Şimdi Ara

DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22.443
Cevap
134
Favori
593.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kilzon3 te 2. kol isteyen trophy yi ben 10 liralık Snopy kolla aldım. Her kol çalışmayabilir PS3 te mesuliyet kabul etmem.
  • Arkadaşlar uc2 de online bi trophy vardı bildiniz üzre sıkıntılı bi trophy o kadar araştırmama ve yapmama rağmen bulamadım ve yapamadım.Geçen dolanırken aklıma geldi protecture diye bi trophy bende %98 deyim online trophyleri ile beraber bi bu kaldı onuda yapamadım 1 tane yapmışım ama
    nasıl yaptım inanın benimde bi fikrim yoktu açıkçası,youtube girip bu trophy'nin ismini yazarsanız bulabilirsiniz birisi paylaşmış ama genel olarak plunder
    da yapıyor ve 2 kişi girmek gerekiyo...
    Kısaca ben açıklayım size;
    1)Treasure alıp köşeye bi yere çkıyorsunuz arkadaşınızla beraber ve köşeye görünmeyen biyere geçiyosunuz.
    2)2 düşman geldiğinde arkadaşınız sizin baktınız yöne doru yani tersine doğru kaçmaya başladığında silahınız ile tarayarak koşturup son vuruşu yumruk
    ile halletmeniz gerekiyo trophyde böyle geliyo bence çok saçma ama bende çalıştım 4 5 tane falan yapabildim ancak.

İyi eğlenceler iyi forumlar diliyorum...

• Dün gece Killzone 3 trophy'lerini %100 yaptım. Platinum + ek paket.

Bu arada playfire yenilenmiş. Sağ tarafta RAREST ACHIEVEMENTS/TROPHIES diye bölüm var. Aldığınız trophylerin sisteme kayıtlı kişiler arasında en az bulunan hangisiyse onları listeliyor. Güzel olmuş, üye olup bakın derim... Benim en 'rare trophy'im %2.10 ile Motorstorm PR Platinum gözüküyor.

www.playfire.com
    Playfire Moved To Green Man Gaming
    http://www.playfire.com/CTRanger

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Dün gece Killzone 3 trophy'lerini %100 yaptım. Platinum + ek paket.

Bu arada playfire yenilenmiş. Sağ tarafta RAREST ACHIEVEMENTS/TROPHIES diye bölüm var. Aldığınız trophylerin sisteme kayıtlı kişiler arasında en az bulunan hangisiyse onları listeliyor. Güzel olmuş, üye olup bakın derim... Benim en 'rare trophy'im %2.10 ile Motorstorm PR Platinum gözüküyor.

www.playfire.com
    Playfire Moved To Green Man Gaming
    http://www.playfire.com/CTRanger

Güzel ama tam gerçeği vermiyor "rare" manasında, mesela kimsenin oynamadığı oyunun en kolay trophyi alsanız sağ tarafta çıkıyor. Örnek Beat Sketcher oyunun trophyleri listelendi bende rarest olarak, heralde kimsenin oynamadığı için çünkü aldığım trophyler bebek oyuncağıydı.

• Ps3 friends listemdeki arkadaşlar sakın yalnış anlamasınlar sildim diye, öle bir esti, bilinçli bir şekilde format attım ve tüm herşey silindi, 630 trophy 8 plat uçtu gitti,, sevgiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin_rymaN

Ps3 friends listemdeki arkadaşlar sakın yalnış anlamasınlar sildim diye, öle bir esti, bilinçli bir şekilde format attım ve tüm herşey silindi, 630 trophy 8 plat uçtu gitti,, sevgiler

Trophyler uçmaz. Servera kayıt ettin bi kere...
  • playfire a baktım güzel site.aldığım trophyler arasında, rare trophy ilk sırada Street Fighter 4 "Unbeatable Fist" %1.27
  • quote:

quote:

Ps3 friends listemdeki arkadaşlar sakın yalnış anlamasınlar sildim diye, öle bir esti, bilinçli bir şekilde format attım ve tüm herşey silindi, 630 trophy 8 plat uçtu gitti,, sevgiler

Trophyler uçmaz. Servera kayıt ettin bi kere...

valla hocam tam olarak bilmiyorum gittimi gitmedimi ama ps3 ana ekran bomboş o kadar diyeyim, açıkçası şu sebepten dolayı yaptım,benim ps3 120 gb bugün gidip 320 gb movie edition versiyonunu alıcam, bundan sonra aldığım oyunun platinumunu almadan başka bir oyun takmicam konsola bu sayede oynadığım tüm oyunlar platinumlanmış olucak, birde 630 trophye veda etmemin diğer sebebi bir çok oyunu takıp baktıktan sonra ben bunu oynamam yani sarmayan tarzda oyunlar olması, birde öle bişiki taktığınız oyunun trophy collection bölümüne kaydedilmesinden dolayı kendimi platinumlarını açmaya mecbu hissediyodum mesela call of juarez'den kurtuldumve şunu platını alayım bunun platını alayım derken elimde 40 tane oyun birikti, yok yok iyi yaptım vardır bundada bir hayır

• Yeni makina aldığında aynı hesabı kullanırsan o Trophy Collectiondaki trophylerin hepsi gözükecek yine orda. Madem böyle herşeye sıfırdan başlamak istiyorsun o zaman yeni bir PSN Hesabı al onunla başla. Yoksa dediğim gibi eski trophylerin hepsi görünür yine format atman bişeyi değiştirmez...

Ayrıca bu kadar takıntı yapma bence oyunların platinum olup olmamasını derim ama yine de sen bilirsin.
  • quote:

Yeni makina aldığında aynı hesabı kullanırsan o Trophy Collectiondaki trophylerin hepsi gözükecek yine orda. Madem böyle herşeye sıfırdan başlamak istiyorsun o zaman yeni bir PSN Hesabı al onunla başla. Yoksa dediğim gibi eski trophylerin hepsi görünür yine format atman bişeyi değiştirmez...

Ayrıca bu kadar takıntı yapma bence oyunların platinum olup olmamasını derim ama yine de sen bilirsin.

takıntı değil aslında hocam, hem elimde çok oyun birikmicek hem tr psn hesabı alıcam hemde kafam rahat olucak bir oyundan bitirmeden diğerine olayı olmicak, sade ve temiz bir profil yani

• Bende ara vermiştim trophy kasmaya baslıyorum artık
  • quote:

quote:

Yeni makina aldığında aynı hesabı kullanırsan o Trophy Collectiondaki trophylerin hepsi gözükecek yine orda. Madem böyle herşeye sıfırdan başlamak istiyorsun o zaman yeni bir PSN Hesabı al onunla başla. Yoksa dediğim gibi eski trophylerin hepsi görünür yine format atman bişeyi değiştirmez...

takıntı değil aslında hocam, hem elimde çok oyun birikmicek hem tr psn hesabı alıcam hemde kafam rahat olucak bir oyundan bitirmeden diğerine olayı olmicak, sade ve temiz bir profil yani

O zaman alacağın oyunların Trophy listelerini araştırman gerekecek. Zorlanacağın bir durum varsa hiç bulaşmassın.

• Mafia 2 de 2 trophy kaldi. Biri hard da bitir (2 dklik is ^^) Digeride CARD SHARP trophy (159 wanted posterini bul.) CARD SHARP trophy sizce nasil kolay sayilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Mafia 2 de 2 trophy kaldi. Biri hard da bitir (2 dklik is ^^) Digeride CARD SHARP trophy (159 wanted posterini bul.) CARD SHARP trophy sizce nasil kolay sayilirmi?

İşkenceye hazır ol.
  • mertvontrier: Deme haci :) Yanliz sayilarla posterlerin yerlerini gösteren bir kaynak buldum:) Simdi durumum dahami iyi? ^^
  • Youtube'dan bakarak toplamıştım. Buna rağmen zorlandım. O kadar cins yerlere koymuşlar ki çıldırıyorsun. Bir tanesi aşırı zor. Arabayı otobandan uçurup minik binanın üstüne atlayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertvontrier -- 18 Mart 2011; 18:46:07 >
  • mertvontrier: Eyvallah haci. O minik binayi Youtube da izledim ^^ Yaklasik kac saat sürer sence wanted posterlerini toplamam?
  • Arkadaşlar Cod:Black Ops da Date Night (Arkadaşınla beraber clip yada film izle) trophy si için yardım bekliyorum. 5 dakika bile sürmez, sadece o kaldı platinum için
  • DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMF -- 19 Mart 2011; 1:37:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Bizim site yenilenmiş,istatistikleri daha detaylı gösteriyor.Mafia 2 de ki toplanması gereken ıvır zıvırları Youtube da ki videolara bakarak ortalama 3-5 saat arasında tamamlarsın.Ayrıca Batman Arkham Asylum nasıl oyundur,kendini tekrar etme gibi bir sorunu var mı?Batman'i çoğu kişi doğa üstü güçleri olmadığı için çok sever ama ben pek fazla sevmem,eğer oyun sonuna kadar adamları dövüp duruyorsak hiç almayayım.

Harika bir oyundur (sitelerden aldığı puanlar da bunun göstergesi), tavsiye ederim.Hiç sıkılmadan keyifle oynayıp platinum almıştım Tek zorlayan unsur challange'lar olacaktır ama halledilmeyecek şeyler değil En zoru buydu zaten.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.