Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buda gaziantep yollarının tozunu toprağını emen setra

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU
  • budA nilüfer

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

buda gaziantep yollarının tozunu toprağını emen setra

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU

Bunun Önünde Ben mi ? Yazıyor Ciddi Ciddi ..Arabada Karizma Falan Kalmamış
  • ve hani hep merak edilmişti ya 4akslı ulusoy işte burda

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU
  • evet gaziantep firmasıdır
    firmanın adı BEN
  • yeni otobüsler pamukkalenin

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU
  • Melih Abi Pamukkale Orginal Denizli Firmasımı ? Yoksa Ad Olarakmı Öyle
  • ilk basta denizlide birkaç kişi ile kurulmuş bir firmadı daha sonra tek sahip altına gecti ve suanda o tek sahibin çoçukları işletiyor aslen denizli firması ama izmire tasındı ancak denizli ilede irtibatı kopartmıyor
  • türk firmalarında neoplan starliner

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meli-417 -- 25 Haziran 2007; 22:51:29 >
  • bakın varan firmasına

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU
  • quote:

bakın varan firmasına

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU

ne bu intouromu?
  • evet dostum
  • quote:

evet dostum

sıkışık dönem için kiralamıştır,kendi aracı değildir herhalde
  • yav güzel otobüs bu be neden sevmiyorsunuz ki

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU

• evet kendi aracı değil antalyalı bir şirkete ait zaten 07 plakalı sezonluk araac
  • safi,rden dili yananlar(safiri izmirden karsa yolcu tasıdılar) bu aracı kötüledi birde mercedesten sasmıcan anlayısı varya ondan bu arac sevilmedi birde neoplan starlineri az cok andırıyor ya taklitçi diye sevmiyorlar ama bu diamondda uzun yol aracı değil
  • melih abi sefere çıkma sıklığınız nedir? gittiğiniz yerde ne kdr süre kalırsınız? kalkış saatleriniz hep aynımı yoksa değişiyormu?

örneğin izmirden gece 11 gibi çıktınız sabah 8-9 gibi vardınız alanyaya. sonrasında kaç saat kalıyorsunuz orada? 1-2 saat içinde tüm temizlik bitip hemen yola mı çıkıyorsunuz yoksa izmirden kalkış gibi gece 11 de çıkılıp yine sabah 8- gibi izmire varıp akşam tekrar 11 de yolamı çıkılıyor? nasıl yapıyorsunuz anlatırsan sevinirim.
  • örneğin burdan sabah 9daçıktık saat4 gibi antalyadayız ordan yolcuyu indirip eğer varsa alanyaya giden antaladan alanyaya giden her iki yolcuyuda alıp alanyaya gidiyoruz alanyada kesin dinlenme payı veriyorlar örneğin bizim geri dönüş saat gece 11 ise işte o saatte kadar muavin aracı temizliyor yıkıyor sonra ben gidip mazotu alıyorum lastikleri kontrol edtiriyorum sonra parka çekip kalan saattede uyuyoruz izmire döndüğümüzde gene aynı sistem baslıyor 3gün çalışıyor 1gün olarak sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meli-417 -- 26 Haziran 2007; 14:30:42 >
  • quote:

örneğin burdan sabah 9daçıktık saat4 gibi antalyadayız ordan yolcuyu indirip eğer varsa alanyaya giden antaladan alanyaya giden her iki yolcuyuda alıp alanyaya gidiyoruz alanyada kesin dinlenme payı veriyorlar örneğin bizim geri dönüş saat gece 11 ise işte o saatte kadar muavin aracı temizliyor yıkıyor sonra ben gidip mazotu alıyorum lastikleri kontrol edtiriyorum sonra parka çekip kalan saattede uyuyoruz izmire döndüğümüzde gene aynı sistem baslıyor 3gün çalışıyor 1gün olarak sistem

Allah kolaylık versin zor iş be...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.