Hocam Bahçelievlerden Taksim veya Beşiktaş arabasına bin. Eğer beşiktaş arabasına binersen Vapur ile geçersin Kadıköy. Ama Taksime geçersen 110 Taksim Kadıköy arabasına bin. Veya Sarı dolmuş.
Adını Yazayım mı ? Durumu bildir buradan.
@nicer
Düşünmen yeter kardeşim . . .
@best27
İstanbul'da olsaydın aramızda olmanı isterdik DH SRO aşireti olarak
@cruefatal93
Benim eve 10 Dk uzaklıktasın. Kadıköye ise 10 Dk. Atla gel yahu ne olacak COD mu önemli yoksa SRO mu ?
@bahriatak
Hocam arabam yok. Zaten olsa bile Bostancıdan K.Çekmece'ye bir ton yol Para versen gelmezdim . . . Ama aramızda olmanı isteriz tabi.
vallahi gelirdim yolu bilmeyen gelemeyen arkadaşları avrupa yakasından toplaya toplaya hemde (b.çekmecedenim)
_aNaToLia_
elini sıkmayı iple çekiyorum
Ya bu buluşma 15 tatile mi denk geliyo? Eğer öyleyse %70 geliyorum.
5 oCakta finaller başlıyor aslında bir farklılık olurdu gelip tanışmak ama kısmet değilmiş bir dahaki sefere inş.
quote:
Orjinalden alıntı: Auto CAD
quote:
Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR
bende gelmek isterim ama herkes birbirini önceden tanıyor galibasap gibi kalmayayım sonra
Alakası bile yok. Biz İlk buluşmada birbirimizi bulana kadar ne çekmiştik bir bilsen . . . Senide bekleriz Gel mutlaka Adını ekliyeyim mi ?
@Lurtz
Tamam Öndercim yazıyorum . . . Ve bekliyorum.
çok önemli bişey olmazsa mutlaka geleceğim.Bu arada benim bir fikrim varelimde DH diye yazan bir kağıt olacak Herhalde tanırsınız beni
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Auto CAD
quote:
bende gelmek isterim ama herkes birbirini önceden tanıyor galibasap gibi kalmayayım sonra
Alakası bile yok. Biz İlk buluşmada birbirimizi bulana kadar ne çekmiştik bir bilsen . . . Senide bekleriz Gel mutlaka Adını ekliyeyim mi ?
@Lurtz
Tamam Öndercim yazıyorum . . . Ve bekliyorum.
çok önemli bişey olmazsa mutlaka geleceğim.Bu arada benim bir fikrim varelimde DH diye yazan bir kağıt olacak Herhalde tanırsınız beni
DH Yazılı kağıda gerek yok. Ben cep numaramı verdim. Buluşma günü irtibat için arasınız Zaten o gün ne giyeceğimi yazarım
Bencede süper olur ama ne kadar çok olursak dahada güzel olur
quote:
Orjinalden alıntı: CnSd
Bencede süper olur ama ne kadar çok olursak dahada güzel olur
Bu kadar çok Smiley koymana gerek yoktu be yeğenim . . .
olmezde sag kalırsak cepte ıstanbul parası olursa kocaelıden gelırım.
soz wermıyım yıne mucahıd abı son anda werecem cewabımı
Tamam Kardeşim Gelmeni tabiki isteriz. Bak örnek vereyim Bölümümüzden '' KnightOfKingdom '' vardı. Kocaelinden gelmişti İftar buluşmasına . . .
Cok ufak bi ihtimal gelebilirim.. Malum B.çekmecede oturuyorum .. kara yolu ile gelmem 3 saatten fazla sürer.. Deniz yolu ile gelebilirim oda 2saat fln sürer.. Bakalım 4 ocaka kadar ne değişir
Niye pazar
Gene peder ile kavga edicem..
@kafadar
K.Çekmeceden Metrobüs'e bin. Zincirlikuyuda inersin. Zincirlikuyudan Kadıköy arabası 4 tane var. Yani bu Metrobüs ile Zincirlikuyu'ya gelmen 25 Dk. Oradan Otobüs ile gelmen 35 - 40 Dk desen Toplam 1 veya 1.5 Saat gibi sürede Kadıköyde olursun . . .