Şimdi Ara

DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22.442
Cevap
134
Favori
593.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GoW 1'de Challenge of the Gods'ın 10. turunu geçemedim yaw kaldı o platini alamıyorum onun yüzünden.

Tavsiyeniz var mı? Parmaklarımda hal kalmıyor uğraştıkça

Hani şu öldürdükçe platform yükseliyor ve üstteki platforma atlayınca biten bölüm.
  • En gıcık trophy lerden biri. Asıl mesele Challenge lar arasında save olayı yok, 10 unu birden yapmak zorundasın bir oturuşta. Dağ kadar Kronosu kuşbaşı doğrayan Kratos bu bölümde 2 tane Satyr in elinde maskara oluyor ya gel de delirme değil mi. Kolay gelsin ne diyim.
  • Aynen öyle valla. Save olayının olmamsı da tam felaket çünkü aralarda 2 turda zaten parmaklar haşat oluyor. Son tura gelince de yeniden başlamamamk için bırakamıyorsun. Satyr'lerden oyunda da nefret etmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: arielortega77

GoW 1'de Challenge of the Gods'ın 10. turunu geçemedim yaw kaldı o platini alamıyorum onun yüzünden.

Tavsiyeniz var mı? Parmaklarımda hal kalmıyor uğraştıkça

Hani şu öldürdükçe platform yükseliyor ve üstteki platforma atlayınca biten bölüm.

Hocam sürekli (L1+X) yaparsan, 10. turu daha rahat yaparsın, yanlış hatırlamıyorsam fazla çevrelenmeden, düşmanı uzak tutarak yapman lazımdı, son platform zıplama mesafesinde girdiği an direk zıpla, geride kalan düşmanları bırak, kratos tam platformun uçundan zıplarsan iyi zıplıyor, bir kaç denemede başarırsın, ben ps3'ü 36 saat civarı açık bırakmıştım, acil bir iş çıkmıştı tam 9.turda, ertesi gün bitirdim.İyi şanslar.

• Dead Space 2 nin içindeki Extraction'dan da platin gelecek ama son trophy kaldı, 2 kişi oynayın diyor, ya DS3 ya da Move olacak 2. kol öyle usb den kol kabul etmiyor namussuz. Platin sadece 5 saniyelik iş ama illa 2. kolu aldıracalar şerrefsizler. Almıyorum ulan 2. kolu. Gittiği yere kadar gitsin bir yerden bir kol denk gelir elbet.
  • DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu

RE elinde olanlar DE veya LN (Packler)oynayacaklar pmden ulassınlar akalım
  • Kafayı yicem ya, Fallout New Vegas'da bütün trophyleri aldım, hikaye trophyleri hariç ama oyun o kadar çok takılıyor ki platinum alamıyorum.
  • Street Fighter 4 den sonra zaman olarak en çok zorlayan platinum pes2010 oldu. super hero trophysi o kadar bunalttıki beni anlatamam. hatta pes2010un başka versiyonunu Kevin_rymaN sağolsun yolladı bana tekrar başladım ve yine super hero trophysi için amaçsızca oynamaktayım inada bindi çünkü. elimdeki tüm oyunları halledince Ninja Gaiden e başlayacağım plat için bakalım hayırlısı
  • cooler king:

gow'da 10 lvlde tam ortaya gelip seri bir şekilde gard almaya basacaksın, counter yakaladıgın zaman hiçbir yön tusuna basmadan sadece kare tusuna basıcaksın bu onları çemberden aşağı atıyor, platformun tam inmesini bekleme hatırladıgım kadarıyla 6 kere yaptıgında zıplayabiliyordun, sıkıstıgında köpeklere tutma hareketi yap. Ben 10 saat oynamıstım herhalde orayı belli bir saaten sonra zaten sinirler iyice geriliyor. Ama yapılamıcak birşey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quantum_aso

Street Fighter 4 den sonra zaman olarak en çok zorlayan platinum pes2010 oldu. super hero trophysi o kadar bunalttıki beni anlatamam. hatta pes2010un başka versiyonunu Kevin_rymaN sağolsun yolladı bana tekrar başladım ve yine super hero trophysi için amaçsızca oynamaktayım inada bindi çünkü. elimdeki tüm oyunları halledince Ninja Gaiden e başlayacağım plat için bakalım hayırlısı

street fıghterden 4ten sonra en zor pes 2010 hocam ne diyosun şöyle anlatayım hocam, us yada avrupa bölgelerinde hiç fark etmiyor süper hero trophsinin zorluğu için, ama önce avrupanın sonrada dünyanın en iyisi olucaksın, onun içinde yapman gereken düzenli olarak asist ve gol kralı olman her sezon, ama şunuda tekrar sölim hiç bir maçı atlamaman lazım ki tahminime göre maç atlıyorsun sen ben şimdi 3. bölge olan winning eleven versiyonuna başladım, dediğim gibi arslan hocam maç atlamadan soğuk kanlı bir şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeterna_victriX -- 10 Mart 2011; 14:27:45 >

• DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu

Fifa 11 Platinium için bir trophy kaldı oda bütün sahalarda maç kazan.
    Bu trophyi yapmaya üşendiğim için Fifa 11 Plat'tan vazgeçtim.
    Uncharted 2'dende platinium almak istiyorum ama Crushing moddan tırsıyorum biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Berk_DH

DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu

Uncharted 2'dende platinium almak istiyorum ama Crushing moddan tırsıyorum biraz.

aynı trophy pes 2010 ve 2011'dede mevcut toplam 23 stad olduğundan zaman trophysi statüsüne giriyor buda bir çok oyuncuda üşenme sebebi doğuruyor doğal olarak, ama oyunda 10 maç üst üste kazan ve 20 maç gol ortalaması 2 gol at trophysi olduğundan, burda mantığımı devreye koydum ben, her maçı oynayıp stadı değiştirince o üşengeçlik kalkıyor ve alıyorsunuz trophyleri ss seve seve,neyse sende vazgeçmişsin zaten plattan boşver kim uğraşıcak tüm stadlarla

• quote:

Uncharted 2 crushing mod o kadar zor degil aslinda , uncharted 1 crushing modu coook daha zordu. Biraz sabirli olmak lazim sadece :-)

• quote:

Berk abi aslında çok kolay,Hele birde hile yani (tek kurşunla öldürmek ve sınırsız kurşun ile)1 günlük iş

• Killzone 3'de Completetist - Destroy everything on the MAWLR adında Trophy var. Dev makineye havadan ateş ederken bir iki tanesini kaçırıyorum. Çok hızlı geçiş oluyor. İşte bu tarz bölümler hep Sharp Shooter için hazırlanmış. Analogla denk getirmek zor oluyor.
  • Assasins creed brotherhood abstergo employee of the month trophy si için adam lazım arkadaşlar ilgilenenler toplanalım
  • Mertvontrier:

İntruder'da mawlr'a ateş ederken bende kaçırmıştım ama trophy'i vermişti, bunda espri ilk karşılasmada zayıf noktalar acıldıgında eğer hemen patlatırsan etrafında bulunan silahlar çıkmıyor, hatta şuna dikkat et son zayıf nokta açıldıgında sakın vurma biraz sonra ufak silahları çıkartıyor. İntruderla ateş ederkende tüm kırmızı camları kırmanı tavsiye ederim, ufaklardan kacırdığından süphe duydugun anda restart yaparsın. Kolay gele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawqeye

Mertvontrier:

İntruder'da mawlr'a ateş ederken bende kaçırmıştım ama trophy'i vermişti, bunda espri ilk karşılasmada zayıf noktalar acıldıgında eğer hemen patlatırsan etrafında bulunan silahlar çıkmıyor, hatta şuna dikkat et son zayıf nokta açıldıgında sakın vurma biraz sonra ufak silahları çıkartıyor. İntruderla ateş ederkende tüm kırmızı camları kırmanı tavsiye ederim, ufaklardan kacırdığından süphe duydugun anda restart yaparsın. Kolay gele.

Bunları öğrendiğim iyi oldu. Sağol arkadaşım. Zaten bu oyundan Platinum almam imkansız. İki tane Co-op Trophy'si var. İkinci kumanda yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

25. platin NFS Hot Pursuit.Yaklaşık 32 saat uğraştırdı,sonlara doğru seviye atlamak için bir yarışı 10-15 kez tekrarlama olayı hariç zevkli ve kolay bir oyun.

Demosunu beğenmeme rağmen GT5 ile çakıştığı için alamamıştım. Shift 2 çıktığı zaman almayı düşünüyorum ucuzlar diye tahmin ederek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

quote:

Orijinalden alıntı: Hawqeye

Mertvontrier:

Bunları öğrendiğim iyi oldu. Sağol arkadaşım. Zaten bu oyundan Platinum almam imkansız. İki tane Co-op Trophy'si var. İkinci kumanda yok maalesef.

Niye alamayacaksın üstad ben geçen pazar aksamı aldım salı günü tamamiyle bitirmiştim, evet 2 kol gerekli ama bir arkadasından alırsın yada gelir beraber yaparsınız. Killzone serisine bu kadar kolay trophy listesi yapmaları benim hoşuma gitmemişti. İlkide gerçekten çok zordu ama bizim platin hastaları boostlayıp filan bu sorunu çözmüşlerdi, sen temiz oynada istersen 1 tane bronzeun olmasın, ne felsefe yaptım gece gece. İlerde coop online cıkarsa ve hala yapamamış olursa sadece ekle yaparız.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.