Şimdi Ara

DH Tenisçiler Klubü - Toplanıyoruz (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.443
Cevap
34
Favori
79.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbul anadolu yakasında bildiğiniz uygun fiyatlı tenis kursu varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugberk94

istanbul anadolu yakasında bildiğiniz uygun fiyatlı tenis kursu varmıdır?

uygun fiyat arıyorsan belediyelerin kurslarına bak ama yeni başlamak için tavsiye etmem çok arkaplanda kalıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahago

quote:

uygun fiyat arıyorsan belediyelerin kurslarına bak ama yeni başlamak için tavsiye etmem çok arkaplanda kalıyorsun

küçükken yaz okuluna gitmiştim hala raketim ve toplarım duruyor ataşehirde biryerle konuştum 45dk ders 80 lira diyor çok geldi bana uygun birşey yokmu?
  • quote:

quote:

quote:

küçükken yaz okuluna gitmiştim hala raketim ve toplarım duruyor ataşehirde biryerle konuştum 45dk ders 80 lira diyor çok geldi bana uygun birşey yokmu?

çok hocam google'da tenis kulübü özel tenis dersleri vs. diye aratıp bir sürü alternatif bulabilirsiniz hocam
  • başladım raket uydu elime tepeden atıp şaşırtıyorum milleti 2 gün oldu(haftada 2 gün)1.hafta bitti yani four hand ve backhand'i öğrendik.iyi bilenlerle falan oynuyoruz güzel oluyor zevkliymiş koşuşturmak lazım ama.Yardım eden arkadaşa teşekkürler.
  • ben 2 derse gittim Bursada.Çok zevkli zaten özellikle isteyerek gittim devam etmeyi de istiyorum.Mekan belediyenin galiba ama hocalar dersi özel veriyorlar paranın bir kısmını da kortlar için belediye alıyordur belki de.Neyse bir arkadaşla gidiyorum ama o da satıcak belli ki beni.Tek başına ders 50 lira oluyor belki normaldir ama haftada 2 gün için 100 lira eder şuan mümkün değil bu kadar vermem herhalde haftada 1 gidicem :(.Bursa'dan isteyen biri varsa beraber gidebiliriz belki.Gerçi burda da en fazla 3 ders alıp sonra İstanbul'a gidicem üniversite için belki orda daha uygun bir yer bulurum.
  • ITF'e 2 hafta kala servislerim yerlerde sürünmeye başladı, ya ace oluyor ya dağlara taşlara gidiyor Her gün 200 servis atıyorum, bu gidişle sayıyı arttırmam gerekecek.

Her gün şundan 30snx20 kere yapıyorum. Çevikliğini arttırmak isteyenlere tavsiye edebilirim. Ayrıca güzel göbek eritiyor.

• Bir de şöyle bir antrenman var ki inanılmaz etkili.
  • 1 yıldır tenis oynuyorum. Tek el beckhand e alıştım hoca çift ele zorluyor tek elde devam etmelimiyim ? (İstanbul )
  • Cumartesi ilk tenis dersimi aldim. Cok zevkliydi ama cok yorucuydu, kondisyonumu artirmam gerekecek sanirim. Forehand ve cift el backhand vuruslarini ogrendim, seri atislarda fileye takilan top sayisi cok azdi %5 gibi birseydi. Toplarin %30 kadarida out oldu geri kalani iceri dustu. Hoca teknigimin ve yatkinligimin cok iyi oldugunu fakat kondisyonumun zayif oldugunu soyledi. Bana kondisyonumu artirabilecek hangi antrenmanlari onerirsiniz.
    Onemli not: 182 cm boy, 102 kg agirlik yani hantal biriyim.
    Ikinci not: kron marka amator dag bisikletimde var, antrenman onerirken bunuda dikkate alirsaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada ben kendi tenis dersime pahali derdim, sizinkilerin yaninda sudan ucuz kaliyor. Ozel kortta ozel ders aliyorum, ders basi 1 saat( hoca kiyak yapip biraz daha uzatiyor ), yeni yapilmis kort parasi dahil 40 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafapasli

1 yıldır tenis oynuyorum. Tek el beckhand e alıştım hoca çift ele zorluyor tek elde devam etmelimiyim ? (İstanbul )

bir bilene danış tek eli doğru atıyorsan öyle devam et fakat yanlış atıyorsan sakatlanabilirsin bence sağ el daha güzel ben öyle başlamıştım ama bana zorla çift el öğrettiler dirseğin sakatlanır böyle diye

@coolsten

hocam baya hantalmışsın cidden, düzenli spor yapman lazım tenisi sıklaştır, düzenli yürü yada koş, bisikletede düzenli bin ben bir ara kışın baya biniyordum iyi oluyorduda uzun süredir düzenli spor yapamıyorum tenisi düzensiz oynamaya alıştığım için kondisyon problemim olmuyor fakat tabi yüksek tempolu hiç bişey yapamıyorum bende kondisyon yapsam iyi olucak

bu arada nerden buldun öyle dersi hocam o_0 oynayacak adam buldun mu peki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahago -- 30 Temmuz 2012; 20:30:26 >
  • 4 yıldır oynuyorum beyler. ankara ve eskişehir'de oynayabilirim.
  • olimpiyatlarda federerle murray finale çıkmış federer del potro maçı 4 saat 26 dakika sürmüş hiç haberim yok ya hangi kanalda ne zaman bilsem kaçırmazdım ya

final ne zaman nerde bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafapasli

1 yıldır tenis oynuyorum. Tek el beckhand e alıştım hoca çift ele zorluyor tek elde devam etmelimiyim ? (İstanbul )

tek el backhandde kötüysen çift ele geç

ama tek elde iyi olduğun halde hoca seni çift ele yönlendiriyorsa hoca saçmalıyor demektir

ben 5 yıldır belkide 6 tenis oynuyorum ve tek el kullanıyorum.bu süre içinde tek elin çok çok fazla faydasını gördüm.tek elin çift ele oranla bariz üstünlüğü vardır ama daha zor olduğundan çoğu kişi beceremez
  • Arkadaşlar Selamlar

İstanbul Anadolu Yakasında uygun fiyatlı kort var mıdır ? Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Yuh be televizyonlar Federer - Murray maçını vermiyosanız siz daha spor kanalını KAPATIP GİDİN
  • quote:

Yuh be televizyonlar Federer - Murray maçını vermiyosanız siz daha spor kanalını KAPATIP GİDİN

hocam trt3 veriyor ama dönüşümlü herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: elkun

quote:

Yuh be televizyonlar Federer - Murray maçını vermiyosanız siz daha spor kanalını KAPATIP GİDİN

hocam trt3 veriyor ama dönüşümlü herhalde

evet hocam açtım bende şimdi geç kaldım biraz ama neyse artık
  • Fenerbahçe'de Khalkedon'un arkasında tenis kortları var şartlarını bilen arkadaşlar var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.