Şimdi Ara

Dh şifrenizle dh'ye bağlı mail'inizin şifrenizi aynı yapmayın (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
3
Favori
16.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: powerstorm

Valla bu iş bu kadar kolaysa zaten izne gerek yok sanırım :). Deneme yaparsanız sonucu bilmek isterim.

Alıntıları Göster
    hocam daha önce hiç kullanıcılar ile iletişime geçmediniz ya da bu sekilde mesajlaşma durumu olmadı sorun çözme ya da problemi anlama odağı kullanıcının olduğunu görmedim diyeyim bu zamana kadar 2012 de üye oldum.

forumdaki aktivite, aktif kullanıcı sayısının düşmesinin bunla alakası var mıdır? siz sorunu nerde görüyorsunuz?
  • powerstorm kullanıcısına yanıt
    Hocam haftalar öncesinin olayı. Geçti gitti. Ama bundan sonrası için PM atarım.

Bu arada lütfen ama lütfen belli bir mesaj sayısına gelmeyen üye (100-200-300 vs siz seçin) konu açma hakkı olmasın.

XDA'da bile var bu özellik. Siz de getirseniz artık.

Bu ciddi bir önerimdir.
  • AvriL kullanıcısına yanıt
    Aslında sürekli iletişimdeyiz ama tabi ki böylesi en azından soruların cevaplanması için arada yapılması gereken bir şey. Yoksa destek kısmı olsun mail olsun iletişim her zaman var.

Forumda kullanıcı sayısı değil paylaşım yapanlarım sayısı azalıyor. Tekil ziyaretçi rakamları stabil gitmekte. Ancak trendler zamanla değişiyor tabi forum ortamları paylaşımla beslenen yerler oldukları için yeni nesil paylaşımdan daha çok hazır bilgi aradığından eskisi gibi olmasını beklemek hata olur.

Alışkanlıklarında değişmeside bir etken.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Aslında sürekli iletişimdeyiz ama tabi ki böylesi en azından soruların cevaplanması için arada yapılması gereken bir şey. Yoksa destek kısmı olsun mail olsun iletişim her zaman var.

Forumda kullanıcı sayısı değil paylaşım yapanlarım sayısı azalıyor. Tekil ziyaretçi rakamları stabil gitmekte. Ancak trendler zamanla değişiyor tabi forum ortamları paylaşımla beslenen yerler oldukları için yeni nesil paylaşımdan daha çok hazır bilgi aradığından eskisi gibi olmasını beklemek hata olur.

Alışkanlıklarında değişmeside bir etken.
    Hocam alışkanlıklar her zaman değişiyordu 2002-2014 arası da değişti fakat tabi tüketim bu kadar hızlı değildi ya da üretimle başa baş gidiyordu orada haklısınız ama üretim şekli kısmen değişti ve donanım haber buna ayak uyduramadı diye düşünüyorum.

donanımhaberi telefon kullanmaya adapte olmaya çalışan dedelere benzetiyorum. Önce reddedip sonra alışmaya çalısıp sonra kullanmaya çalısıyorlar fakat çok geç teknolojiyi geriden takip ediyorlar bu sekilde tam olarak adapte olamıyorlar.

2013-14-15-16 zamanları kullanıcıya inilmedi diye düşünüyorum şimdi ne kadar kullanıcı deneyimi adı altında kullanıcıya inilmeye çalışılsa da üretim şeklini donanımhaber yakalayamadı ve geriden takip edecek diye nacizane, değersiz görüsümü belirtmiş olayım.

İnşallah yanılırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL

Hocam alışkanlıklar her zaman değişiyordu 2002-2014 arası da değişti fakat tabi tüketim bu kadar hızlı değildi ya da üretimle başa baş gidiyordu orada haklısınız ama üretim şekli kısmen değişti ve donanım haber buna ayak uyduramadı diye düşünüyorum.

donanımhaberi telefon kullanmaya adapte olmaya çalışan dedelere benzetiyorum. Önce reddedip sonra alışmaya çalısıp sonra kullanmaya çalısıyorlar fakat çok geç teknolojiyi geriden takip ediyorlar bu sekilde tam olarak adapte olamıyorlar.

2013-14-15-16 zamanları kullanıcıya inilmedi diye düşünüyorum şimdi ne kadar kullanıcı deneyimi adı altında kullanıcıya inilmeye çalışılsa da üretim şeklini donanımhaber yakalayamadı ve geriden takip edecek diye nacizane, değersiz görüsümü belirtmiş olayım.

İnşallah yanılırım.

Alıntıları Göster

Haklısınız belirli bir zaman kopukluk oldu. Ancak bu durumun sebeplerinde biriside bence üyelerin ön yargılarını kıramamızdır. Bizler bazı şeyleri ne kadar anlatmaya çalışsakta kendince emin oldukları bilgiler ve bize karşı beslenilen kinden dolayı sıkıntılar oldu. Durumu yoluna sokmak adına sert hareketler yapmış olabiliriz ancak bunun nedeni mecburiyetten başka bir şey değil.

Elbette yönetim olarak bizlerinde bir çok hatası olmuştur ve olacaktır bunu engellemek imkansız ama bence önemli olan sorunları karşılıklı anlaışla çözmekten geçiyor. Bir taraf kendi bildiğini okuyorsa o zaman iş farklı yerlere kayıyor maalesef.

• Vizyonsuz ve muhakeme yeteneği olmayan insanlar admin olmasın, kendiniz de dahil.
    İnsanlar din konusunda rahatça tartışamadığı için konu dışı ve felsefe bölümlerinde konu açıyorlar ve kaldırmanız gerekiyor bu konuları, konu dışında küfür edenler bile var, inanç bölümü açılsa çok daha az uğraşırsınız.

Bir tane arkadaş demişti, başka bölümlerin de açılmamasını savunmuşsunuz mesela futbol bölümü gibi, sonra da gidip açmışsınız.

Vizyonsuz ve muhakeme yeteneği iyi olmayan insanlarsınız, umarım bu dediklerimi de hakaret veya aşşağılama olarak algılamazsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Her üyenin bir konusu var her gün nir konuda üyeyle ilgili dedikodu yapıyoruz. Ortam fena

Bir üyenin ismi toplantı odasında geçiyorsa ya kural ihlali vardır ya da üyenin bir isteği ya da sorunu vardır. Üyelerle ilgili dedikodu yapamayacak kadar yoğun oluyoruz zaten. Arkadaşlar sonuçta gönüllülerden oluşuyor. Gevezelikten daha önemli işlerimiz var.

Hele ki şu sıralar karantina sebebiyle yoğunluk çok. Günlük şikayet sayıları 400 ü geçti.
    Ibrahimakca , onceki hesabi orhanosmanoglu olan kisinin tum hesaplarini tespit edip banlayabilirseniz is yukunuz yari yariya duser bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

Vizyonsuz ve muhakeme yeteneği olmayan insanlar admin olmasın, kendiniz de dahil.
    İnsanlar din konusunda rahatça tartışamadığı için konu dışı ve felsefe bölümlerinde konu açıyorlar ve kaldırmanız gerekiyor bu konuları, konu dışında küfür edenler bile var, inanç bölümü açılsa çok daha az uğraşırsınız.

Bir tane arkadaş demişti, başka bölümlerin de açılmamasını savunmuşsunuz mesela futbol bölümü gibi, sonra da gidip açmışsınız.

Vizyonsuz ve muhakeme yeteneği iyi olmayan insanlarsınız, umarım bu dediklerimi de hakaret veya aşşağılama olarak algılamazsınız.

Hayır neden algılayayım. Ben sonrada başımıza geleceği bildiğim için en başından bu olaya karşı fikirde olduğumu belirttim. Ayrıca bunun kararını verecek ben değilim Bunun kararını sitenin sahibi verir. O derse açalım diye bizde açar görevimizi yaparız. İşin kolayına kaçma gibi bir lüksüm ve bölüm açmama gibi bir yetkim olsaydı siyaset bölümünü açmazdım. Bunun vizyonsuzlukla bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Ben sadece ülkede bu konuları düzgün şekilde konuşacak insan sayısının çok ama çok az olduğunu düşündüğüm için tereddüt ediyorum. Ancak gördüğünüz gibi bölüm açık ve devam ediyor. İyi ya da kötüdür onu sizler bilirsiniz ama bizler elimizden geldiğince tarafsız bir şekilde işimizi yapmaya çalışıyoruz. İki tarafta bizleri taraf tutmakla suçluyor ama bakalım ne zaman taraflar ortak bir noktada buluşacaklar.

Ancak sonradan olacaklar belli. İşlerine gelmeyen mesajları sildirmeye çalışan insanlr mesajda bir sorun yok durabilir dediğimiz bizleri din düşmanından tutunda kafirliğe kadar her türlü ithamla suçlayacaklardır. Bunu bilmek için alim olmaya gerek yok.

Foruma açılacak bölümlerin kararını tek başıma verme gibi bir durumum yok. Futbol bölümünün açılmaması gibi bir isteğimde olduğunu hatırlamıyorum. Benim futbol bölümündeki tek talebim herkesin sadece kendi takım forumlarına yazmalarını istemekti. Bunu zamanında denedik ancak pek verimli olmadığı için mevcut sisteme geçildi.

• quote:

Hayır neden algılayayım. Ben sonrada başımıza geleceği bildiğim için en başından bu olaya karşı fikirde olduğumu belirttim. Ayrıca bunun kararını verecek ben değilim Bunun kararını sitenin sahibi verir. O derse açalım diye bizde açar görevimizi yaparız. İşin kolayına kaçma gibi bir lüksüm ve bölüm açmama gibi bir yetkim olsaydı siyaset bölümünü açmazdım. Bunun vizyonsuzlukla bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Ben sadece ülkede bu konuları düzgün şekilde konuşacak insan sayısının çok ama çok az olduğunu düşündüğüm için tereddüt ediyorum. Ancak gördüğünüz gibi bölüm açık ve devam ediyor. İyi ya da kötüdür onu sizler bilirsiniz ama bizler elimizden geldiğince tarafsız bir şekilde işimizi yapmaya çalışıyoruz. İki tarafta bizleri taraf tutmakla suçluyor ama bakalım ne zaman taraflar ortak bir noktada buluşacaklar.

Ancak sonradan olacaklar belli. İşlerine gelmeyen mesajları sildirmeye çalışan insanlr mesajda bir sorun yok durabilir dediğimiz bizleri din düşmanından tutunda kafirliğe kadar her türlü ithamla suçlayacaklardır. Bunu bilmek için alim olmaya gerek yok.

Foruma açılacak bölümlerin kararını tek başıma verme gibi bir durumum yok. Futbol bölümünün açılmaması gibi bir isteğimde olduğunu hatırlamıyorum. Benim futbol bölümündeki tek talebim herkesin sadece kendi takım forumlarına yazmalarını istemekti. Bunu zamanında denedik ancak pek verimli olmadığı için mevcut sisteme geçildi.

Alıntıları Göster
    Şu ne der, bu ne der diye kafa yorarsanız daha çok üye kaybedersiniz, Reddit'te ateizm bölümü var ve Amerika halkının bizden pek de farklı olduğu söylenemez ama tıkır tıkır sistem çalışıyor.
    Adam gibi bir dişli rakip olsa bu forumda sinek avlanır.

• Hesap hacklenmiyor. Arkadaşlarının kullanmadığı hesaplarını alıyor.
  • can219 kullanıcısına yanıt
    Hocam buldum sana, kanlı canlı Francis.

• Birader gel beni hackle.
    3milyon 176 yıl banla beni adminsen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Can sıkıntısından üye banlamışlığımız yok ama neden aldığınızı merak ettiğiniz bir ceza varsa söyleyin size bilgi vereyim.
    Tamam şu şekilde anlatayım o zaman.

Bu son aldığım 4 aylık cezadan önce bana 4 aylık başka bir ceza verildi. O cezayı almadan önce forumdan sadece 1 tane 4 günlük ban almıştım. Yani şöyle açıklayayım sondan 3. 4 aylık ban ile sondan 2. 4 aylık ban arasında saeece 1 tane 4 günlük ceza vardı.

Ama yöneticinin bir tanesi çıkıp bana üyenin birine " sen daha okuduğunu anlamıyorsun birde bana cevap verme derdindesin" mesajı için 4 aylık ceza verdi.

Neden diye sordum dediki sırf onun için değil tartışmalara katıldığın için verdik cezayı. Eh şimdi ben AKP seçmeniyim forumda bu bütün CHP seçmenleri tarafından biliniyor. Ben bir mesaj atınca 20 tane CHP li direkt atlıyor mesaja. Forum yönetimine göre benim onlara cevap vermemem gerekiyor verirsem tartışma çıkarmış oluyorum ve hop 4 ay.

Neyse asıl sormak istediğim şu. En son 4 aylık banım ile bir önceki arasında aldığım ceza sayısı sıfır. Yani en ufak bir ceza yada uyarı bile almadım. Ama Kıbrık konusunda 1 yıl öncesi ile 1 ay öncesi arasında farklı mesajlar yazan üyeleri ifşalayıp iki yüzlüsünüz yazdığım için direkt hiç bir uyarı vermeden 4 ay ceza verdiler.

Neden olarak Ülke Gündemi bölümündeki Uyarı konusuna muhalefet yazmışlar.

Şimdi soruma geliyorum. Sadece dün forumda gezinirken öylesine dolaşırken Redeemertr yada buna benzer bir üyenin iki mesajını gördüm Bir tanesine ak köpekler yazmıştı AKP seçmenine diğerinde ise bir üyeye aşağılayıcı bir ton şey yazmıştı ama şu an net hatırlayamıyorum mesajı yanlış olmasın.

Ben ikiyüzlü yazınca arada tek bir cezam olmasa bile 4 ay ceza alabiliyorsam bu üye nasıl oluyorda o kadar hakarate aşağılama vb den sonra 4 7 gün ceza alıp devam edebiliyor.

Hadi o tek üyeyi geçtim bana şunu söyle. Ülke gündeminde CHP li seçmenin AKP seçmenine günlük aşağılamaları hakaretleri herkesçe biliniyor. Eğer tek bir " ikiyüzlü " kelimesi ile 4 ay ceza alınabiliyorsa nasıl oluyorda o üyeler hala yazmaya devam edebiliyorlar.

Bu ceza sırf bana özel mi ?

• ne yazmıştı bu konuya? görmedim

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.