Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
27.070
Cevap
49
Favori
4.116.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eyvallah kardeş,çıkma mıkma idare edecez.
    ««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»
  • çıkmaya gerek yok bende arastırdım kapı döşemelerini.sıfırı istanbulda her yerde var.
    tanesi 35 lira yani 4 tanesi 140 yapar.cam cıtaları ise 3 er lira. toplam 150 yaptı.ama ben kapı kolu sormadım kollar kumandalar falan vardır mutlaka ama bilemiorum.
    bende tavan döşemesi aldım.ucuz diye bi cıkmacıya gittim tavan dösemesine adam 160 lira olur dedi çok temiz dedi.sora yanında bi yere gittim 100 e olur dedi.para yoktu yanımda alamadım.sora dedim sanayide sorayım ne kadar.orjinalini 135 liraya aldım döşemenin.
    yani bence düsünüyorum çıkma bi parçanın sıfırın yarı fiyatı olması lazımki cazibesi olsun.yoksa 30-40 lira icin nie cıkma alayım.tabi çok çok temizse sorun olmaz.ama çıkma parcada mutlaka renk atması çizik falan bulunur ondan diyorum.

ayrıca söyliyim hala kapı döşemesi almadım :) 70 vermek icimden gelmio sadece ön iki kapı lazım bana da :P
  • Kardeş bencede 0 ı olması lazım diye düşünüyorum çünkü diyelimki tofaş üretimi kaldırsa bile yan sanayiide üretim devam eder diye düşünüyorum.Mesela arabamın önüne iki adet far aldım,markası farba.yani başka bir marka adı altında bu parçalar mutlaka üretiliyordur.
  • illa Türkiyeyi düşünmeyin bu araçlar hala Azerbaycan Mısır için üretiliyo ve parçaları bizden gidiyo diye duymustum.

***Kesin bi bilgi degil sadece duyum...
  • [simage][/simage]http://img397.imageshack.us/img397/389/grnt012ao0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orginal_kartal -- 2 Nisan 2008; 0:51:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: moonwhite

illa Türkiyeyi düşünmeyin bu araçlar hala Azerbaycan Mısır için üretiliyo ve parçaları bizden gidiyo diye duymustum.

***Kesin bi bilgi degil sadece duyum...

selamlar..
    şu anda tofaş fabrikasında şahin 1.6 i.e modeli hala üretilmekte ve mısır ( nasr markasıyla mısırda)ve türki cumhuriyetlere(şahin 1.6) gönderilmektedir.

ayrıca etiopya da bulunan holland car fabrikasına da demonte halde gönderilmekte ve orada üretilerek satılmaktadır.

http://www.holland-car.com/cars.html

saygılarımla...

• quote:

Orjinalden alıntı: orginal_kartal

[simage][/simage]http://img397.imageshack.us/img397/389/grnt012ao0.jpg

• ««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orginal_kartal -- 2 Nisan 2008; 1:01:33 >
  • BUDA BENİM ARACIM

şimdilik bu kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orginal_kartal -- 2 Nisan 2008; 1:15:58 >

• bu arabalar türklerin başına bela olmuştu şimdide etuopya ya mı sardılar allahım allahım
  • quote:

Orjinalden alıntı: moonwhite

çıkmaya gerek yok bende arastırdım kapı döşemelerini.sıfırı istanbulda her yerde var.
    tanesi 35 lira yani 4 tanesi 140 yapar.cam cıtaları ise 3 er lira. toplam 150 yaptı.ama ben kapı kolu sormadım kollar kumandalar falan vardır mutlaka ama bilemiorum.
    bende tavan döşemesi aldım.ucuz diye bi cıkmacıya gittim tavan dösemesine adam 160 lira olur dedi çok temiz dedi.sora yanında bi yere gittim 100 e olur dedi.para yoktu yanımda alamadım.sora dedim sanayide sorayım ne kadar.orjinalini 135 liraya aldım döşemenin.
    yani bence düsünüyorum çıkma bi parçanın sıfırın yarı fiyatı olması lazımki cazibesi olsun.yoksa 30-40 lira icin nie cıkma alayım.tabi çok çok temizse sorun olmaz.ama çıkma parcada mutlaka renk atması çizik falan bulunur ondan diyorum.

ayrıca söyliyim hala kapı döşemesi almadım :) 70 vermek icimden gelmio sadece ön iki kapı lazım bana da :P

arkadasım kesınlıkle yanlıs dusunuyorsun senın o sordugun dogan slx dosemesı olmayabılır olsa bıle yan sanayı aldıgın zaman arabanın ustune takana kadar akla karayı secersın ve ufak tefek parcalarını bulamazsın ve derme catma olur ama cıkmada oyle bırsey yok adamlar bu durumların oldugunu bıldıgı ıcın soktuklerı zaman butun parcalarını bı araya koyup oyle satıyorlar.senın tavan olayına gelınce mercedes tavanı falanmı alıyorsun 135 140 ytl ye slx orj tavan dosemesı 40 ytl ben oto yedek parcacıyım bu arada bılgınız olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim0686

Kardeş bencede 0 ı olması lazım diye düşünüyorum çünkü diyelimki tofaş üretimi kaldırsa bile yan sanayiide üretim devam eder diye düşünüyorum.Mesela arabamın önüne iki adet far aldım,markası farba.yani başka bir marka adı altında bu parçalar mutlaka üretiliyordur.

ıbrahım kardes arabanın onundekı ıkıtane farı yapan benım bıldıgım en az bes fırma var yanı bes marka demek farba ayfar eser mako aygersan bu adamlar bunları ne ıcın hala yapıyor surkılasyonu cok oldugu ıcın yanı satıldıgı ıcın kapı dosemesıne ne olur dogan slx ın hıc bırsey ama sahın dosemesı ıcın bırsey dıyemem cunku cabuk bozuluyor ıc tarafı medefe oldugu ıcın curuyor onun ıcın onu yapanda bırcok fırma var bırde boyle dusun ıstersen.bu arada tofas kalıplarını mısıra sattı arac artık tamamen orda uretılıyor parca bızden gıtmıyor arkadaslar

• Merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım.benim de 91 şahin im var daha dune kadar marea alicaktım pazarlık yaptım kredi işi beni biraz sıkıntı ya soktu ve vazgectim.şimdi size diyeceğim arabamı biraz terliyip toplamak ve 1 2 yıl daha binmek.sorunları yazıyorum.

ön iki koltuk kırık yayları bitmiş durumda,amortisorler bitmiş durumda arabanın heryerinde ses geliyo cukura girince,debriyaj balatası komple değişcek.sağda solda çürüme ler basladı ufakufak .goğus tahmin ettiğiniz gibi catlaklar var ..

ayırdıgım biraz para ve hepsiini yaptırmak istiyorum bi el atalım ankara dayım ucuz parca usta v.s. bulalim şimdiden tesekkürler..
  • xplose hoşgeldin aramıza.
  • ««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»»

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıraslan -- 2 Nisan 2008; 13:48:25 >

• ibrahim kara kalem çalışmalrın harika olmuş

buarada yeni gelen arkadaşlara hosgeldiniz diorum paylaşımlarınız devamlı olsun.....
  • IBRAHIM KARDES NIYE HEP ESKI KASA CIZIYORSUN YAA BIRDE BIZIM ICIN YENI KASA CIZ GUZEL OLMUSLAR ELINE SAGLIK
  • hmzycl, original_kartal ve xplose aramıza hoşgeldiniz.

hmzycl araban güzelmiş Allah kaza bela vermesin para harcamışsın gerçekten belli ediyor araba kendini. :) 92 Doğan L'si olan benim.

original_kartal senin arabanın modeli falan yazmamışsın resimlerden ve emniyetten plakayı sorgulattırıp 98 model olduğunu buldum ve yazdım :D

xplose Araban hayırlı olsun. Parça alırken orjinal almaya bak. Sorarlar şimdi yerlimi orjinalmi diye. Orj. al bence

Hemen kendi arabamdan bir not aktarayım. Şimdi bu hız göstergesinin altında rezistans açınca bir ışık yanıyormuş. O bende yanmıyordu yani öyle birşeyin olduğundan bile habersizdim. Geçen sis farlarını değiştirirken arabanın bir kaç sigortasını değiştirdik. Farkettim güzel birşey :D Sevindim valla :)

Grubu kurarken pek rağbet olmaz diyordum iyi oldu. Bakın birşeyler paylaşıyoruz fikir ediniyoruz. Amacımıza ulaşıyoruz. 16 üyemiz olmuş. Nice 17 üyelere :)

Yaşasın Kuş Serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maerdir -- 2 Nisan 2008; 15:48:47 >

• Bilgi paylaştıkca çoğalır eminim guzel paylaşimlar olucak burda kuş gibisi varmı yaw
  • .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmzycl -- 23 Eylül 2010; 15:09:30 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.