Şimdi Ara

DH PostKasar yaptım (gerçek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • imacros programını bilen bilir komut verip kaydediyosunuz o sıralı bi şekilde uyguluyo
    başlattım supernaturalın bir bölümü kadar bi sürede kendi kendine mesaj atmış birsürü

bakın bu konuda

http://forum.donanimhaber.com/m_40980090/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40980090

bu da ss

DH PostKasar yaptım  (gerçek)

• küçük bir adım
  • iMacros ;)

• bu ticari zekayla aç kalmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

bu ticari zekayla aç kalmazsın

• Ticari haklarını satın almak istiyorum

• bu progranı kullanmıştım çok işe yarıyo bazen travianda fdalanda kullanabilirsiniz
  • Başlığa gelen ilk mesajların hepsi yüksek mesaj sayısına sahip :D Yalnız mesajların geldiği dakikalar arası sabit olması gerekmez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahqra

Ticari haklarını satın almak istiyorum

ticari değilim ben

quote:

Orijinalden alıntı: dogancan-gs-

Başlığa gelen ilk mesajların hepsi yüksek mesaj sayısına sahip :D Yalnız mesajların geldiği dakikalar arası sabit olması gerekmez mi?

ilk mesaj atanlar zaten daha önceden keşfetmiş böyle bi yöntemi direk yorum atmışlar

şöyleki;
    iMacros programının harcadığı süreler sayfa yüklenme süreleri ve benim atadığım 120 saniyelik bekleme süreleri
    sayfa yüklenme süreleri değişken olduğu için 3 dakkada bir veya ona yakın sürelerde atılmış mesajlar
    aradaki farklar yakın zaten birbirine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Off Topic -- 3 Temmuz 2010; 15:31:31 >

• hobaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Off Topic

quote:

Orijinalden alıntı: tahqra

Ticari haklarını satın almak istiyorum

ticari değilim ben

quote:

Orijinalden alıntı: dogancan-gs-

Başlığa gelen ilk mesajların hepsi yüksek mesaj sayısına sahip :D Yalnız mesajların geldiği dakikalar arası sabit olması gerekmez mi?

ilk mesaj atanlar zaten daha önceden keşfetmiş böyle bi yöntemi direk yorum atmışlar

şöyleki;
    iMacros programının harcadığı süreler sayfa yüklenme süreleri ve benim atadığım 120 saniyelik bekleme süreleri
    sayfa yüklenme süreleri değişken olduğu için 3 dakkada bir veya ona yakın sürelerde atılmış mesajlar
    aradaki farklar yakın zaten birbirine

karikatür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.