Şimdi Ara

Dh şifrenizle dh'ye bağlı mail'inizin şifrenizi aynı yapmayın (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
3
Favori
16.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratdem88

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Varsa biliyorsanız söyleyin o zaman. Yine aynı yere geliyoruz. Olayın ne olduğunu anlattım zaten daha ne duymak istiyorsunuz söyleyin onu yazayım.

• Bu ara hesapları çalıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Bedava faydalandigi bir siteyi bu kadar yikici sekilde elestiren insanlarin gercek hayatlarinda nasil kisiler olduklarini cok iyi biliyorum.

Sag ustte carpi isareti var basinca kurtuluyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerstorm

Varsa biliyorsanız söyleyin o zaman. Yine aynı yere geliyoruz. Olayın ne olduğunu anlattım zaten daha ne duymak istiyorsunuz söyleyin onu yazayım.

Alıntıları Göster
    Hocam bana niye iki de bir uyarı veriyorsunuz? Niyekine yani?

Gene uyarı verilmiş ama neden verildiğine dair daha onaylanmadığı için göremiyorum. Sadece 1 işareti var bildirim olarak.

Bu arada hiç adaletli değilsiniz. Vaktiniz varsa özelden yazacaklarım var hocam.

• Sıkıysa beni hackle tarzından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • powerstorm kullanıcısına yanıt
    Yine bir hesap hacklenmiş. Bana özel mesaj attı, bu hesap hacklenmiştir diye. Benim hesabımın güvenlik altına alınmasını istiyorum. Eğer bunu yapamayacaksanız, bir profil silme butonu ekleyin de buradan toz olalım! Ayrıca siz bir site yöneticisisiniz. Kendinizi site hakkında bir şey bilmeyen bir kişiyle kıyaslamanız çok saçma. Güvenlik açığı var, biliyorsunuz. Ama göz göre göre bunu inkar ediyorsunuz. Eğer site yönetcisi iseniz, siteye sahip çıkınız, çünkü böyle giderse sonu iyi olmaz. Ya da şu kişiyle konuşun, ne istiyorsa halledin ve ateşkes ilan edin.

• Aether kullanıcısına yanıt
    Peki, senin hesabınla bir suç işlense ne olacak?

Kendi ağzıyla söyledi, phishing yemişsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ikinci bir dogrulama olmayan bir hesabim yok. Yani buradan ele gecirdikleri bir sey ile cok ileriye gidemezler. Diyelim ki donanimhaber hacklendi.

Donanimhaber'de bulunan sifrem diger sifrelerim ile ayni. Ikinci dogrulamayi bulamayacaklarina gore bende kotu niyetli biri giris yaptiginda mail alacagim. Girip sifremi degistirecegim.

Var ise mesajlardan ilgili durumu kisilere anlatacagim. Daha ileri seviye sorun oldu ise (alisveris icin adim atildi ise mesela) IP adreslerini istetsin.
  • O yaptıysa kanal ismini neden vietnamca yapıp tv şovları yükledi bende onu soruyorum. Böyle bir hesabı ele geçiren kanal ismini vietnamca yapıp tv şovu mu yükler?

Bilmiyorum, ama vietnamca ismin anlamı hadi sıkıysa kanalı geri alın tarzındaymış. Bilinmeyen bir dil olduğu için olabilir. 3. Kalite tv şovlarını ben de bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E68E7D09F

Yine bir hesap hacklenmiş. Bana özel mesaj attı, bu hesap hacklenmiştir diye. Benim hesabımın güvenlik altına alınmasını istiyorum. Eğer bunu yapamayacaksanız, bir profil silme butonu ekleyin de buradan toz olalım! Ayrıca siz bir site yöneticisisiniz. Kendinizi site hakkında bir şey bilmeyen bir kişiyle kıyaslamanız çok saçma. Güvenlik açığı var, biliyorsunuz. Ama göz göre göre bunu inkar ediyorsunuz. Eğer site yönetcisi iseniz, siteye sahip çıkınız, çünkü böyle giderse sonu iyi olmaz. Ya da şu kişiyle konuşun, ne istiyorsa halledin ve ateşkes ilan edin.

Üyeliğinizi kapatmak istiyorsanız destek kısmından form oluşturabilirsiniz.

Peki,pm bakar mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10B574946

Hocam bana niye iki de bir uyarı veriyorsunuz? Niyekine yani?

Gene uyarı verilmiş ama neden verildiğine dair daha onaylanmadığı için göremiyorum. Sadece 1 işareti var bildirim olarak.

Bu arada hiç adaletli değilsiniz. Vaktiniz varsa özelden yazacaklarım var hocam.

Alıntıları Göster

Tamamda sende küfürlü kelime yazmışsın. Yani noktalama koyman bir şey değiştirmez küfür her türlü yasak. Ben şimdi ne yapayım bunun suçu bende mi? :)

• Aether kullanıcısına yanıt
    Bedava faydalanıyor diye siteyi eleştireneyeceğini sandığın insanlar yarın forumu terketse yalvarırlar geri dönün diye. Sitenin işlemesinin nedeni bedava faydalanıyor dediğin insanlar, ne saçma laf şimdi bu

• Mesaj kutusunda çok fazla özel mesaj vardı okumadığım. Bunların bildirim ışığı da yanıyordu. Bugün bir baktım bildirim ışığı 1 e düşmüş yani okumadığım 1 mesaj kalmış halbuki çok fazla vardı demekki birileri özel mesajları okumuş demekki şifrem birilerinin elinde.

Dijital alışverişlerinizde hiçbir bilgiyi forum mesaj bölümünden paylaşmayınız.
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    Ise yaramaz insan ile yarar insanin farkedilmesine yardimci oluyorum.

Donanimhaber hakkinda 2 yorum

a- donanimhaber'in guvenligi zayif olabilir. bence bir gozden gecirilsin.

bu tip bir arkadas guvenlik ile ilgili bir sorun olabilecegini bildiriyor. yararli bir arkadas.

b- donanimhaber re-ro-ro $$%^^^###@$#% gibi.

bu tip arkadaslar bo$ bele$ ne kendisine ne bu foruma ne bu ulkeye yarari olan insanlar. Bombos bir bosluk yapmis.

bu tiplere ne denebilir? eeeeeeeeeeeee? eeeeeeeeeeeee?

Nereye varmak istiyorsun? Sana soz vermis bir platformda o platformu kotuluyorsun. Ironik sacma ve aptalca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerstorm

Alıntıları Göster
    hocam size twitterdan yazdım görmediniz sanırım. bugun sınırsız ban yedim hiç bir bildirim falanda gelmedi nedenini anlamadım. yardımcı olurmusun arkadaşın hesabı bu ödünç aldım bunuda banlama kızar bana
  • umarım forumda nasa vari güvenlik alınmaz alt tarafı şurda oyun alıp satıyoruz gizli görüşmeler toplantılar yapmıyoruz keza böyle toplantıları ps4 gruplarında rahatça yaparlar ki 15 temmuz olayında yapmışlar...telefon onaylı giriş yapılsa yeter yoksa dm lerde çok gizli bilgilerimiz yok...bu arada kim ulan bu francis
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 19 Temmuz 2020; 13:57:55 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.