Şimdi Ara

DH Simcity Hattı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadiyin Simcity sevenler hatta sevmekle yetinemeyip oynayanlar fikir alış-verişi için görüş ve önerilerinizi bekler sağlıklı Simcity oynamalar dilerim.
    Simcity'i ne zamandır oynuyorsunuz, en iyi yaptığınız şehirler, şehir yaparken en çok nelere dikkat ediyorsunuz vb. cevaplarınızı bekliyorum.
    Kısacası Simcity hakkında düşünceleriniz...

• Yaptığım şehirlerden örnek bir resim...

DH Simcity Hattı.
  • SİMCİTY, Adı üstünde simülasyon...Bunun strateji ile ne alakası var,simulasyon bölümüne açmalıydın bu konuyu...
  • simcity 4 icin yardım istiyorum.
    oyunda ekranı saga sola vs. kaydırırken(mausla yapıyoruz ya hani)bina vs. bazı yerleri yok oluyo.
    nası duzeltecegim
    patch falan mı var?
    teşşekkürler
  • birde hic para kazanamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

SİMCİTY, Adı üstünde simülasyon...Bunun strateji ile ne alakası var,simulasyon bölümüne açmalıydın bu konuyu...

Söylediklerinden anlaşılan simcity hiç oynamamışsın bir oyna ondan sonra karar ver bence (simülasyon mu? strateji mi?).. Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: strd

simcity 4 icin yardım istiyorum.
    oyunda ekranı saga sola vs. kaydırırken(mausla yapıyoruz ya hani)bina vs. bazı yerleri yok oluyo.
    nası duzeltecegim
    patch falan mı var?
    teşşekkürler

Bu olay bana da oluyor.Ekran kartından kaynaklanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minecraft [XBOX ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Minecraft Ps4 Edition Ana Konu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

birde hic para kazanamıyorum

1-Ne kadardır oynuyorsun.
    2-Para kazanmak için vergilerle iyi oynayıp RCI'yı yükselterek yani arz talep meselesini dengeleyerek güzel bütçelere sahip olabilirsin Bir de şehir planlamanı güzel yapmalısın.
  • quote:

simcity 4 icin yardım istiyorum.
    nası duzeltecegim
    patch falan mı var?
    teşşekkürler

Arkadaşım bu olay ekran kartı ve dolayısıyla sürücüsünden kaynaklanmakta.Son (güncel) sürücüsünü kurup bir dene muhtemelen sorun çözülecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LC

quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

SİMCİTY, Adı üstünde simülasyon...Bunun strateji ile ne alakası var,simulasyon bölümüne açmalıydın bu konuyu...

Söylediklerinden anlaşılan simcity hiç oynamamışsın bir oyna ondan sonra karar ver bence (simülasyon mu? strateji mi?).. Teşekkürler.

Önce oyun türlerini öğren,Sen yolda misket oynarken ben atari solanlarında hagarla tuşları aşındırıyordum.Bunu gidipte IGG'nin forumlarında açsan millet ağzını bıkrakıp başka bir tarafıyla güler sana...Ayrıca bir oyunun ne tür olduğunu anlamak için oynamak gerekmez....Bunun için sadece ve sadece oyunları takip etmek ve gerekli deneyime sahip olşmak yeterli.

• MoDuR kardeş ne zamandan beri simcity'e takılıyorsun.
  • quote:

Bunun yolu mikro yönetimden (eğitim,sağlık)geçiyor.
    1)Kamu binalarına tek tek tıklayıp mevcut talebe göre ayarlamalar yap
    2)Çöp öğütme tesisi (yakarak imha eden aynı zamanda elektrik üreten) kurduysan onu bikere tamamen kapat.Çöpleri imha etmeye devam eder,sadece elektrik üretmez (zaten üretmesin de çünkü çok pahalı üretim yapıyor zaten)
    3)Elektrik santrallerine müdahale etme,kapasiteyi azalttıkça elektrik pahalı satılmaya başlıyor,halkın hoşuna gitmiyor.
    4)Zamanla yaptığın elektrik santralleri ve su pompaları zaman aşımına uğrar verimi düşer 15-20 senede bir kontrol et (İlk yaptığın zamanki gideriyle karşılaştır ÇOK FARK OLUŞMUŞSA yenile)
    5)İlk önce kömürle çalışan santrali (şehirden mümkün olduğunca uzağa) kur ki gelir dengene iyi etki yapsın.

• quote:

Orjinalden alıntı: MoDuR

quote:

Bunun yolu mikro yönetimden (eğitim,sağlık)geçiyor.
    1)Kamu binalarına tek tek tıklayıp mevcut talebe göre ayarlamalar yap
    2)Çöp öğütme tesisi (yakarak imha eden aynı zamanda elektrik üreten) kurduysan onu bikere tamamen kapat.Çöpleri imha etmeye devam eder,sadece elektrik üretmez (zaten üretmesin de çünkü çok pahalı üretim yapıyor zaten)
    3)Elektrik santrallerine müdahale etme,kapasiteyi azalttıkça elektrik pahalı satılmaya başlıyor,halkın hoşuna gitmiyor.
    4)Zamanla yaptığın elektrik santralleri ve su pompaları zaman aşımına uğrar verimi düşer 15-20 senede bir kontrol et (İlk yaptığın zamanki gideriyle karşılaştır ÇOK FARK OLUŞMUŞSA yenile)
    5)İlk önce kömürle çalışan santrali (şehirden mümkün olduğunca uzağa) kur ki gelir dengene iyi etki yapsın.

MoDuR doğru söyler bunları yap arkası gelir zaten

• quote:

MoDuR kardeş ne zamandan beri simcity'e takılıyorsun.

Simcity 1000 2000 3000 delux melux derken geldik buralara.Anlayacağın İlk oyundan beri.
  • Ooooo sen işi aşmışsın yaaa simcity'i bir arkadaş bana önermişdi şimdi bir başladım mı kalkamıyorum başından merakla simcity 5'i bekliyorum.Simcity 5'den adam gibi bir haberde yok acaba neler eklediler...
  • Kardeşim hakikaten ya bu konuyu yanlış bölüme açmışsın,simülasyon bölümüne açman gerekiyordu.
  • Su trafik icin bir cozum alsak iyi olur. Ne kadar ugrasirsam ugrasayim bir turlu trafik sorununu cozemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bluedevil86

Su trafik icin bir cozum alsak iyi olur. Ne kadar ugrasirsam ugrasayim bir turlu trafik sorununu cozemiyorum.

Trafik sorununu çözmek gerçekten zor fakat min. seviyeye düşürülebiliyor.Yoğunluğun olduğu yerlere metro hattı çekilerek, otopark koyarak ve deniz ulaşımını kullanarak min. seviyeye düşebiliyor ama onlarca şehir yapmama rağmen çok nadir oldu trafik sorununu çözdüğüm.Ama şunu dene; yoğunluğun olduğu yere otopark koy hemen otoparkın yanınada metro istasyonu koy yoğunluğun büyük bölümünü alıyorlar.
    Önemli Not: Yoğunluğu tespit ederken soru işaretiyle tıklayıp nerelerden potansiyelin geldiğini oklar göstericek buna göre yerleri tespit et.

• quote:

quote:

Su trafik icin bir cozum alsak iyi olur. Ne kadar ugrasirsam ugrasayim bir turlu trafik sorununu cozemiyorum.

Trafik sorununu çözmek gerçekten zor fakat min. seviyeye düşürülebiliyor.Yoğunluğun olduğu yerlere metro hattı çekilerek, otopark koyarak ve deniz ulaşımını kullanarak min. seviyeye düşebiliyor ama onlarca şehir yapmama rağmen çok nadir oldu trafik sorununu çözdüğüm.Ama şunu dene; yoğunluğun olduğu yere otopark koy hemen otoparkın yanınada metro istasyonu koy yoğunluğun büyük bölümünü alıyorlar.
    Önemli Not: Yoğunluğu tespit ederken soru işaretiyle tıklayıp nerelerden potansiyelin geldiğini oklar göstericek buna göre yerleri tespit et.

Tesekkurler. Bir deneyeyim bakalim.

• quote:

quote:

quote:

Tesekkurler. Bir deneyeyim bakalim.

Denedikten sonra durum ne haber verirsen sevinirim kolay gelsin bakalım.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.