Şimdi Ara

DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım] (141. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.829
Cevap
92
Favori
187.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steam de arkadaş listenizde bulunan birisinin sizi engellediğini ya da arkadaşlık listesinden çıkardığını nasıl öğrenebiliriz yani bir yolu var mı?
  • Arkadaşlar herkese iyi günler bu sorunun çözümünü bulamadım yardımcı olabilecek var mı ?
  • Mobil uygulama da kod aktivasyon işlemi nasıl yapılıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2k17 keyi girerken ki key 2 basamakmış galiba

önce 3 kısım sonra 4 kısım ben hepsini beraber denedim bir kaç kez

şu andada keyi girmem için beklemem gerektiğini söyleyen mesaj çıktı.ki 2 basamak halinde gircem

ne kadar süre beklemem gerek böyle
  • Arkadaşlar Steam id: SHNKRC, eklemek isteyen birlikte oyun oynamak isteyen varsa ekleyebilir.
  • arkadaşlar kafayı yicem tarayıcıdan giriş yaptım daha sonra uygulamaya giriş yapayım dedim

Hiçbir cihaza bağlanamıyorum

bu uyarıyı vermeye başladı sonra telefonda oturumu kapadım bu sefer de telefona giriş yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • Avrupa'dan oynayan Türkler lütfen bana ulaşabilir mi şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: godfdrma

arkadaşlar kafayı yicem tarayıcıdan giriş yaptım daha sonra uygulamaya giriş yapayım dedim

Hiçbir cihaza bağlanamıyorum

bu uyarıyı vermeye başladı sonra telefonda oturumu kapadım bu sefer de telefona giriş yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Steam Guard yapmışsın.Telefonunda Steam Mobil uygulamasını aç.En üst köşeye tıkla Steam Guard'a bas orda bir kod yazıyor onu gir açılacaktır

• Selamlar,iki gün önce sistem çöktü (ssd) kurulu.Sonra onardım ve açtıktan sonra steam kütüphane cs go şu hatayı verdi:
    "Failed to reset D3D Device" bakınız create olan değil,her yerde o hatanın çözümü var ama benimkinin yok.Her şeyi denedim;Windows update,gpu update,cfg den -1360 -h 768
    -dxlevel 90 , oyunları komple sildim, steam sildim tekrar kurdum.Çözünürlüğü sonsuz kere değiştirip girmeyi dendim.Oyunu doğrula denedim yok yok yok kafayı yedim.Steam desteğe mesaj attım geri dönen yok.Biri yarıdmcı olabilir mi?
    Sisstem özellikleri:
    skylake 6600k @ 970 strix @ 16 gb ddr 4 @ ssd
    monitor 1080p dpi gaming
  • Arkadaşlar merhaba. Tanıdığım bir abim internet üzerinden 2. el Call of Duty Black Ops almış dvd şeklinde. Oyunu kurmaya çalışmış seri kodunu da girmiş ama ''tekrarlanan ürün kodu'' hatası vermiş. Bu hatayı vermesinin sebebi oyunun başka steam hesabında etkinleştirilmiş olmasından mı kaynaklanıyor? Sorunu düzeltmek için illa hesap sahibini mi bulmak gerekiyor yoksa başka bir çözümü var mı? Şimdiden teşekkürler.
  • Ekleyebilirsiniz Steam: Cryslium
  • Steam ID: SHNKRC

ile gruba katılmak isterim

Cs.Go
    Rocket League
    Don't Starve Together ve diğer bilimum popüler oyunlar birlikte oynanır
  • Davet yollarmısınızın arkadaşlar
  • ölü mü konu
  • CS:GO arkadaş grubu var mı? Yaş 27.
    ID: bilgisearcher

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLgiSeaRcheR -- 17 Haziran 2017; 23:11:12 >

• bi kaç hafta önce g2a dan almıştım oyunu steam kaldırmış bu gün nasıl bir yol izlemem gerek ?
  • g2a anasayfası sağ alt destek birimine tıklayın
    problem solving
    sağ alt contact our support ticket form

sipariş nosunu biliyorsanız yazın, subject ve message'da konuyu anlatıp Send'e basın.

Bir süre sonra 1-2 ekran görüntüsü istediklerine dair mesaj atarlar.

Sonrasında para iadesi veya yeni key yollayacaklardır.
  • Dileyen ekleyebilir, maksat çevrimiçi kadroya bir kaç arkadaş daha eklensin.

http://steamcommunity.com/id/PervertSmurf/
  • Steam ID: suleymanyamantr

Ekleyebilirsiniz. Steam "aleminde" yeniyim
  • Merhaba arkadaşlar.

Steam hesabımı forumdan bi arkadaştan almıştım. Sonra mail ve steam guardla korumaya aldım. Kendi bilgisayarım dışında bi yerden girince steam guardın uyarı vermesi gerekir normalde. Şuan hesabım Çalındı. Telefonuma gelen tek bir mesaj var ""Steam Destek 277962309 adlı hesaptan bu numarayı kaldırdı. Bu sizintalebiniz değil ise bizimle iletişime geçin. B002"" oda bu.

Steamdaki Maili vs değiştirirken bi ton mesaj gelmesi lazım maile onlar da yok. Yani mesaj falan da gelmemiş. Şuan hesap çalındı nasıl oluyor anlamadım. Hesap bana geçtikten sonra bir oyun almıştım yine forumdan. O bilgilerle steam destek'e yazdım ancak 2 gündür dönüş yapmadılar. Bu hesabı nasıl geri alırım? Yardımcı olabilecek ya da tecrübesini aktarabilecek arkadaşlardan rica ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.