Şimdi Ara

DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22.443
Cevap
134
Favori
593.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkham Asylum, şu ana kadar oynadığım en iyi süper kahraman oyunu. Batman'in yerinde olmayı bu kadar hissettiren bir yapım daha yok. Hele hele çizgi romanlarının sıkı bir takipçisiyseniz, en ufak detaylara bile gösterilen özene hayran kalmamak mümkün değil.

Darısı Arkham City'nin başına, hiç şüphem yok ki inanılmaz olacak.
  • Black Ops dan platinum geldi

@the özgür

Tekrar teşekkürler son trophy için
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangstarr34

Black Ops dan platinum geldi

@the özgür

Tekrar teşekkürler son trophy için

Bi şey değil
  • Trophyler geliyor artık
  • GT5 platınum için son Trophy Gold
  • Neden kı.... yırtıp trophy almak için bu kadar uğraşıyorsunuz,sinir stres yapıyosunuz,amacınız ne?Buna mantıklı bi cevap verebilir misiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanceken

Neden kı.... yırtıp trophy almak için bu kadar uğraşıyorsunuz,sinir stres yapıyosunuz,amacınız ne?Buna mantıklı bi cevap verebilir misiniz acaba?

Tophy toplamayı dene anlarsın... Oyunlar daha zevkli hale gelıyor. Oynaman için bi amacın oluyor.
  • quote:

Neden kı.... yırtıp trophy almak için bu kadar uğraşıyorsunuz,sinir stres yapıyosunuz,amacınız ne?Buna mantıklı bi cevap verebilir misiniz acaba?

senin bu mesajı yazmandaki amaç ne ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin_rymaN

quote:

senin bu mesajı yazmandaki amaç ne ??

+1905
  • Kapisma var dediler kostuk geldik. Trophy candir, trophy asktir. Trophy oyunlarin ömtünü uzatarak oyunlari dahada zevkli yapiyor ve basarma hissini veriyor. Trophy kardesliktir, trophy dayanismadir, trophy yardimlasmadir. Ve trophy halkin kendi kendini yönetmesidir. Bu arada trophy kasmayanlara anlam veremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Kapisma var dediler kostuk geldik. Trophy candir, trophy asktir. Trophy oyunlarin ömtünü uzatarak oyunlari dahada zevkli yapiyor ve basarma hissini veriyor. Trophy kardesliktir, trophy dayanismadir, trophy yardimlasmadir. Ve trophy halkin kendi kendini yönetmesidir. Bu arada trophy kasmayanlara anlam veremiyorum.

Sağol yanıtın için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Kapisma var dediler kostuk geldik. Trophy candir, trophy asktir. Trophy oyunlarin ömtünü uzatarak oyunlari dahada zevkli yapiyor ve basarma hissini veriyor. Trophy kardesliktir, trophy dayanismadir, trophy yardimlasmadir. Ve trophy halkin kendi kendini yönetmesidir. Bu arada trophy kasmayanlara anlam veremiyorum.

Dostum gözlerim yaşardı yazdıklarını okurken Helal Olsun...
  • quote:

2. sayfada yazdım, oku.
  • Yeni oyunlar aldım kargo gelsinde başlayayım kasmaya trophy'i diye bekliyorum
  • Merhabalar.
    Ekleyebilirmisiniz

DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu
  • PS3'den uzak geçen uzunca bir süreden sonra rafta kalmış oyunlarda platinum kasmaya başladım. Infamous'da platinum için sadece 4 stunt kaldı, umarım deli etmez :)
    DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu
  • Bende toplamaya basladım trophyleri hadi bakalım
  • Giannizero: Infamoustan platin almis biri olarak söylüyorum. Stuntlar kolay sayilir. Bir stunt var 3 kisiyi ayni anda catidan at diye. Senaryo bittikten sonra 3 tane herifi ayni catida bulmak neredeyse imkansiz. Bende bir yan görev aldim catilar doldu öyle yaptim ^^
  • İlk başta STUNT'ları yamak gerekir zaten adam bolluğu varken :D

Arkadaşlar, ben 3 PLATIN alabildim vebunlardan ikisi INFAMOUS ve PROTTYPE idi.
    İkisi de SANDBOX yani Free Roam tarzı.
    Bu tip oyunları çok seviyorum, RED DEAD REDEMPTION'a başladım.. Muazzam bir oyun ama PLATIN imkansız sanırım çünü GTA IV imkansızdı :D Rockstar kıl bu konuda.
    PLATIN kasabileceğim ve zevk alarak oynayabileceğim bu konsept de ne oyun önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

İlk başta STUNT'ları yamak gerekir zaten adam bolluğu varken :D

Arkadaşlar, ben 3 PLATIN alabildim vebunlardan ikisi INFAMOUS ve PROTTYPE idi.
    İkisi de SANDBOX yani Free Roam tarzı.
    Bu tip oyunları çok seviyorum, RED DEAD REDEMPTION'a başladım.. Muazzam bir oyun ama PLATIN imkansız sanırım çünü GTA IV imkansızdı :D Rockstar kıl bu konuda.
    PLATIN kasabileceğim ve zevk alarak oynayabileceğim bu konsept de ne oyun önerirsiniz ?

Just Cause 2
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.