2. elcilere falan satılmıyor yani :( yinede sağolun
buenos airesde ileri botanik var eğer temel botaniğinizi 3 yada 5 yıldız yapıp oraya giderseniz ileri botanik alıyorsunuz
Teşekkürler. Bu Arada Avatarındaki Çocuğun Adı Ne?
No Flood
saolasın kardeş işime bayaaa yaradı
didgeridoo dışında girmediğim patika kalmadı onada bu kadar uğraşmam zaten ben patikaları olmayan yerlerde patika arıyorum
ya ist selimiye camiindeki davulu birden fazla kere alabilirmiyiz yoksa bir kereye mahsus mu ?
yaa istanbul patikasında sona geldim.eşyalarımda davul var.nası kullancam?konseri beklemem mi lazım?
İstanbul - Dubrovnik yoluna nasıl döncem?
hadi bi yardım ya kaldım burda çıkamıyom
quote:
Orjinalden alıntı: gsli pokemon
İstanbul - Dubrovnik yoluna nasıl döncem?
nerdesin ki şuanda
patikaya girdim.dolabı,davulu her şeyi yaptım.şimdi istanbul-Dubrovnik yoluna nasıl geri döncemi bilmiyom.
aşağııııııııııııııı
up
Yazınız çok işime yaradı. Çok sağolun. Şimdi kendimi tüm patikaları gezmeye adayacağım :) Ve bu yazı rehberim olacak :) Ancak affınıza sığınarak ufak bir düzeltme yapmak istiyorum..
quote:
dönüş olarakta istanbul yazan yerlere tıklayarak dönüyoruz...
Uyarı: eğer online değilseniz dönüş yoluna gitmeyin çünkü karakteriniz istanbul - dubrovnik yoluna geri döndüğünde otomatik otostop çekiyor..
artık otomatik otostop çekme olayı kalkmış bulunmakla beraber, otostop çekmek için önzeliklerden "otostop çek" seçeneğini ayarlamak gerekiyor.