Şimdi Ara

Dh şifrenizle dh'ye bağlı mail'inizin şifrenizi aynı yapmayın (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
3
Favori
16.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mobil uygulamada bazı konulara girince hata veriyor. Tarayıcıda göster ya da geri git yazıyor ve konuyu açmıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir ara benimde şifreyi değiştirmişler.
    İzmirden yapılmıştı bu işlem hemen şifremi değiştirdim bu şifreyi sadece burada kullanıyorum başka yerde de kullanmıyordum.Hemen moderatörün birine yazdım sadece şifreni değiştir demekle yetindi.

Bende yazayayım adıma açılacak yapılacak yorum ve benzeri suç teşkil edecek durumlar olursa sorumluluk kesinlikle bana ait değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mojidozirikato -- 10 Nisan 2020; 12:12:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yillardir uyeyim hesap gidersede uzulmem cunku bura artik eskisi gibi tad vermiyor para etse satarim belkide

• fofoncis'in işler kesat heralde bana sardı hergün google translate'le vietnamca birşeyler yazıyor 1haftadan fazla oldu benim hesabımı ele geçirip banlatıcakdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 10 Nisan 2020; 16:43:38 >
  • Bu seferkinde uzun uzun yazmış, başka linkler atmış, adminler hakkımı gibisinden bir şeyler yazmış. İstediği gibi volta atıyor forumda. Bunu durdurmanın bir yolu yok mu?
  • Uygulama stabil değil, şifre bile değişmiyor

• Birisi giris yapmis bildirim geldi e posta ma zonguldak dan biris t

Sifremi degistirdim ama huzursuzum.nasil oluyor tum bunlar,nasil sifremi buldular???

Dh şifrenizle dh'ye bağlı mail'inizin şifrenizi aynı yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 11 Nisan 2020; 16:38:19 >

• suÇ kullanıcısına yanıt
    Önceden değiştirdiniz mi? Değiştirdikten sonra mı buldu şifrenizi?
  • Desteğe hesabımın silinmesi için mesaj attım.Daha fazla da bu kanser forumla uğraşmayacağım.2008 den bu yana çeşitli hesaplarla takıldım ama hiç bu kadar sinirlenmemiştim.Adam resmen bize "ne yaparsanız yapın sizin sorumluluğunuzda" diyor.Kapatsınlar hesabımı.Zaten adblock vardı buraya reklam geliri de getirmedim içim rahat.Youtube videolarını falan da izlemiyorum.Herkese de bu mok çukurunda başarılar diliyorum.

• Ne şimdi bu bait mi
    Dh şifrenizle dh'ye bağlı mail'inizin şifrenizi aynı yapmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

Https'li siteyi hacklemek zor iş; ama şifreleri doğum tarihi gibi tahmin edilebilir şeyler olan hesaplara erişmek basit iş. Sırf bu şekilde girmiş olduğum bir Wi-Fi ağı var.
    HTTPS ile sunucu güvenliğinin ne alakası var, açıklayabilir misiniz? Sunucuda çalışan programlarda açık var ise "gayet kolay" hacklenebilir her sunucu.

Umarım dosya yükleme kısmında PHP ya da XML kabul eden bir sistemi yoktur bu forumun.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.