Şimdi Ara

DH OTOBÜSÇÜLER GRUBU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.697
Cevap
1
Favori
86.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• çok hakllısın dostıum zaten türkiyede ya bulgaristandan göçmen getiren firmalarda vardı birde varan kullanıyordu bu otobüsü bir kaç firmaDA KULLANIYORDu setrayı türkiye sevdiren varan oldu...
  • hatta bir dönem setra varana,neoplanda ulusoya ortak zannediyordum,çünkü bu markalar bu firmalarla özdeşleşmişti
  • adamlar otobüsten anlıyordu mercedese bağlı kalmadılar ve prensiplerine göre kullanmadılar suanda ulusoy kullanıyor mercedes ama varan varsanın yetkili sahipleri oldukları için kullanmıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

adamlar otobüsten anlıyordu mercedese bağlı kalmadılar ve prensiplerine göre kullanmadılar suanda ulusoy kullanıyor mercedes ama varan varsanın yetkili sahipleri oldukları için kullanmıyorlar

varsan montaj yapıyormu?

302 lerde otomarsan yazardı eskiden
  • bu konuda düşmemeli
  • neden artık hostesler yok???
  • yok aslında var hostes de nasıl desem büyük şirketlerde var ama büyük şirketlerin her aracında yok vib otobüslerinde bulunmaktadır hosteslerin sayısının düşmesi bazı kötü fikirlilerin yüzüne hostes olmak isteyen genç kızlar bu meslekten vazgecmişlerdir türkiyede saysan 10otobüste hostes vardır...
  • quote:

yok aslında var hostes de nasıl desem büyük şirketlerde var ama büyük şirketlerin her aracında yok vib otobüslerinde bulunmaktadır hosteslerin sayısının düşmesi bazı kötü fikirlilerin yüzüne hostes olmak isteyen genç kızlar bu meslekten vazgecmişlerdir türkiyede saysan 10otobüste hostes vardır...

aslında hosteslerin işini iyi yapmadığını düşünüyorum.olmamaları hizmet açısında çok daha iyi oldu.hostese hayır host a evet
  • bencede hosteslerin kullanılması sadece suydu ucak formatına girmekti ama oda olmadı bekar muuavin hostese baska gözle bakıyordu birde yolculardan sarkıntılık yapanı bile oluyordu böylesi çok iyi bencede
  • quote:

bencede hosteslerin kullanılması sadece suydu ucak formatına girmekti ama oda olmadı bekar muuavin hostese baska gözle bakıyordu birde yolculardan sarkıntılık yapanı bile oluyordu böylesi çok iyi bencede

ilaveten muhatabın erkek olduğu zaman tersde konuşsa düz de konuşsa zoruna gitmez ama hostes olduğu zaman genelde bed suratlı ve ters tipler oluyordu anlaşamıyorduk,bayan hosteslerin kullanılmaması çok iyi
  • evet mavim 1974 çok haklısın sonucta karsındaki bir bayan seste cıkartamazsın zaten bayan
    hostes normal hostların aldığı paranın 1.5katını alıyordu bencede hostların olması daha güzel...
  • quote:

evet mavim 1974 çok haklısın sonucta karsındaki bir bayan seste cıkartamazsın zaten bayan
    hostes normal hostların aldığı paranın 1.5katını alıyordu bencede hostların olması daha güzel...

birde böyle bir işi göze alarak giren bayanlarda belli bir kaşarlık seviyesinde oluyorlar ağız dalaşınada girilmez rezil ederler adamı maazallah
  • çok haklısın dostum düşünsene eşiniz yanınızda caktırmadan siz hostese bakıyorsunuz ve eşinizin farkettiğini aman allah korusun koptu jkıyamet ozaman
  • quote:

çok haklısın dostum düşünsene eşiniz yanınızda caktırmadan siz hostese bakıyorsunuz ve eşinizin farkettiğini aman allah korusun koptu jkıyamet ozaman

sonuçta erkek milletiyiz,hostes birazda şekilli ve alımlıysa çaktırmadan yada angut gibi bakarız
    (genel konuşuyorum sen,ben yada başkası)

konuya bir örnek;

95-96 yılları falandı,ipek seyahat ile kayseriden istanbula geliyorum, keskindeki tesislerden ayrıldık,bende ne yediysem içim yandı,muavin yada host kolonya dökerken ''şefim sana zahmöet dönüşte bir su getirirmisin'' dedim,hay demez olaydım, 3 numarada oturuyorum hiç unutmam, bana cevap vermeye tenezzül bile etmedi işine devam etti, dönüşte,kaptana nescafe getirdi,bende ''şef su istemiştim'' dedim biraz daha sert bir tonla,kaptan ve bu beni bir makasa aldılar,yok moladan yeni çıkmışız orda içseymişim ya,ne biçim yolcuymuşuz biz...
    neyse bir iki lafta ben ettim konuyu kapattık suyum geldi ama...

ama bilmedikleri bişey vardı ben o sıralar radyocuyum,kayseriye döner dönmez aracın plakasınıda vererek yayında yerin dibine soktum bunları ama ipek seyahatin adını vermeden, firmanın sahibide bizim patronun arkadaşı bizde reklamları dönüyor,aramış sormuş hangi firmadan bahsediyor diye,bende patrona söyledim,yayın çıkışı binboğaların oğlula görüştük ona bir bir anlattım durumu,yüzünede söyledim bir daha kent ten başkasına binmem diye adam not aldı yazdı,esti gürledi ama ne yaptı bilmem...

• senin olay kamil koçun yolculuk dergisinde bir karikatürde olması lazım yani bu onun görewvi yapmak zorunda suan böyle bir hatayı büyük şirketler yapıcak inanın otobüsü kapatırlar ceza olarak...
  • Bende Okudum Kamil Koçun Yolculuk Dergisini ....Otobüs Şöfürü Cinnet Geçirdi Falan
  • yani bir su için neler yapan var benim otobüste yolculara açık servis var istediğini al hiçbir sorun yok buda yolcuyu cekşiyor yani adamın kafasına atar gibi al denirse işte ozaman yolcu hayatta binmez o otobüse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meli-417 -- 17 Haziran 2007; 22:26:05 >
  • quote:

yani bir su için neler yapan var benim otobüste yolculara açık servis var istediğini al hiçbir sorun yok buda yolcuyu cekşiyor yani adamın kafasına atar gibi al denirse işte ozaman yolcu hayatta binmez o otobüse

vallahide billahide birdaha binmiyorum ipeğe,hep kentle gider gelirim,soranada kenti tavsiye ederim,
    oturmuş firma,yolcusuda belli bir seviyede personelide
  • hiç çağlar turizm e binen oldumu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.