Şimdi Ara

DH Tenisçiler Klubü - Toplanıyoruz (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.443
Cevap
34
Favori
79.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben iyi bir hocadan ders alma taraftarıyım ama illa diyorsanız ben kendimde yaparım bu işi bir kaç ipucu vereyim eğitim videolarını iyice izleyin bütün incelikleri (örneğin tutuş biçimlerinde continental , western , semi western vs..) aklınıza kazıyıp , bir kamera yardımı ile antremana başlayın ve yaptığınız hareketin nerelerinin doğru nerelerinin yanlış olduğunu testpit edin (tabi ki her oyuncunun kendine özgü bir oyun stili var örneğin ben top spin vuruşları tercih ederken kimisi düz ve az seken vuruşları benimser oyun stiliniz de buna göre şekillenir) bu kesinlikle çok çok etkili bir yöntem , eğer rakiplerinden yana bir sıkıntı olmazsa turnuva maçlarımı da bu şekilde videoya çekicem ve değerlendirme yapıcam.Sizlere de öneririm.

Unutmamalı ki oyuncunun en iyi antrenörü kendisidir.
    dip not: kendinize kafa dengi bir partner bulmanız tavsiyem
  • Bende çok hevesliyim hiç bir maçı kaçırmam.Bu yaz başlamayı planlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXCALIBUR

senior ve veteran turnuvalarda gerek yok , şuan ataköyde devam eden bir turnuvadayım hatta ilk turu bugün geçtim Bakırköy size uygunsa marmara forumun arkasında yüce tenis klübünde tekrar derslere başlamak istiyorum sizide gruba dahil edebiliriz. aylık 170tl yanlış hatırlamıyorsam.

2 sene Marmara forumun arkasındaki osmaniye tesislerinde oynadım ben de. Oralarda tenis klubü olduğunu bilmiyordum. İşim gereği İstanbuldan taşındım. Ama yeni yılı bulmadan tekrar geri dönme amacındayım. Dönersem yine Marmara forum ve çevresinde oynayacağım. Eğer kışın da kurs veriliyorsa kayıt olmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gıda.mühendisi

quote:

senior ve veteran turnuvalarda gerek yok , şuan ataköyde devam eden bir turnuvadayım hatta ilk turu bugün geçtim Bakırköy size uygunsa marmara forumun arkasında yüce tenis klübünde tekrar derslere başlamak istiyorum sizide gruba dahil edebiliriz. aylık 170tl yanlış hatırlamıyorsam.

2 sene Marmara forumun arkasındaki osmaniye tesislerinde oynadım ben de. Oralarda tenis klubü olduğunu bilmiyordum. İşim gereği İstanbuldan taşındım. Ama yeni yılı bulmadan tekrar geri dönme amacındayım. Dönersem yine Marmara forum ve çevresinde oynayacağım. Eğer kışın da kurs veriliyorsa kayıt olmak lazım.

Zaten bahsettiginiz tesis yüce tenis klubunun :) geldiginizde beraber ders alamasakta coktan seçmeli partner olabilirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Zaten bahsettiginiz tesis yüce tenis klubunun :) geldiginizde beraber ders alamasakta coktan seçmeli partner olabilirim :)

Marmara forum arkasındaki tenis kulubünün fiyatları nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jose_Gökhan -- 1 Temmuz 2012; 12:52:57 >
  • 2 yıldır oynuyorum - ankara

• 11 yıldır oynuyorum. Mersin
  • 5 yaşında başladım şimdi yaş 20 oldu ayda 1 anca oynuyorum.Bundan sonra ciddi ciddi turnuvalara hazırlanmayı düşünüyorum ama geçen kulüpteki TKV turnuvasında 25 yaş sınırı vardı giremedim.Kulüp içi turnuvalar kovalarız artık napalım.
  • quote:

quote:

quote:

2 yıldır oynadığım yerin adını bilmiyormuşum
    Genelde akşamları gidiyorum, bu yıl kapalı kort da yapıldı çok iyi oldu. Tamam hocam, ben döndüğümde mutlaka mesaj atarım size özelden. Her haftasonu oynayabileceğim bir partner arıyordum ben de

@Jose_Gökhan
    Açık kortun saati 10 lira (Gece, gündüz farketmiyor)
    Kapalı kortun saati 20 lira

1 ay öncesine kadar böyleydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan

quote:

Marmara Forumun arkasındaki tenis klübü 8 kişilik dersler aylık 170tl 4 kişilik dersler 340 tl haftada iki gün 1er saatten , bakkart diye bişeyden bahsettiler bakırköyde oturanlara biraz daha indirim yapabiliyorlarmış.

@gıda.mühendisi hocam haberinizi bekliyorum malum yaz okulu istanbuldayız topyekün :) mühendisler odası olarak tenis derneği kuralım geçen bir arkadaşa daha rast geldim öyle
  • Kulüp içi turnuva takvimlerini nerden buluruz bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViLLazZo

Kulüp içi turnuva takvimlerini nerden buluruz bilen var mı?

Mailini verirsen bu yılın senior turnuva takvimini yollıyım senior turnuvalar neleri kapsıyor dersen, yeni başlıyan(bunda yaş sınırlaması yok bildiğim kadarıyla) , 18+ , 25+ , 35+ gibi gruplar var yeni başlıyana katılmak için daha önceden yeni başlıyanlarda final oynamamanız gerekmekte.

Edit:yanlış anlaşılma olmasın yeni başlıyan ayrı bir katagori :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXCALIBUR -- 2 Temmuz 2012; 23:31:38 >
  • 3-4 ay kursa gittim 2-3 sene önce. Şimdilerde canım sıkıldıkça duvar çalışıyorum. İzmir'deyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi Donum Var -- 5 Temmuz 2012; 12:58:16 >
  • çanakkale 1 aycık
  • Bugün ilk defa oynamayı denedik. Level 0'ız cidden, maç yapamadık sadece topa vurduk Arkadaşın, babasının tenisçi arkadaşının da tavsiyesiyle kurs almayı kararlaştırdık.
  • Duvar çalışacak bir yerde yokki zemin kötü olduğu için çalışmıyorum topun sekmesi kortta çok farkediyor zemine göre oynayacak kimsede yok bildiğimide unutucam :(

Ramazanda iftardan sonra anadolu yakasında tenis oynamak isteyen kimse yok mu ya hatta isterseniz beraber iftar yaparız
  • ankarada oynayan arkadaş varsa bana ulaşabilir mi acaba.
  • Arkadaskar ben bu ara cok iyi antreman yapabiliyorum. Her sabah 9 -12 arasi antreman yapiyorum. Bu sene iyi gelisme sagladim. İspartada suleyman demirel unkversitesinin kortlari guzel ve dersleri uygun. Ayda 100 lira veriyorum

• istanbulda fiyatlar çok uçuk ya
  • Ben de duvar bulamamaktan şikayetçiydim ta ki Fastball'u bulana kadar.(tenismatik diye de geçiyor)Tavsiye ederim, dün aldım,3 saattir bununla oynuyorum bırakamadım resmen.ITF hazırlıkları da tam gaz devam.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.