Şimdi Ara

DH Özel Röportaj: HTC ile Türkiye'nin Selfie'si projesinin sürecini konuştuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• HTC, yaklaşık 3 aylık bir süreç içinde instagram üzerinden binlerce fotoğrafı inceleyerek Türkiye'nin Selfie haritasını çıkardı. Farklı sonuçların ortaya çıktığı bu araştırma projesinin işleyişini ve değerlendirmesini HTC Ülke Müdürü Canan Taşar ile yapıyoruz

• Özçekim denseydi keşke..
    Bu arada: Mikrofonunuz Reno Toros vites topuzunun birebir aynısı.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 17 Şubat 2015; 16:36:24 >
  • Merhaba

Açtığınız bir ilanda "Satılık iPhone 5S Space Gray" yazmışsınız.. neden "uzay grisi" yazmadınız?

Projenin adlandırması o yönde ise değişiklik yapmamız doğru değil ayrıca

Kaan
  • HTC "Türkiye" neden Türkçe konuşmuyor ?

Anasayfada yukarıdaki yorumu görmedim şimdi bana da misilleme gelecek fakat ben milyar dolarlık bir şirketin yerel temsilcisi değilim o yüzden no problem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 17 Şubat 2015; 17:10:33 >
  • LesEnfantsTerribles kullanıcısına yanıt
    Adam HTC Türkiye' ye laf söylüyor siz niye savunmaya geçtiniz ki hemen. Projeyi Türkçe adlandırmasalardı diyor zaten. Ayrıca binlerce kişinin görüntülediği bir proje ismiyle birkaç yüz kişinin görüntülediği bir ilan aynı kefede değil.
  • Canan hanımın ceplerinde tutkal var sanırım

• Güzel sohbet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizim m7 güncelemesi ne alemde htc türkiye bundan bi haber verin 90 günü aşalı çok oldu bırakın reklamıda şu güncelemeyi verin bir an önce

• Selfie hastalara bak

• pozitif feedback,data,trend,selfie,trend,mobil,online,fan. 5 dklık videoda Canan hanımın kullandığı yabancı kelimeler. Şimdi bu hanımefendi Türkçe mi konuşmuş oldu?

Bu arada özçekim kullanılmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum. Bir sözüğün türkçe karşılığı varken yabancı teriminin kullanılması Türkçeyi katletmektir. Canan hanımın Türkçesi kıt. Buraya kadar tamam ancak, sizin gibi Türkiyenin en büyük teknoloji portallarından birinin editörünün "selfie" değil, "özçekim" kelimesini kullanması daha doğru olurdu. Zira sizi yüzbinlerce kişi seyrediyor ve hitap ettiğiniz kesim, daha çok genç kesim. Bu anlamda röportajlarınızda Türkçemize biraz daha dikkat ederseniz güzel olur kanaatindeyim.

Bir kelimenin Türkçe karşılığı varken, inadına yabancı terimini kullanan ve röportajı ellerini cebinden çıkarmadan gerçekleştirerek saygısızca davranan bu hanımefendiyi de kınıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 18 Şubat 2015; 19:22:46 >

• Selfie den önce çıkardıkları telefonlara güncelleme yayınlasınlar. İlgisiz bir firma. Nokia WindowsPhone ürünlerine 2.güncelleme geldi ama Htc WindowsPhone cihazlara güncelleme gelmedi. Müşteri hizmetleri bile bilmiyor ney olduğunu. HTC den şahsen bundan sonra uzağım.

• soğuktur belki . tatlım üşümüştür ne bağırıyonuz koskoca temsilci o .....

htc yi türkiye piyasasına sokan zihniyet yürügit , 5 para etmez malınız 5110 kullanırım

daha iyi

"sony fanboy"um diyebilirim

• Bağyanı gereksiz yere eleştiri yağmuruna tutacağınıza verilen bilgileri dinleyip çekip gitmeniz daha iyi olurdu kanımca, sonuçta 'selfie'nin 'özçekim' demek olduğunu biliyorsunuz değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.