Şimdi Ara

* DH SRO 2.İstanbul Buluşması 4 Ocak 2009 Gerçekleşti Ss'ler İlk Say * (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
1
Favori
8.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • feneryolunda oturuyorum ama char rım soyuldu o yüzden gelelmem zaten cod turnuvası var.
  • k.çekmecede oturuyorum biri beni alırsa gelirim

• Malum İzmir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRoM24

Geleßilirim Kadiköye hiç gitmedim ßahçelievlerde oturuyorum Kadiköye nasıl geçicem ?

aynen Bende Bahçelievlerde Oturuyorum.Bir Nevi Zıt YönLer
  • @FRoM24

Hocam Bahçelievlerden Taksim veya Beşiktaş arabasına bin. Eğer beşiktaş arabasına binersen Vapur ile geçersin Kadıköy. Ama Taksime geçersen 110 Taksim Kadıköy arabasına bin. Veya Sarı dolmuş.

Adını Yazayım mı ? Durumu bildir buradan.

@nicer

Düşünmen yeter kardeşim . . .

@best27

İstanbul'da olsaydın aramızda olmanı isterdik DH SRO aşireti olarak

@cruefatal93

Benim eve 10 Dk uzaklıktasın. Kadıköye ise 10 Dk. Atla gel yahu ne olacak COD mu önemli yoksa SRO mu ?

@bahriatak

Hocam arabam yok. Zaten olsa bile Bostancıdan K.Çekmece'ye bir ton yol Para versen gelmezdim . . . Ama aramızda olmanı isteriz tabi.

• vallahi gelirdim yolu bilmeyen gelemeyen arkadaşları avrupa yakasından toplaya toplaya hemde (b.çekmecedenim)
  • _aNaToLia_

elini sıkmayı iple çekiyorum
  • Ya bu buluşma 15 tatile mi denk geliyo?
    Eğer öyleyse %70 geliyorum.
  • 5 oCakta finaller başlıyor aslında bir farklılık olurdu gelip tanışmak ama kısmet değilmiş bir dahaki sefere inş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

bende gelmek isterim ama herkes birbirini önceden tanıyor galibasap gibi kalmayayım sonra

Alakası bile yok. Biz İlk buluşmada birbirimizi bulana kadar ne çekmiştik bir bilsen . . . Senide bekleriz Gel mutlaka Adını ekliyeyim mi ?

@Lurtz

Tamam Öndercim yazıyorum . . . Ve bekliyorum.

çok önemli bişey olmazsa mutlaka geleceğim.Bu arada benim bir fikrim varelimde DH diye yazan bir kağıt olacak Herhalde tanırsınız beni

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

quote:

bende gelmek isterim ama herkes birbirini önceden tanıyor galibasap gibi kalmayayım sonra

Alakası bile yok. Biz İlk buluşmada birbirimizi bulana kadar ne çekmiştik bir bilsen . . . Senide bekleriz Gel mutlaka Adını ekliyeyim mi ?

@Lurtz

Tamam Öndercim yazıyorum . . . Ve bekliyorum.

çok önemli bişey olmazsa mutlaka geleceğim.Bu arada benim bir fikrim varelimde DH diye yazan bir kağıt olacak Herhalde tanırsınız beni

DH Yazılı kağıda gerek yok. Ben cep numaramı verdim. Buluşma günü irtibat için arasınız Zaten o gün ne giyeceğimi yazarım

• Bencede süper olur ama ne kadar çok olursak dahada güzel olur

• quote:

Orjinalden alıntı: CnSd

Bencede süper olur ama ne kadar çok olursak dahada güzel olur

Bu kadar çok Smiley koymana gerek yoktu be yeğenim . . .

• olmezde sag kalırsak cepte ıstanbul parası olursa kocaelıden gelırım.

soz wermıyım yıne mucahıd abı son anda werecem cewabımı
  • Tamam Kardeşim Gelmeni tabiki isteriz. Bak örnek vereyim Bölümümüzden '' KnightOfKingdom '' vardı. Kocaelinden gelmişti İftar buluşmasına . . .
  • Cok ufak bi ihtimal gelebilirim.. Malum B.çekmecede oturuyorum .. kara yolu ile gelmem 3 saatten fazla sürer.. Deniz yolu ile gelebilirim oda 2saat fln sürer.. Bakalım 4 ocaka kadar ne değişir
  • Niye pazar

Gene peder ile kavga edicem..
  • @kafadar

K.Çekmeceden Metrobüs'e bin. Zincirlikuyuda inersin. Zincirlikuyudan Kadıköy arabası 4 tane var. Yani bu Metrobüs ile Zincirlikuyu'ya gelmen 25 Dk. Oradan Otobüs ile gelmen 35 - 40 Dk desen Toplam 1 veya 1.5 Saat gibi sürede Kadıköyde olursun . . .

@_PainKiLL3R_

Neden Kızacak ki Baban ?
  • Saçma saçma nedenler müco abi

Ben gelebilirsem seni ararım
  • Tamam . . .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.