Şimdi Ara

DH Simcity Hattı. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şimdi hangi simcity'yi alalım, en sonuncusu hangisi? Ben küçükken oynamıştım; ama her kareye su borusu döşeyip su depoları koymama rağmen şehre su gitmeyince silmiştim oyunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: efshane

Şimdi hangi simcity'yi alalım, en sonuncusu hangisi? Ben küçükken oynamıştım; ama her kareye su borusu döşeyip su depoları koymama rağmen şehre su gitmeyince silmiştim oyunu.

simcity 4 çok güzel 10 gün sonra simcity sosyete çıkıyor o nasıl olacak herkes merak ediyor bende citylife gibi olmazsa iyi
  • Simcity on-line oynanabiliyor mu arkadaşlar. Ya da iki kişinin karşılıklı oynamasına imkan everen bir özelliği varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zengin_47

Simcity on-line oynanabiliyor mu arkadaşlar. Ya da iki kişinin karşılıklı oynamasına imkan everen bir özelliği varmı?

Maalesef böyle bir özelliği yok.Ama biz arkadaşlarla aynı harita üzerinde farklı şehirler yapıyoruz örneğin 15 yıl birimiz oynadıktan sonra 15 yıl diğerimiz oynuyor daha sonra 50. yıla kadar diye devam ediyor.Türk işi çözüm
  •  DH Simcity Hattı.

Arkadaşlar bu resmi bir türlü büyütemedim ama this part yazan aktif bir yazısı var. Ne yapmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dor Niro -- 2 Kasım 2007; 21:23:07 >
  • walla 2
    quote:

Orjinalden alıntı: keskinbalta

quote:

Orjinalden alıntı: ozan301

quote:

Orjinalden alıntı: keskinbalta

quote:

Orjinalden alıntı: LC

Uzun zamandır foruma giremiyordum.(İş, okul, hayat işte epey yoğundum anlayacağınız)."keskinbalta" 2 milyonu çok geçtim hatta kendi rekorumu kırmaya çalışıyorum (kırdımda) şu anda tek bir şehirde nüfusum yaklaşık 500.000 sağlıktan tutunda eğitime varana kadar herşey üst noktada...
    Bri kaç haritada çok sayıda şehri bir arada oynuyaorum artık hangisin de ne yaptığımı unutur oldum.Kafa dağıtmak için birebir oyun.

ben tek şehirde 2 milyon yaptım

resimlerim linktedir tıklayabilirsin

sende tek şehirde mi 2 milyonu geçtin yoksa toplamdamı

ahada link: http://www.simcitytr.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1855&postdays=0&postorder=asc&start=0

2 milyon o kadar da büyük bir rakam değil bence oyunu iyi bilen için. Mesela ben 2 milyonu nüfusu KatKat geçmiştim

2 milyon tek bölgede okadar büyük bir nüfus değilmi bence büyük konuşmuşsun büyük bir bölgenin kapasitesi 5 milyonu bulsada 2 milyona ulaşabilmek rush hourda çok zor ben 10 gün oynadım kafa patlattım kareli deftere planlar çizdim ancak 2 milyon yaptım lütfen küçümseme o nüfusa gelene kadar neler çektiğimi ben bilirim

ayrıca dikkatini çekerim ben sadece bir bölgedeki nüfusu diyorum toplam regionu demiyorum zaten 2 milyonu buldumu trafik ve güvenlik zorlaşıyor

http://www.simcitytr.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1855&postdays=0&postorder=asc&start=0

2 milyonu geçtiğimi çok iyi hatırlıyorum sc4 deluxe edition'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan301 -- 3 Kasım 2007; 9:55:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: zengin_47

DH Simcity Hattı.

Arkadaşlar bu resmi bir türlü büyütemedim ama this part yazan aktif bir yazısı var. Ne yapmam lazım.

Görüp de anlayabildiğim şehirine gelen mesajlara bakmışsın this part ne dir bilemeyecem bir tıkla bakalım.Mesela bazen yan şehirlerden elektrik talebinde falan bulunanlar oluyor kabul ettiğim takdirde elektrik satıyorsun.Bir tıkla bakalım ne çıkacak

• tıkladığımda şehrin bir bölümü yakın planda çıkıyor. Sizde bu mesaj çıkmıyor mu bende her kurduğum şehirde mutlaka çıkıyor.
  • Yahu bu kadar Simcity hastasısın (tıpkı ben) da 3 sene olmuş arada yok mu yazacak birşeylerin? Societies falan da çıktı vakt-ül evvelde güzel bilgiler paylaşmışsın şimdi tık yok.LC arkadaşı şiddetle göreve çağırıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.