Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (1311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
27.070
Cevap
49
Favori
4.118.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13091310131113121313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: özbekli35

quote:

Orijinalden alıntı: SLRMcLaren

Merhabalar..
    bir kaç sorum olacak sizlere yaptıran ve bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

94 şahin var bende taban halısının iki yerinde problem var değiştirmeyi düşünüyorum daha sonraları bulamayabilirim sıkıntı olmasın diye tavsiye edeceğiniz bir yer var mı Ankara'da aldığınız ürünler kaliteli mi yoksa vasat mı tavsiye eder misiniz değiştirmeyi?

Bir diğer sorum bagaj içinde bulunan siyah paspas benzeri malzemenin altına düz durması için bir şey yaptıran var mı? Ben resim dosyalarının beyaz malzemesinden kestirip koymayı düşünüyorum başka neler yapılmış onları bilmek için sordum bu soruyu

Arka cam önündeki plastik güneşten yamuluyor biliyorsunuz onu neyle değiştirirsek sağlıklı sonuç alırız kimisi marangozda tahta kestirip koymuş farklı farklı çözümler var hem düzgün dursun düz olsun hemde orjinalliği bozulmasın istiyorum bakınca pek abartı bir şey olmasın

Gösterge paneli için aydınlatma biraz zayıf kalıyor orjinalini bozmak istemiyorum çözüm var mıdır?

koltuklarda omuz kısımlarında eskimeler başladı kaplama diye bir şey var dediler koltuğu kaplıyormuş üstüne sökmeden 250 TL civarı o eğer kumaşı söküp yeniden kaplarsa 750 TL imiş sizler bu sorunu nasıl çözdünüz? Koltuk kılıfı istemiyorum kılıftan hoşlanmıyorum arabada

şimdilik bu kadar yardımcı olursanız sevinirim yorum yazan herkese şimdiden teşekkürler.

arka pandizot 2001 model doğanlarda ki döşeme tarzı olanlar var onlardan takarsın çok güzel olur,

tofaşın parçaları kalitelisini özdemir otodan bulursun taban halısı vardır.yıba çarşısının arkasında

göstgerge orjinal kalsın hiç elleme daha kötü oluıyor

Teşekkürler yolum düşerse oraya da bakarım sağolasın gösterge işine gelince orjinal lambasının gücü artarmı vb bir şeyler düşündüm bakalım led vs gibi şeyler taktırmayı düşünmüyorum geçen yanıma geldi ışıkta yandaki arabanın kadranı gözümü aldı desem abartı olmaz öyle hayatta kullanamam bende :) bilgiler iiçin teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-71000km-de-hidrolik-direksiyonlu-lpg-li-120843389/detay

bu şahini alarak aranıza katıldım.Acemi sürücüyüm.İnşAllah sorunsuz bir araç deneyimi yaşatır.

kardeş araban maşallah gelin gibi cok güzelmiş güle güle bin bende de aynısının 2000 modeli var ama seninki daha temizmiş

• aracınızın yakıt durumları nedir arkadaslar ? dogan 1.6ie 30 tl gazla 65 km yol yaptım sizin durumlar nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tertip34

aracınızın yakıt durumları nedir arkadaslar ? dogan 1.6ie 30 tl gazla 65 km yol yaptım sizin durumlar nedir ?

1 hafta önce kartal i.e aldık. 2001 model..

50tl gaz ile 148km gitti... lpg 2.46

20tl aldm daha sonra 46km gittik daha bitmedi. lpg 2.55

yanlız 148km gaz bitti göründü ama depoda 2lt falan vardı sanırım lpg lambası yeşil yanıyordu. gazciya sordum sıralı sistemler bütün gazi bitirmezler dedi. nekadar doğru bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_ERCAN

beyler bu tofaşlarla anlık sürat degilde uzun yolda bi yere giderken ortalama hangi süratte kullanıyosunuz
    benimki 1.4 olmasına rağmen basınca tüpte 170 görüyo ama ürkütücü oluyo
    bende hep 110 -100 gibi hızlarla gidiyorum bu güvensizlik sade bende mi var herkesde aynı mı ?

Napıyon hocam sen 170 falan, canını yoldamı buldun sen
    Hiç haber izlemiyormusun. 2 ye bölünen tofaşları görmedinmi hiç.
    Tofaşlarda 80 km üstü tehlikeli.
    O yüzen 80 i geçmeyelim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyundai Motor Company -- 16 Nisan 2013; 17:20:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsin053

Dostum şapkayı kondurmuşşun sağ alta :)
  • 1990 Modelden önce üretilen araçlara Teşvik çıkacakmış.
    Olursa benim emektarı vereceğim.
    Ay sonunda komisyon toplanacakmış dört gözle bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42barış83

1990 Modelden önce üretilen araçlara Teşvik çıkacakmış.

20 yaş değilmiydi o muhabbet?bende de 92 model var.ne gibi teşvikler olacakmış bilginiz varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_ERCAN

quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-71000km-de-hidrolik-direksiyonlu-lpg-li-120843389/detay

bu şahini alarak aranıza katıldım.Acemi sürücüyüm.İnşAllah sorunsuz bir araç deneyimi yaşatır.

kardeş araban maşallah gelin gibi cok güzelmiş güle güle bin bende de aynısının 2000 modeli var ama seninki daha temizmiş

sağol hocam Allah razı olsun 3-4 gündür biniyoruz oldukça iyi bir araba.

• quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

20 yaş değilmiydi o muhabbet?bende de 92 model var.ne gibi teşvikler olacakmış bilginiz varmı?

20 yaş dendi ama ağır vasıta için 1990 tarihi baz alındı,
    umarım 1993 baz alınır sizin aracınızda faydalanır.
    Benim duyumlarıma göre vergi affı, sıfır araç alımında indirim veya nakit olarak araç bedeli kullanıcıya ödenecekmiş.
    Tutar olarak 7 - 7,5 bin gibi bir rakam söyleniyor (ben 5 bin e de razıyım)

http://finans.mynet.com/haber/detay/otomotiv/binek-araclara-hurda-tesviki-geliyor/85074

• quote:

quote:

quote:

Benim duyumlarıma göre vergi affı, sıfır araç alımında indirim veya nakit olarak araç bedeli kullanıcıya ödenecekmiş.

http://finans.mynet.com/haber/detay/otomotiv/binek-araclara-hurda-tesviki-geliyor/85074

7-7.5 bin imkansız.3 versin öpüp başınıza koyun.Nakit bu kadar yüksek çok çok zor.Hurda için kilo başı 1-2 lira arası veriliyor.Sıfır araçta ÖTV indirimi yaparlar ancak.

• quote:

quote:

quote:

nakitte dediğiniz paralar verilirse direk veririm.sıfır araba alımında da kayda değer bir indirim yapılırsa düşünülebilir.umarım bir an önce çıkarda ona göre hareket ederiz bizde

• Teşvik olursa nakit alım kesin olacaktır.
    Sıfır satışlarda çok düşmüş o yüzden teşvik düşündüler sanırım.
    Sıfır alımında indirim olursa galeri üzerinden alırız teşvik parasını sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

quote:

quote:

quote:

7-7.5 bin imkansız.3 versin öpüp başınıza koyun.Nakit bu kadar yüksek çok çok zor.Hurda için kilo başı 1-2 lira arası veriliyor.Sıfır araçta ÖTV indirimi yaparlar ancak.

4 5 yıl önce murat 124 lere 4-5 bin lira vermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.
    2-3 bine kimse araba vermez
    Teşviğe rağbet olmaz.
    Ben bile vermem 87 model doğanımı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

quote:

quote:

quote:

4 5 yıl önce murat 124 lere 4-5 bin lira vermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.
    2-3 bine kimse araba vermez
    Teşviğe rağbet olmaz.
    Ben bile vermem 87 model doğanımı.

3 milyona yakın 20 yaş üstü araç var.5 bin bile verse devlet araç başı 15 milyon lira para yapar.2-3 bin verse koşa koşa araç verecek bir sürü insan çıkar.Çünkü etrafta yıllarca yatan boşa vergi borcu birikmiş arabalar var.Zaten adı üstünde teşvik zorla toplama olayı yok.İsteyen verir isteyen vermez.

• Henüz çıkmamış bi yasa için boşuna yormayalım kendimizi, benimki sadece bir düşünce tabi ki son sözü devlet yetklileri söyleyecek.
    Ağır ticari araçlarda şimdi 4-5 bin tl teşvik ödüyor nakit olarak devlet.
  • birisi kablo çıkan müşürün yani hararet onu çıkarırsan araba çalışmaz diğeride boru çıkan debriyaj ayar yeri oradan sertliğini vs. ayarlayabilirsin
  • Arkadaşlar okla gösterdiğim parçanın dibinden çok yağ kaçıyo.Bu parçanın adını bilen varsa söyleyebilir mi??
    arkadaşım oarası kablo çıkan yer hararet kablosu bizim araba tyüplüydü fark ediyormu bilmiyorum ama bide o kabloyu çıkarınca arba çalışmıyordu diğer okda debriyaj ayar yeri oaradaki somunu ayarlayarak olur
  • Selam arkadaslar benimde 92 model kazasiz bir 5vites sahin 1.6 var aracı alali 1 ay oldu genel olarak memnunum 2 şeyi merak ediyorum bu araclar 100 kmde sehirici ve sehirdisinda ortalama kac litre gaz yakar ve atiker lpg sisteminde gosterge kirmizi yaninca depoda kac litre gaz kalmis olur ortalama olarak yada kalan gazla kac km gidilir

• Arkadaşlar sonunda lanet olası metal jantlardan ben de kurtuldum Araba adama benzedi biraz.

önce
    http://imageshack.us/a/img577/3623/dsc03232qn.jpg

sonra
    http://imageshack.us/a/img856/143/20130413450.jpg
    http://imageshack.us/a/img802/1783/20130413446.jpg

Ufak yollu bir de tesisat yaptım; ama beni çok uğraştırdı.
    http://imageshack.us/a/img809/8080/20130423487.jpg

• 
Sayfa: önceki 13091310131113121313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.