Şimdi Ara

Dh şifrenizle dh'ye bağlı mail'inizin şifrenizi aynı yapmayın (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
3
Favori
16.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Canımızı boğazımıza getirtmeyin. Koskoca şirketsiniz işinizi düzgün yapın biraz.

Az önce haker bana aynı anda pm den iki farklı hesaptan ulaştı yapamicam bir takım şeyleri yapmamı istedi. Açık komuşayım zorlama falan değildi ama ben bu durumdan çok rahatsız oldum. Kendime ve tüm forumdaşlarım adına derhal çok güvenli bir ortam sağlamalısınız. DERHAL !
  • Harekete geçin zaman yok
  • Powerstorm inatla forumda açık olmadığını söylüyor. Bakınca en az 15 yıllık hesaplar dahi hacklenmiş. Yönetici hesapları dahi hacklenmişti.

İnsanlar forum üzerinden ticaret döndürüyor, şifreler paylaşıyor özel mesajlardan. Bu mesajlardan şifrelerin toplanıp satılmaması içten değil. 2. Mesele ise bizim hesaplarımızdan yapılacak yasadışı bir paylaşım sebebiyle bizim de mesul tutulmamız. Ben 7 senedir aynı lokasyondan, aynı IP ile foruma giriş yapıyorum. Hesabım hacklense ve mahkeme gerektirecek bir durum olsa bilirkişi 7 sene aynı yerden girilmiş suç işlerken VPN kullanmış diyecek. Bu durumda üyelerinize kallavi bir avukat tutacak mısınız?

Powerstorm hala daha kusura bakma ama sidik yarıştırma peşindesin. Gelmişsin üyelerle münakaşaya girişiyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • powerstorm kullanıcısına yanıt
    Hocam,Haber editörlerinin eleştirileri içeren yorumları silmesi hakkında bir şeyler yapcak mısınız ?Art niyet içeren yorumlardan bahsetmiyorum direk haklı eleştirileri silen editörler var.Sırf bu yüzden okumayı bıraktım benden başka bırakanlarda vardır.Habere click bait dendiği için yorum siliniyor,birim yanlış denilince yorum siliniyor,içerik eksik ya da yok diyince yorum siliniyor.Teknoloji forumunda click bait başlık yapıyorsunuz ,üyeleriniz bilinçli bu tarz şeylerden haz etmiyor ya da eleştirilere geri dönüş olmasa bile silmeyin hocam.
  • Dün adama kim rest çektiyse, kim inatlaştıysa onun hesabını patır patır ele geçirdi. Bazı üyeler hiç bir yerde kullanmadığı mail adresi ve uğraştırıcı şifreleri olduğunu belirtmelerine rağmen hesaplar hacklendi. Uzun yıllardır üye olduğum foruma artık güven duyamıyorum.

• benim hesaba birsey yaptida ne yapti anlamadim tekrar gsm onayı vermek durumunda kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Powerstorm inatla forumda açık olmadığını söylüyor. Bakınca en az 15 yıllık hesaplar dahi hacklenmiş. Yönetici hesapları dahi hacklenmişti.

İnsanlar forum üzerinden ticaret döndürüyor, şifreler paylaşıyor özel mesajlardan. Bu mesajlardan şifrelerin toplanıp satılmaması içten değil. 2. Mesele ise bizim hesaplarımızdan yapılacak yasadışı bir paylaşım sebebiyle bizim de mesul tutulmamız. Ben 7 senedir aynı lokasyondan, aynı IP ile foruma giriş yapıyorum. Hesabım hacklense ve mahkeme gerektirecek bir durum olsa bilirkişi 7 sene aynı yerden girilmiş suç işlerken VPN kullanmış diyecek. Bu durumda üyelerinize kallavi bir avukat tutacak mısınız?

Powerstorm hala daha kusura bakma ama sidik yarıştırma peşindesin. Gelmişsin üyelerle münakaşaya girişiyorsun.

Daha öncede bu tarz durumlarla ikinci elde problemler olmuştu biz savcılığa yazımızda hesabın 3. Şahıslar tarafından ele geçirilip işlem yapıldığını belirtip gerekli bilgileri verdik.

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL

hocam daha önce hiç kullanıcılar ile iletişime geçmediniz ya da bu sekilde mesajlaşma durumu olmadı sorun çözme ya da problemi anlama odağı kullanıcının olduğunu görmedim diyeyim bu zamana kadar 2012 de üye oldum.

forumdaki aktivite, aktif kullanıcı sayısının düşmesinin bunla alakası var mıdır? siz sorunu nerde görüyorsunuz?

Alıntıları Göster

Şu mesajı atarken hiç utanmadınız di mi ? kırgınım size. Dh şifrenizle dh'ye bağlı mail'inizin şifrenizi aynı yapmayın 

• Onu yapan bendim o değil.

• Donanımhaberin youtube hesabı nasıl calınabilirki,siz kimsiniz ki acc lerimiz güvenli değil diyorsunuz asdasddfas
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Tamam şu şekilde anlatayım o zaman.

Bu son aldığım 4 aylık cezadan önce bana 4 aylık başka bir ceza verildi. O cezayı almadan önce forumdan sadece 1 tane 4 günlük ban almıştım. Yani şöyle açıklayayım sondan 3. 4 aylık ban ile sondan 2. 4 aylık ban arasında saeece 1 tane 4 günlük ceza vardı.

Ama yöneticinin bir tanesi çıkıp bana üyenin birine " sen daha okuduğunu anlamıyorsun birde bana cevap verme derdindesin" mesajı için 4 aylık ceza verdi.

Neden diye sordum dediki sırf onun için değil tartışmalara katıldığın için verdik cezayı. Eh şimdi ben AKP seçmeniyim forumda bu bütün CHP seçmenleri tarafından biliniyor. Ben bir mesaj atınca 20 tane CHP li direkt atlıyor mesaja. Forum yönetimine göre benim onlara cevap vermemem gerekiyor verirsem tartışma çıkarmış oluyorum ve hop 4 ay.

Neyse asıl sormak istediğim şu. En son 4 aylık banım ile bir önceki arasında aldığım ceza sayısı sıfır. Yani en ufak bir ceza yada uyarı bile almadım. Ama Kıbrık konusunda 1 yıl öncesi ile 1 ay öncesi arasında farklı mesajlar yazan üyeleri ifşalayıp iki yüzlüsünüz yazdığım için direkt hiç bir uyarı vermeden 4 ay ceza verdiler.

Neden olarak Ülke Gündemi bölümündeki Uyarı konusuna muhalefet yazmışlar.

Şimdi soruma geliyorum. Sadece dün forumda gezinirken öylesine dolaşırken Redeemertr yada buna benzer bir üyenin iki mesajını gördüm Bir tanesine ak köpekler yazmıştı AKP seçmenine diğerinde ise bir üyeye aşağılayıcı bir ton şey yazmıştı ama şu an net hatırlayamıyorum mesajı yanlış olmasın.

Ben ikiyüzlü yazınca arada tek bir cezam olmasa bile 4 ay ceza alabiliyorsam bu üye nasıl oluyorda o kadar hakarate aşağılama vb den sonra 4 7 gün ceza alıp devam edebiliyor.

Hadi o tek üyeyi geçtim bana şunu söyle. Ülke gündeminde CHP li seçmenin AKP seçmenine günlük aşağılamaları hakaretleri herkesçe biliniyor. Eğer tek bir " ikiyüzlü " kelimesi ile 4 ay ceza alınabiliyorsa nasıl oluyorda o üyeler hala yazmaya devam edebiliyorlar.

Bu ceza sırf bana özel mi ?

Alıntıları Göster
    Seni pislik olsun diye alıntılayıp cevap yazanlardan biri benim. Üzüldüm lan şimdi.

Ama kabul et, sen de biraz kışkırtıcı yazıyorsun. Adamın tüyünü tersine tarıyorsun. Sonra benim gibiler çullanıyor. 20-30 kişi daha çıkıyormuş belli ki, Allah bilir bir kısmı benim gibi yumuşak ve espirili bir dille de yazmıyordur. Sanıyorum farkında olmadan bellemişiz aga seni. Yazını bir yerde görürsem mutlaka okuyorum. Kasten takip ettiğim yok ama... Mutlaka cevap vermeyi de kasti yapmıyorum ha! Beynime yerleşmiş sanırım. Bundan sonra biraz daha dikkatli olmaya çalışırım. Sonuçta teke tek değiliz. "Ben yapıyorsam 20 kişi daha yapıyor olabilir" diye düşünmekte fayda var. Bu toplu yüklenme olayı bir çeşit internet linci aslında. Yanlış. İnsan kendini tutmayı bilmeli. Ben bundan sonra biraz daha dikkatli olmaya çalışırım da, sen de çok kışkırtıcı yazma be arkadaş! Sen de ona dikkat et. Ciğeri beş para etmez, devran dönse anında dün dediğinin tersini diyecek, dün sövdüğüne yarın sarmaş dolaş sarılacak insanlar için kırmayalım birbirimizi.

BÜTÜN PARTİLERİN KOY ÇAYINA ŞEKERİ, SENİN CANIN SAĞ OLSUN.

• powerstorm kullanıcısına yanıt
    Ayrıca bir konu başlığını kapatırken kapatma nedeni konu başlığının açılma sebebi ile aynı olan ve bunu idrak edemeyen adminleriniz mevcut.

Kel alaka adamın birisinden küfür yemem dolayısıyla başlık açtım ama başlık küfür içeriyor diye sormadan, sorgulamadan kapatmış konuyu pek saygı değer admininiz.

Yahu konunun açılma sebebi zaten nasıl oluyor da bu kadar kolay küfür yiyebiliyoruz, forumun sağı solu reklamla doldurulurken yıldan yıla bir altyapı çalışması yapılıp kelime süzgüsü konulmaması trajikomik cidden.

İnsanda azıcık mantık olur önce!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirHan -- 9 Nisan 2020; 0:13:47 >
  • BekirHan kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 19 Temmuz 2020; 13:57:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerstorm

Bu açık değil ki. Elinizde bir kullanıcı adı şifre veritabanı varsa bunu farklı sitelerde deneyerek uyan hesapları kullanabilirsiniz. Bu nedenle sitelere üyeliklerinizde farklı şifreler kullanırsanız daha güvenli olursunuz. Sizin buradaki kullanıcı adı şifrenizle ben başka bir siye ya da forumada girebiliyorsam kusura bakmayın ama diğer tarafım güvenliğini nasış garanti edeceğim. Ayrıca internette bu tarz veritabanları sürekli satılmakta. Bu nedenle bilgileri ayrı tutup güncel kalmak en büyük güvence.

Alıntıları Göster
    Pen test yaptırıyor musunuz bu siteye?

• Bu forumda özellikle sıcak fırsatlarda zamanında çok fazla fırsat paylaşmıştım.. Puma konusunu hatırlayanlar vardır. Ama özellikle son 6 ayda şifremi girdiğim halde hatalı şifre uyarısı alıyordum. Forum destek e de yazdım. Neyse daha sonra tekrar sıfırladım şifreyi girdim ama yeni şifrem ile bile giriş yapamıyordum. Tekrar tekrar inatla sıfırlamama rağmen geçen ay yine aynı sorun oldu. Artık pes ettim. Ne doğru düzgün konu açacağım ne de aktif olacağım. Zamanında sosyal medya bölümünü tek başıma temizledim. Günde 200 e yakın kayıt bıraktım ama gelin görün ki sonuç ortada.. Bu forumda o kadar kalitelidir insanlar vardı ki.. Şu anda foruma dahi girmiyorlar. Donanım Haberi haber yapan güzel adamlar gittiler.. Konu bir kaç gün sonra pasif bırakılacak sonra da kitlenecektir muhtemelen..

Herkese iyi forumlar Olsun..

• Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Siz mi banlarsiniz yosa ben bu arkadasla biraz oynayayim mi?

Dh şifrenizle dh'ye bağlı mail'inizin şifrenizi aynı yapmayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana özelden bunu atmış.
    Arkadaşlar, dikkat edin. Kafayı yemiş bu. Yöneticiler göreve.

Dh şifrenizle dh'ye bağlı mail'inizin şifrenizi aynı yapmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

Bana özelden bunu atmış.
    Arkadaşlar, dikkat edin. Kafayı yemiş bu. Yöneticiler göreve.

Aynı şeyi bana da atmış.Powerstormun bahsettiği önlemlerde bir problemim yok fakat hesabım bunlara rağmen ele geçirilirse ve bir suç işlenirse ne olacak şimdi? Bunu benim yapmadığımın teminatını mahkemeye nasıl sunacağım? Yakın zamanda gider benim hesap da öyle birşey olursa ben hakkımı helal etmiyorum daha da hiçbir siteye bilgimi vermem milleti paranoyak ettiler ya.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.