Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (1310. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.070
Cevap
49
Favori
4.118.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13081309131013111312
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nk061

Hocam son sorumu da sorup gidiyorum buradan

Şafttaki boşluk neden olur?

@Sirigmus

Yakın zamanda şaftı bi yere vurduysanız olabilir,zamanla gevşeme yapmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

quote:

@Sirigmus

Yakın zamanda şaftı bi yere vurduysanız olabilir,zamanla gevşeme yapmış olabilir.

Hayır aracın hiç bir şekilde kazası yok.

• quote:

quote:

quote:

@Sirigmus

Hayır aracın hiç bir şekilde kazası yok.

Kazayla alakalı bir sorun değil.Şaftı yani aracın altını tümseğe bi yere sürtmüş olabilirsiniz.Ya da dediğin gibi zamanla bağlantılar gevşemiş olabilir.

• @Sirigmus Teşekkürler hocam
  • Rica ederim. Bir sorunuz olursa yine yardımcı olmaya çalışırım.
  • arkadaslr sıze bısey soracam bende 97 şahin s var.viteste gaza basmadan yokuş aşağı inerken önden tırıltı bı ses gelıor.debriyaja bastıgımde ses kesılıor .ne olabılır bu .yardımcı olursanız sevınıırm
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLRMcLaren

Merhabalar..
    bir kaç sorum olacak sizlere yaptıran ve bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

94 şahin var bende taban halısının iki yerinde problem var değiştirmeyi düşünüyorum daha sonraları bulamayabilirim sıkıntı olmasın diye tavsiye edeceğiniz bir yer var mı Ankara'da aldığınız ürünler kaliteli mi yoksa vasat mı tavsiye eder misiniz değiştirmeyi?

Bir diğer sorum bagaj içinde bulunan siyah paspas benzeri malzemenin altına düz durması için bir şey yaptıran var mı? Ben resim dosyalarının beyaz malzemesinden kestirip koymayı düşünüyorum başka neler yapılmış onları bilmek için sordum bu soruyu

Arka cam önündeki plastik güneşten yamuluyor biliyorsunuz onu neyle değiştirirsek sağlıklı sonuç alırız kimisi marangozda tahta kestirip koymuş farklı farklı çözümler var hem düzgün dursun düz olsun hemde orjinalliği bozulmasın istiyorum bakınca pek abartı bir şey olmasın

Gösterge paneli için aydınlatma biraz zayıf kalıyor orjinalini bozmak istemiyorum çözüm var mıdır?

koltuklarda omuz kısımlarında eskimeler başladı kaplama diye bir şey var dediler koltuğu kaplıyormuş üstüne sökmeden 250 TL civarı o eğer kumaşı söküp yeniden kaplarsa 750 TL imiş sizler bu sorunu nasıl çözdünüz? Koltuk kılıfı istemiyorum kılıftan hoşlanmıyorum arabada

şimdilik bu kadar yardımcı olursanız sevinirim yorum yazan herkese şimdiden teşekkürler.

arka pandizot 2001 model doğanlarda ki döşeme tarzı olanlar var onlardan takarsın çok güzel olur,

tofaşın parçaları kalitelisini özdemir otodan bulursun taban halısı vardır.yıba çarşısının arkasında

göstgerge orjinal kalsın hiç elleme daha kötü oluıyor

• S.A arkadaşlar bende uzun bir aradan sonra aranıza katılmak istiyorum.Varsa çevrenizde Bulut beyazı orjinal Doğan S almayı düşünüyorum.
    Saygılar
  • quote:

@cgty89 Gaz ayarınız bozulmuş gibi duruyor.Benzinde deneme şansınız varsa bi de öyle deneyin.Eğer benzinde yapmazsa lpg ayarından kaynaklıdır.Benzinde de yapıyorsa ateşlemede sıkıntı vardır.

@LazPacino Malesef vergisiydi cartu curtu baya sağlam bütçe gerektiriyor hele ki yatmış araba için.Rica ederim.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım başka bir sorunuz olursa.

ateşleme tertibatı geçen yaz ağustosta komple değişmişti.sanırım gaz ayarında sıkıntı var.çok sinir bozucu bir durum.umarım gaz ayarında sıkıntı vardır.gerçi bazen yapıyor bazen yapmıyor bazen çok yapıyor hatta geçen gün 3-4 kere stop etti bazende normal oluyor.
  • Filtre kutunuzun etrafı ya da ucu bantlıysa belki açılma vs dolayı ayar gidip geliyor olabilir.Buji bobin kablolarını çıkarıp takın belki bi gevşeme olabilir.
  • hep merak ederdim hava filtresi bantlanmamış tofaş varmı diye..varmış gerçekten

yeni aldığımız kartal'ın hava filtresi bantsız şu an.. çok şaşırdım görünce. onlarca tofaş gördüm ama hiç denk gelmemişti
  • @byibrahim 97 Doğan var ancak rengi mavi. Orjinal 70.000 kilometrede. Henüz LPG bile takılmamış sürekli benzinde kullanılmış. Ama artık boya istediği de bir gerçek bunu da eklemeden geçmeyeyim.

İlgilenirseniz eğer sizi arkadaşıma yönlendirebilirim.
  • beyler 2000 model 1.4ie şahinim var

dün tüpünü fulledim

istanbul - izmit gidip geldim

giderken maltepeden kartal köprüsüne kadar biraz dur kalk trafiginde kaldım

gelirken pendikden kartala kadar dur kalk trafiginde kaldım

toplamda 180 km yapmıs oldum

geri döndüğümde yine aynı petrolden tekrar fulledim

36,50 liralık tüp aldı

180 km ye 36 lira yaktı

yakıt sizce iyi mi

sizde durumlar nasıl ?
  • @KoşanBalık 91 şahinim var.Filtre kutusu bantısız.Sadece uç kısmında yarım kapatmak için bant var. 1-2 hafta içerisinde açık hava filtresine geçeceğim hiç bant kalmayacak.

@The_ERCAN Yakıtınız güzel.Ama daha sağlıklı ölçüm yapmak için 10 liralık gaz alın,gaz bitene kadar kullanın böyle daha iyi sonuç verir.
  • benim araçında hava filtresi bantsız , siz sıkıntıdan mı bantladınız yoksa faydası mı var ? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_ERCAN -- 16 Mayıs 2013; 15:13:04 >
  • pasta cıla detaylı temızlık boya koruma motor temızlıhı ıcın yardımcı olurum
  • @The_ERCANTempra motorlarda bantlama olmuyor pek zaten.Genellikle kara düzen motorların filtre kutusunda problem olduğu için etrafı bantlanıyor.Yani hava almasını önlemek için.
  • beyler bu tofaşlarla anlık sürat degilde uzun yolda bi yere giderken ortalama hangi süratte kullanıyosunuz
    benimki 1.4 olmasına rağmen basınca tüpte 170 görüyo
    bende hep 110 -100 gibi hızlarla gidiyorum bu güvensizlik sade bende mi var herkesde aynı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_ERCAN -- 16 Mayıs 2013; 15:13:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_ERCAN

beyler 2000 model 1.4ie şahinim var

dün tüpünü fulledim

istanbul - izmit gidip geldim

giderken maltepeden kartal köprüsüne kadar biraz dur kalk trafiginde kaldım

gelirken pendikden kartala kadar dur kalk trafiginde kaldım

toplamda 180 km yapmıs oldum

geri döndüğümde yine aynı petrolden tekrar fulledim

36,50 liralık tüp aldı

180 km ye 36 lira yaktı

yakıt sizce iyi mi

sizde durumlar nasıl ?

km.'de 20 krş. yakmış daha ne olsun...
    bulsam öyle şahin severim onu...
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-71000km-de-hidrolik-direksiyonlu-lpg-li-120843389/detay

bu şahini alarak aranıza katıldım.Acemi sürücüyüm.İnşAllah sorunsuz bir araç deneyimi yaşatır.
  • 
Sayfa: önceki 13081309131013111312
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.