Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İzmir-Manisa karayolunun Manisa girişinde otobüs kazası meydan geldi. Manisa muhabirimiz Aziz Gül olay yerinde. Kazada 8 kişi öldü 30 kadar yaralı var.

Manisa'da otobüs kazası: 8 ölü

34 FGR 96 plakalı Güzel İzmir Seyehat firmasına aitTurgay Balta idaresindeki yolcu otobüsü İzmir'den İstanbul'a geleriken Sabuncubeli belindeki keskin virajda yağmurun kayganlaştırdığı yolda kontrolden çıkarak yan yattı.

35 dolayında yolcusu bulunan otobüste ilk biligilere göre 8 ölü var 30 dolayında yaralının bulunduğu belirtiliyor..

Manisa'daki hastanelere kaldırılan yaralılardan birinin durumunun çok ağır olduğu bildirildi.

Kazada onlarca yaralı olduğu ifade edilirken, hastaneye kaldırılan yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu, ölü sayısının artmasından endişe edildiği açıklandı.

Muhabirimiz Aziz Gül'ün olay yerinden verdiği bilgiye göre şu anda kurtarma çalışmaları devam ediyor. Otobüsün altında cesetlerin bulunduğunu ve çıkarılan yaralıların Manisa Celal Bayar Hastanesi, Manisa Devlet Hastanesi ve Manisa Merkez Efendi Hastanesi'ne kaldırıldığı belirtiliyor.

Manisa İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir ve Manisa Valisi Rerfik Arslan Öztürk olay yerine geldi.

Bu arada kaza yerinde küçük bir çocuğun arandığı, yetkililerinin kaza esnasında bir yerlere savrulduğu ya da olay yerinden acil olarak hastaneye kaldırılmış olunabileceği bildirildi.

Kazada, kimlikleri belirlenemeyen 5 yolcu olay yerinde, Tayfun Özyılmaz ise tedavi için kaldırıldığı Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

Kazada yaralanan yolculardan İsmail Gündoğan (31) ile kimliği belirlenemeyen 30-35 yaşlarındaki kadın yolcu da sevk edildiği Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde öldü. Yaralılardan Zeynep Gürtay (31) ile oğlu Selim Ege Gürtay (7), Doğa Kara (16) ve annesi Evren Kır (37) ile Naciye Erdem (45) ve Gökhan Us (27) sevk edildikleri Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı.

Naciye Erdem ve Gökhan Us'un sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kazada yaralanan yolculardan Nafiz Yağmahan (56), Vacip Akyüzlü (32) ile Nuri Emren (33) Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Yaşar Bozkurt (36) Bornova Trafik Hastanesine kaldırıldı. Otobüs yolcularından Birol Çallı (34) ile Ahmet Akdoğan (19) ise ilk tedavileri Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapıldıktan sonra 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=243349

• 07.07.2006 tarihleri sırasında gelen haber buydu:TEM'deki otobüs yangını korkuttu
    GEBZE - TEM Otoyolu'nun Kocaeli'nin Gebze İlçesi Dilovası mevkiinde, İstanbul'dan İzmit istikametine giden bir yolcu otobüsünde çıkan yangın korkuttu. Şoförün dikkati sayesinde otobüsteki 55 yolcu ölümden döndü.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan İzmit istikametine gitmekte olan Efe Tur Seyahat'e ait olan, Turgut Keleş (30) yönetimindeki 41 E 0707 plakalı yolcu otobüsü, Gebze'nin Dilovası Beldesi mevkiine geldiğinde, motor kısmında ilk belirlemelere göre elektrik kontağı sonucu yangın çıktı. Arkasından gelen şoförlerin sellektörle uyarması sonucu, otobüsün arkasında başlayan yangını erken fark eden şoför Turgut Keleş, hemen otobüsü emniyet şeridine çekerek, yolcularını tahliye etti. Boşaltma sırasında, kapılarda yığılma olunca, paniğe kapılan bazı yolcular ise otobüsün arka camlarını kırarak, kendilerini dışarı attı. Yolcuların tamamen boşaltılmasının ardından, şoför ve muavin, yangın tüpleriyle, motor kısmında başlayan yangına hemen müdahale ederek, büyümeden söndürdüler. Olay yerine gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekibi de, söndürülmüş olan yangına, bir süre daha müdahale ederek, soğutma yaptı. Yangın sonucu yolda kalan yolcular ise, hemen arkadan gelen başka bir otobüse bindirilerek, İzmit'e gönderildi. Can kaybı ve yaralanmanın olmadığı yangında, otobüsün motor kısmı ve arka bölümünde büyük çapta maddi zarar meydana geldi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmaya ise devam ediliyor.

http://img259.imageshack.us/my.php?image=da00ee294se2.jpg
    http://img259.imageshack.us/img259/1723/da00ee294se2.th.jpg

• allah herkesi kazadan beladan korusun
  • aminnnnn
  •  DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU

Kamyon, otobüsün yarısını götürdü: 11 ölü

Burdur'da kamyonun yolcu otobüsü ve bir başka kamyonla çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölü sayısının 11, yaralı sayısının da 27 olduğu bildirildi.
    06 Aralık 2006 09:07

Alınan bilgiye göre, Burdur-Antalya kara yolu Kurna rampasında Mehmet Cem Fidanboy'un kullandığı 21 DA 296 domates yüklü kamyonun, karşı yönden gelen Ahmet Sert'in kullandığı 07 L 3444 plakalı yolcu otobüsüne, daha sonra da, Mesut Kanlı yönetimindeki 06 PCK 54 plakalı saman yüklü kamyona çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, ölü sayısının 11'e, yaralı sayısının da 27'ye yükseldiği kaydedildi. Kazanın ardından yaklaşık 2,5 saat ulaşıma kapanan Burdur-Antalya kara yolu da açıldı. Kazada ölen ve yaralananların kimlik tespit çalışmaları devam ediyor

en kötüsüde bu olmuş otobüsün yarısı gitmiş resmen

• anaconda bu hangi firmanın aracı bir bilgin varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

anaconda bu hangi firmanın aracı bir bilgin varmı

ya tam emin değilim ama metro diye duymuştum ben

edit : şimdi google metro otobüs kazası diye arattım ve bu sayfayı gene buldum büyük ihtimalle metro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or_By -- 23 Haziran 2007; 19:43:57 >
  • ARAC 2005 MODEL SETRA 417 HDH AMA HARAP OLMUS YA arac fena halde dağılmış ALLAH RAHMET EYLESİN ölenler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meli-417 -- 23 Haziran 2007; 20:16:04 >
  • otobüs kazalarında ölenler için allah rahmet eylesin ailelerinin akrabalarının dostlarının bası sağolsun
  • quote:

yok o v8lerdeydi sanırım demi yanlış hatırlamıyorum

evet v8 ve v6 lardaydı ama ne yapmışsınız buraları yaaa,yürek dağlayan resimler ve haberler bunlar keşke ayrı bir konu açıp orda sergileseniz daha çok kişiye ulaşırdı,

Allahım düşmanımın başına verme yarabbim...
  • sorma dostum buraya koyuverdik allah imsenin basına vermesin böyle bir acı...
  • quote:

sorma dostum buraya koyuverdik allah imsenin basına vermesin böyle bir acı...

sana tavsiyem konudışı bölümüne aç bu konuyu ama resim linklerini verirken forum linki değilde direkt link seçeneğini işaretlersen sayfada direk çıkar resimler,yada bilgisayarında kayıtlıdır bunlar nasılsa ,hızlı cevap değilde cevapla butonunu kullanıp buraya resim koymak için tıklayınıza tıklayarak foruma yükleyip mesajda resmi gösteri işaretleyerekte sayfada direk gösterebilirsin,malum üşengeç milletiz linke tıklamak zor gelir bize direk görsek daha iyi
  • tamam dostum yardımların için çok sağol
  • quote:

tamam dostum yardımların için çok sağol

bu arada konu dışına gelmişken orada bir kulübüm var 25 yaşından büyükler kulübü diye,canın sıkıldığında,kafa dağıtmak istediğinde,geyik muhabbeti olsada çevirsek dediğinde çekinme gel hoşuna gider muhabbet,güzel bir arkadaş ortamımız var

bu arada sadece meli-417 değil hepinizi beklerim dostlarım
  • 300. mesajım şerefine yazayım dedim kutlu olsun.....
  • Merhaba arkadaşlar ben Ulusoy da hostum yaş 19 STARLİNER marka araç ama eskisi yenisi değil.Bazı arkadaşlar formda muavinler tamişterini doğru yapmıyor falan yazmış.Tabi yolculuğun verdiği stres falan olunca böyle oluyor.Ben de arada böyle yapıyorum.İstanbul Orduarasında çalışıyorum.Host olmak isteyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye etmem.
  • bence cok sacma muavin denildiği zaman işini yerine getirmesi gerekir muavin yüzü asık olduğunda yolcu o firmayı kötüler eğer muavin yüzü güleryüzlü olursa yolcu herzaman o firmayı secer sonucta bu işi yapıyorsunuz ve parada kazanıyorsunuz sizden istenilen tek sey yolcuyu memnun etmektir eğer sen bunu yapamıyorsan ozaman neden host oldunki otobüs çalıştıktan sonra dısarıdaki bütün herşeyi unutucaksın o an işine endeksleneceksin sonucta bu senin işin firma sana para veriyorsa tam kalite iş yapasın diye veriyor
  • Dediğinizde haklısınız ben şu an işe başlayalı 9ay oldu.Ve benim tek sorunum yolculuk boyunca ve yolculuk sonrasında 1 saatlik uyku vaktim var sonra araçı temizliyorum.Aynı zamanda yolcularla güleryüzlü olmaya çalışıyorum ama bazı zamanlar oluyoki bırakasım geliyor.Ben başka iş bulamamıştım kaptan babamın tanıdığı olduğu için bu işe girdim kolay sandım ama tavsiye etmem.Birde kaptan dan yediğim fırçalar servis yapıyorum kaptan çağırıyor yok efendim kahve getirmiş yok şu yok bu ama sinirli bi adam bu yüzden pek sevmiyorum ama napacaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan110 -- 24 Haziran 2007; 12:56:22 >
  • tabiiki kendi tarafınca haklısın ama bu senin işin kimse istemediği işi yapmak zorunda değildir bence bırak sevdiğin işi yap mutsuzsan ama yinede allah yardımcın olsun
  • Teşekkür ederim akşama yine sefer var bakacaz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.