Şimdi Ara

DH PREMIUM MAASLARI YATTI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
5
Favori
34.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss miğfer

DH PREMIUM MAASLARI YATTI

Hocam denedim hiçbiri olmadı maalesef. Hocam istanbuldaysaniz bir yerde buluşup yapar mısınız acaba? İstanbul dışındaysanız telefonu kargolayayim size de bir zahmet halledin şu işi öğrenciyim bilirsiniz öğrenci adama para lazım oluyor :(

telefona bir de format at

• İyi geceler DH premium üyeleri. Biliyorsunuz yeni çıkarılan kuralların arasında forumdan çıkarken herkese forumdan çıkış yaptığını söylemek şart oldu yoksa ücretlerde kesinti yapacaklarmış. Son olarak aşağıda paylaşıyorum kuralları

<Bu mesajı sadece DH premium üyeleri görebilir>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tired technology -- 24 Mart 2017; 0:27:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Premium alanına açsaydın ya konuyu. Niye uyandırıyosun milleti ?
  • Ak Partiliyim diye benden para almışlar yaw Halbuki RTE düşmanı yazılar yazsaydım maaş+prim veriyolarmış öyle diyolla
  • Deepwebe girdim dh preye giremedim ben çok zormuş 🔫

• DH premium diye bir şey yok beyler inanmayın
  • S azan yaz gönder gelsin paralar.

S ile azan arasındaki boşluğa dikkat
  • marksist tutum kullanıcısına yanıt
    Bu forumu seviyorum

Ekleme: Sadece bunun için mi üye oldunuz?
  • Para kazanan arkadaşlar sayfanın en altına girerse o günkü kazanç çarpanını görebilirler. Benimki 1,141 tl mesaj başına. 9 yıldır üyeyiz olsun o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GranTurismo -- 24 Mart 2017; 1:18:22 >
  • Canımız çıktı kesintilerden. Yata yata 348 lira yatmış. Neyse inşallah şu sistemi düzeltecekler.
  • Abi benim neden mesaj başına 0.50 TL zam isteyecem ya

• 358$ yatmış bana neden bu kadar az bu seferki anlamadım aynı durumu yaşayan başkaları da varsa hep beraber birşeyler yapmamız gerek

edit: birde bitcoin ile zontak satın alma şansımız var mı yardımcı olabilir misiniz ? malum yasal nedenlerden dolayı türk lirasıyla vs almak tehlikeli olmaya başladı OHAL de cabası

<Bu ileti DH Premium kullanıcısı tarafından gönderildi.>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgrabyourglocks -- 24 Mart 2017; 1:48:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

Para kazanan arkadaşlar sayfanın en altına girerse o günkü kazanç çarpanını görebilirler. Benimki 1,141 tl mesaj başına. 9 yıldır üyeyiz olsun o kadar

Hocam o değilde harbiden o sayi ne

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910

Canımız çıktı kesintilerden. Yata yata 348 lira yatmış. Neyse inşallah şu sistemi düzeltecekler.

seninki yine iyi, en azindan TL yatirmislar. bana Urdun Dinar'i olarak gecmisler .. napcam lan ben bunu simdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

Para kazanan arkadaşlar sayfanın en altına girerse o günkü kazanç çarpanını görebilirler. Benimki 1,141 tl mesaj başına. 9 yıldır üyeyiz olsun o kadar

sayfa görüntülenme sayısı olabilir

• Bende golda geçiş yaptım arkadaşlar hangi günde yatar hesabıma ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet ne diyonuz ya :D zontak ne ne bu paralar. bizede yatsın :D
  • Benim zontakta kontağa bağlanmış. ayrıca marş basmıyo. birazda siz anlamayın :D
  • hayret konuda eteşleyin 5 lira öğrenciyim diyenler yok
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.