Şimdi Ara

***/// DH PLC (Otomasyon) PROGRAMLAR, DÖKÜMANLAR, UYGULAMALAR \\\*** --- Güncellenmektedir--- (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
369
Cevap
14
Favori
100.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merabalar yardımınıza ihtiyacım var .Örnek bir otomasyon sistemini ele alarak donanım, yazılım ilişkisini, sistemin donanımsal ve yazılımsal bileşenlerini inceleyen veya azcıkta olsa bilgi verebilen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar siemens s7-300 de AI-AO-DI-DO hangi modül olursa farketmez. bu modüllerde spare olarak bırakılmış girişlere programdan atama işlemini nasıl yapıyoruz bilen var mı? ben yeni başladım öğrenmeye. I1.3 çıkışı arızalandı diyelim I1.4 spare olarak bırakılmış ve bu uca aktarmak istiyorum kablomu. fakat programdan nasıl değiştirecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenyucel

arkadaşlar siemens s7-300 de AI-AO-DI-DO hangi modül olursa farketmez. bu modüllerde spare olarak bırakılmış girişlere programdan atama işlemini nasıl yapıyoruz bilen var mı? ben yeni başladım öğrenmeye. I1.3 çıkışı arızalandı diyelim I1.4 spare olarak bırakılmış ve bu uca aktarmak istiyorum kablomu. fakat programdan nasıl değiştirecem

l1.4 boşta olmasi lazim programda l1.3 gördüğün yere l1.4 yapacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul anadolu yakasında uygun fiyatlı plc kursu bilen var mı ?
  • Yarı zamanlı olarak PLC'den para kazanan var mı aranızda?
  • Arkadaşlar bu alana yonelmek istiyorum okuduğum bölümde iş imkanı nasıldır elektrik mühendsiliği okumaktayım geleceği nasıl?
  • Step7-Micro/Win 32 V3.2 lazım win7 kullanıyorum yardımcı olursanız cok sevirim iyi akşamlar
  • http://forum.donanimhaber.com/forumid_199/p_/tt.htm yardımcı olabılıcek varmı ? prof luk sorusu resmen
  • siemens cpu 315 simatic s7-300 pili bittiği için hafıza silinmiş tekrar nasıl yüklenir yardımcı olabilecek biri varsa acil bilgi lazım
  • Arkadaşlar

1. STEP 7 MicroWIN V4.0 programını çalıştıramadım. Sizce neden olabilir ?
    2. MicroWin dışında hangi PLC programlarını önerirsiniz ?
  • Arkadaslar Rio Technology ile ilgili teknik dokuman konusunda yardima ihtiyacim var yada bu teknolojiyi kullananlar teknik konuda (neden tercih edilecegi ile ilgili ozellikle) yardimci olabilir mi
  • ÇOK GÜZEL OLMUŞ.. EMEĞİ GEÇENLERE SONSUZ SAYGILAR. BEN DAHA ACEMİYİM BU YAZ STAJ YAPICAM BAŞLAMADAN BURDAN BAKIP BİRAZ FİKİR SAHİBİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM.. BURDAN GÜZELDE STAJ DEFTERİ ÇIKAR GİBİME GELİYOR TEKRARDAN SAYGILAR BENİDE EKLEYEBİLİRSİNİZ BİŞEYLER ÖĞRENEBİLİRSEM STAJDA SEVE SEVE PAYLAŞIRIM
  • arkadaşlar bazı resimleri göremiyorum neden acaba ?
  • S7-400 ile analog verilerin okunması konusunda teknik dokuman paylaşabilirmisiniz
  • Arkadaşlar bütte çıkacak 2 soru anlayan arkadaşlar çözebilirmi lütfen geçmem lazım bu dersten. Konuya atıyorum soruları lütfen yardım ! (bugün içinde atın lütfen sınav yarın)

***/// DH PLC (Otomasyon) PROGRAMLAR, DÖKÜMANLAR, UYGULAMALAR \\\***  ---  Güncellenmektedir---
  • helaall
  • Arkadaşlar hoca bugun bir proje verdi yardım ederseniz sevinirim..Soru:PLC üzerindeki trimpot SMB28 çevrildiğinde Q0.0,.......Q0.5 çıkışlarını trimpotun konumuna göre sırayla çalıştıran veya devreden çıkaran plc programının ladder diyagramını çiziniz..Şimdiden teşekkürler.
  • Bulunsun
  • konuyu açan arkadaşa teşekkürler.mesajım bulunsun ilerde lazım olucak.
  • Merhabalar.

Her ayın ilk Cuması Ücretsiz Temel Seviye üçüncü Cuması İleri Seviye Codesys eğitimlerimiz var. PLC ve otomasyon konusunda kendini geliştirmek isteyen arkadaşları bekleriz.

Başvurunuzu buradan yapabilirsiniz:
    WAGO Blog
    Anasayfa - WAGO Blog
    http://blog.wago.com.tr
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.