Şimdi Ara

DH Simcity Hattı. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Simcity oynayan arkadaşlar resim gönderirse sevinirim.
  • Sim City 4 ü kurdum ama ekran karanlık. Ekran kartım fx 5200 sürücü çok eski ondan kaynaklanma ihtimali var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: zengin_47

Sim City 4 ü kurdum ama ekran karanlık. Ekran kartım fx 5200 sürücü çok eski ondan kaynaklanma ihtimali var mı

Eski makinamda fx 5200 var malesef ekran kartından kaynaklanıyor sürücüyü güncelleyip oyunu oynayabilirsin ama yine sorunlarla karşılaşıcağın kesin yeni makinamda şu an sorunsuz oynayabiliyorum.Sürücüyü güncelleyip bir süre idare edebilirsin.Bellek de 512 mb ve üstü olursa iyi olur.
  • mouse u kaydırınca bazı binaların yok olması sonra geri gelmesi.
    oyunun kasması.
    bkz: sistemim+oyunun gereksinimleri
    bende tam bir simcity manyağıyım.şu anda kurulu olsaydı o dehşet şehirlerimi gösterirdim...
  • city life da güzel bir oyun bunla ne farkları var
  • quote:

Orjinalden alıntı: anilaybek

city life da güzel bir oyun bunla ne farkları var

City life'ı oynamadığım için arasındaki farkları tam anlamıyla söylemem mümkün değil ama, city life 3d onu biliyorum avantajmış gibi gözükse de ayrıntılara pek önem verilmemiş diye bir yerde okumuştum.Aslında vakit bulsam oyunu alıp bir bakmayı düşünüyorum ama sadece bakmayı Simcity'nin yeri ayrı
  • Ekran kartı sürücüsünü de güncelledim ama çözüm olmadı.
    Bana agp uygun fiyat sunacak bir ekran kartı tavsiye edebilir misiniz?

SİSTEMİM
    intel Pentium 2.4 İşlemci
    512 Kingston Ram ddr
    Ana kart asus p4s8mx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dor Niro -- 23 Mayıs 2007; 11:14:53 >
  • FX 5200 Ekran kartıyla Sim city 4'ü oynayabilen varmı
  • quote:

FX 5200 Ekran kartıyla Sim city 4'ü oynayabilen varmı

BEN UZUN SÜRE OYNADIM FENA DEĞİLDİ GÜZEL YANİ

BU ARADA SİM CİTY SERİSİNİ İLK ÇIKTIĞI DÖNEMDEN BERİ OYNARIM ARTIK SİM CITY 5 ÇIKSA NE GÜZEL OLUR
  • quote:

Sim City 4 ü kurdum ama ekran karanlık. Ekran kartım fx 5200 sürücü çok eski ondan kaynaklanma ihtimali var mı

BENDE SÜRÜCÜYÜ GÜNCELLEMEDEN ÖNCE BİNALAR ÜZERİNDEN GEÇERKEN BİNALAR KAYBOLUYODU AMA SÜRÜCÜYÜ YÜKLEYİP GÜNCELLEYİNCE HİÇBİR PROBLEM KALMADI
  • yahu o kadar güzel şehir kuruyorum,herşey düzgün ama gönlüm bol da ondan mı bilmiyorum ayda ya 100-200 dolar(ya da simoleon) kazanıyorum,ya da kazanamıyorum
    hocam bak şimdi şehir olarak planladığım yerin ortasına yaklaşık 9x9 luk bi alana polis,itfaiye,klinik,okul yapıyorum,sonra bunların etki anlanı dışında kalmayacak şekilde low -medium residential(bu ne demek lan imar alanı desene şuna) yapıyorum sonra çok uzağa çöplük yapıyorum sonra başka yönde uzak bi yere yollarla 9 büyük kare parçaya ayrılacak şekilde medium-high endüstri alanı,yanına coal electric station bi de güzelce suyu,elektrik tellerini döşüyorum,araya bikaç faklı park serpiştiriyorum evlere yakın yerlere de azcık mağaza yeri yapıyorum sonra oyun başlıyo okulun vs ücretini ihtiyacı karşılayacak kadar ayarlıyorum(örnek 34 öğrenci varsa kapasiteyi 40 olcak şekilde ayarlıyorum) ama vergilerden midir nedir para gelmiyo

okuyup da cevap yazabilirsen helal olsun sana LC kardeş ve diğer dh üyeleri

• Eğlenceli bir oyun değil bence
  • Simulasyon oyunu değilllll. !
  • arkadaşlar simcity strateji-simulasyon oyunudur boşuna tartışma yaratmayın kimse simulasyon değil yada strateji değil diyemez
  • Şehiri Kuruyosun : Strateji

Gelir Gider vs işlerle uğraşıp şehre bakıyorsun : simulasyon.
  • Strateji-Smulasyondur aynen... Tartışmaya ne gerek var ki bu konu üzerinde ?

Senelerdir 3000'den beri oynarım sıkılmadan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

quote:

Orjinalden alıntı: LC

quote:

SİMCİTY, Adı üstünde simülasyon...Bunun strateji ile ne alakası var,simulasyon bölümüne açmalıydın bu konuyu...

Söylediklerinden anlaşılan simcity hiç oynamamışsın bir oyna ondan sonra karar ver bence (simülasyon mu? strateji mi?).. Teşekkürler.

Önce oyun türlerini öğren,Sen yolda misket oynarken ben atari solanlarında hagarla tuşları aşındırıyordum.Bunu gidipte IGG'nin forumlarında açsan millet ağzını bıkrakıp başka bir tarafıyla güler sana...Ayrıca bir oyunun ne tür olduğunu anlamak için oynamak gerekmez....Bunun için sadece ve sadece oyunları takip etmek ve gerekli deneyime sahip olşmak yeterli.

Atari salonunda hagar oynayan insanla yolda misket oynayan insan arasında fazla yaş farkı olmasa gerek

• quote:

Orjinalden alıntı: we[AGRA]

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: LC

quote:

SİMCİTY, Adı üstünde simülasyon...Bunun strateji ile ne alakası var,simulasyon bölümüne açmalıydın bu konuyu...

Söylediklerinden anlaşılan simcity hiç oynamamışsın bir oyna ondan sonra karar ver bence (simülasyon mu? strateji mi?).. Teşekkürler.

Önce oyun türlerini öğren,Sen yolda misket oynarken ben atari solanlarında hagarla tuşları aşındırıyordum.Bunu gidipte IGG'nin forumlarında açsan millet ağzını bıkrakıp başka bir tarafıyla güler sana...Ayrıca bir oyunun ne tür olduğunu anlamak için oynamak gerekmez....Bunun için sadece ve sadece oyunları takip etmek ve gerekli deneyime sahip olşmak yeterli.

Atari salonunda hagar oynayan insanla yolda misket oynayan insan arasında fazla yaş farkı olmasa gerek

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.