlerdi şimdi ona baktım nvidia cd var onu taksam olurmuki acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

sorma abim ya arkadasın vestel satıs yeri vardı ordan geciyordum slm verdim oda bana bu bilg. sattı şimdi abim tek sorun var recovery cd yok baktım öyle birşey yazmıyor ne cahil adamım cakmadık bu bilgisayardan bir türlü benim masaüstü bilgisayarda bana cdler vermişlerdi şimdi ona baktım nvidia cd var onu taksam olurmuki acaba

kutulardaki cdler işine yaramaz çünkü sen onu sıfırdan kurmayacaksın güncelleştireceksin o yüzden o cdler bir işeyaramaz

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_mobile_84.63.html

buradaki driver indireceksin. onu kuracaksın eğer kurarken hata fln verirse yukarıda yazdım o yöntemi uygulayacaksın eğer hala olmazsa sen bana getir onu olmazsa başka yollarda denicez

eğer ztn kurulursa oyun çalışır

• recovery cd=geri yükleme medyası ama benim toshibanın recovery dvdsinde öyle bi özellik yok dikkat et ilk açtığın gibi oluverir 10 dakka içinde
  • arkadaşlar yanlış yönlendirmeyelim lütfen recovery cd diğer adla imaj cdsi bilgisayarı ilk günkü konumuna getirir format gibi bir nevi ztn onun amacıda tümüyle hazırlanmış formattır formattansonra tek tek donanımı kurmak gerekir buda gerekmez.

bizim işimizsadece ekran kartı güncelleştirmesi oda interneten yapılacak
  • ya abim denedim bir hata evrdi öyle bir program yok yükleme kapatmak zorundadır yazdı bu senin hani verdiğin 2. yöntemi denicem bakalım
  • abi makina vista değil demi
  • bilmiyorumki abim cakmıyorum bu dizüstü bilgisayardan ben sana vestelin kendi sayfasında bulunuyor ürün özellikleri yazıyor bak bi istersen,
    http://www.vestel.com.tr/Cultures/tr-TR/Urunler/20642951.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzye36

abi makina vista değil demi

değil makinası xp ekran kartıda nvidia geforce go 7400
  • otobüs olsa her sorununu anlarım bu bilgisayar otobüsten zor ya
  • sen yine iyi biliyorsun ben 4 senedir bilgisayarın ekran kartı nerde markası ne onu bilmiyorum vallahi
  • otobüste olsa ön konsolda arıza neredeyse sinyali veriyor bu mered onuda vermiyor deli etti beni sabahtan beri inanın otobüs kullanmak daha kolay
  • @meli-417

senin neyine bilgisayar oyunu,yok otobüs sürecekmişte falan filan
    ne işin olur senin oyunla sürsene gerçek otobüsünü,aldınmı başına belayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emerald Dolphin -- 9 Temmuz 2007; 8:48:27 >
  • demi ya dostum valla çok haklısın sorma bilgisayar benden daha çetin çıktı bana inat yapar gibi sorunu hala veriyor nerelerdesin ya özlettin kendini hiç gözükmedin sensiz olmuyor bu forum

• quote:

Orjinalden alıntı: mavim1974

@meli-417

not abi dönmene sevindim.

• quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

otobüste olsa ön konsolda arıza neredeyse sinyali veriyor bu mered onuda vermiyor deli etti beni sabahtan beri inanın otobüs kullanmak daha kolay

daha gitmedimi sorun melih abi? eğer dewam ediyorsa araştırmaya dewam ediyorum.

sende gitmiş en zor ekran kartını seçmişsin
  • buldum melih abi

http://drivers.softpedia.com/progDownload/Nvidia-GeForce-Go-7400-7600-8454-Download-16064.html

7400(yani seninki) ve 7600 ler için bir tane buldum bu sefer kesin olur.
  • linke tıkladıktan sonra sayfanın tamamen yüklenmesini bekle yaklaşık 15 sn fln sonra indirme penceresi otomatik olarak karşına çıkacak dosyayı kaydet dedikten sonra iner.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavim1974

@meli-417

hoşgeldin mavim

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.