Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayır binmedim rap-üstad o firmadamı mavim-1974ün dediği gibi yolcuya dengesizce davranan bir firmamı
  • firma ve personel o koltuklarda oturanları yolunacak kaz olarak değilde,
    ekmeklerini kazandıkları velinimet olarak görseler ve ona göre davransalar hiç mesele kalmayacak,unutulmamalı ki özellikle günümüzde yolcu otobüse değil otobüs yolcuya muhtaçtır,son yıllarda firmalarda işin bilincine vardı ki sürekli bir iyileşme söz konusu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

hiç çağlar turizm e binen oldumu

Çağlar Eskiden İyiydi.Fakat Sonradan Edirne Birlikle Birleşti .Birleşnce Bişeyler Oldu. Şimdi Yeniden Toparlanmaya Çalışıyor 13 14 Sene Evvel Baya Lükstü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faivelley

quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

hiç çağlar turizm e binen oldumu

Çağlar Eskiden İyiydi.Fakat Sonradan Edirne Birlikle Birleşti .Birleşnce Bişeyler Oldu. Şimdi Yeniden Toparlanmaya Çalışıyor 13 14 Sene Evvel Baya Lükstü

BİRDE EDİRNE ÇAĞLAR,BURSA ÇAĞLAR DİYE ismini dağıtıyordu herhalde
  • Aslında Şuan Radar Turizm Ve Volkan Turizm İşi Götürüyor.Edirne Tarafına....
  • soma seyahat ve salihli seyahat firmaları ist. açılmıs mavim 1974sen gördünmü yazanelerini
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

soma seyahat ve salihli seyahat firmaları ist. açılmıs mavim 1974sen gördünmü yazanelerini

dikkat etmedim ki dostum 15gün sonra bir datça seferim olabilir ozaman bakarım
  • datcaya geldiğinde haberim olsun dostum benim arac arada sırada oraya çıkıyor buluşuruz
  • quote:

datcaya geldiğinde haberim olsun dostum benim arac arada sırada oraya çıkıyor buluşuruz

eyvallah dostum öbür konudada dediğim gibi ilk senin haberin olacaktır
  • quote:

hayır binmedim rap-üstad o firmadamı mavim-1974ün dediği gibi yolcuya dengesizce davranan bir firmamı

ayakta yolcu alan bir firma daha ne olsun.istanbul dan Edirne ye ayakta gidilir mive sıkı tutunmak zorundasınız.yoksa camdan dışarı fırlayabilirsinizhost tan hiç bahsetmiyorum.

• üstad böyle adamları indinmi trafiğe şikayet ediceksin ozaman akıllanırlar
  • meli-417
    hakikaten cep telefonu araca zarar verirmi?
  • ya aslında zarar vermez çünkü dikkat ederseniz türkiyede şehirler arası otobüslerin şöförleri genelde seyir esnasında kulklanırlar yasak olmasının nedeni nedir biliyormusunuz düşünün seyir esnasındasınız tam uyumak üzeresiniz afedersiniz ama kazmanın biri telefonla bağıra bağıra konussa o adamı döve döve otobüsten atarsınız demi işte yasak bu yüzden
  • quote:

ya aslında zarar vermez çünkü dikkat ederseniz türkiyede şehirler arası otobüslerin şöförleri genelde seyir esnasında kulklanırlar yasak olmasının nedeni nedir biliyormusunuz düşünün seyir esnasındasınız tam uyumak üzeresiniz afedersiniz ama kazmanın biri telefonla bağıra bağıra konussa o adamı döve döve otobüsten atarsınız demi işte yasak bu yüzden

eeee öyle kazmalardanda çok var memlekette malesef
  • evet cok haklısın mavim 1974 safirlere insanlar bu yüzden binmez oldu herif sanki tek basına seyahat ediyor tel ile konuuyor
  • meli abi birde bu yeni mercedeslerde isteğe göre uydu fln takıyorlarmış. bende gördüm birçok otobüste top gibi yuvarlak bir şeydi fkt nasıl çekebiliyor bir türlü çözemedim. evdeki çanağı 1 cm oynatsan yayın hemen gidiyor fkt otobüs ne kdr dönerse dönsün hep yayın var hemde pırıl pırıl bu konuda bir bilgin varmı?
  • onu sıfır otobüs alırsan fabrikada biraz ucuza geliyor ama dısardan yaptırırsan 5.000ytl civarı o uydularda bir sistem vardı hatta adını unuttum yarın öğreneyimde dahada aydınlatırım seni anaconda işte o sistem sayesinde aracta kesintisiz yayın izlenebiliyor ancak tek sorunu var 2dağ arasına girdiğinde yayın donuyor...hatta o uyduyu üreten firmanın adı a-tech di büyük ihtimal genelde setra 417lerin üstünde var
  • çokta lazım değil be o sistem koy kemal sunal cd si gitsin kimse itiraz etmez nasılsa
  • yani evet çok haklısın dostum yolcunun yüzü gülsün zaten uydu da taksan her kanalı izleme şansı yok standart olarak müzik kanallarını açabilirsin çünkü yolcu birtek müzik kanallarında sıkılmıyor...
  • bu sekiz kanal nasıl oluyor dostum sekiz tane teypmi var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.