Arkham Asylum, şu ana kadar oynadığım en iyi süper kahraman oyunu. Batman'in yerinde olmayı bu kadar hissettiren bir yapım daha yok. Hele hele çizgi romanlarının sıkı bir takipçisiyseniz, en ufak detaylara bile gösterilen özene hayran kalmamak mümkün değil.
Darısı Arkham City'nin başına, hiç şüphem yok ki inanılmaz olacak.
Black Ops dan platinum geldi
@the özgür
Tekrar teşekkürler son trophy için
quote:
Orijinalden alıntı: gangstarr34
Black Ops dan platinum geldi
@the özgür
Tekrar teşekkürler son trophy için
Bi şey değil
Trophyler geliyor artık
GT5 platınum için son Trophy Gold
Neden kı.... yırtıp trophy almak için bu kadar uğraşıyorsunuz,sinir stres yapıyosunuz,amacınız ne?Buna mantıklı bi cevap verebilir misiniz acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: hakanceken
Neden kı.... yırtıp trophy almak için bu kadar uğraşıyorsunuz,sinir stres yapıyosunuz,amacınız ne?Buna mantıklı bi cevap verebilir misiniz acaba?
Tophy toplamayı dene anlarsın... Oyunlar daha zevkli hale gelıyor. Oynaman için bi amacın oluyor.
quote:
senin bu mesajı yazmandaki amaç ne ??
quote:
Orijinalden alıntı: Kevin_rymaN
quote:
senin bu mesajı yazmandaki amaç ne ??
+1905
Kapisma var dediler kostuk geldik. Trophy candir, trophy asktir. Trophy oyunlarin ömtünü uzatarak oyunlari dahada zevkli yapiyor ve basarma hissini veriyor. Trophy kardesliktir, trophy dayanismadir, trophy yardimlasmadir. Ve trophy halkin kendi kendini yönetmesidir. Bu arada trophy kasmayanlara anlam veremiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: I-C-O
Kapisma var dediler kostuk geldik. Trophy candir, trophy asktir. Trophy oyunlarin ömtünü uzatarak oyunlari dahada zevkli yapiyor ve basarma hissini veriyor. Trophy kardesliktir, trophy dayanismadir, trophy yardimlasmadir. Ve trophy halkin kendi kendini yönetmesidir. Bu arada trophy kasmayanlara anlam veremiyorum.
Sağol yanıtın için...
quote:
Orijinalden alıntı: I-C-O
2. sayfada yazdım, oku.
Yeni oyunlar aldım kargo gelsinde başlayayım kasmaya trophy'i diye bekliyorum
Merhabalar. Ekleyebilirmisiniz
PS3'den uzak geçen uzunca bir süreden sonra rafta kalmış oyunlarda platinum kasmaya başladım. Infamous'da platinum için sadece 4 stunt kaldı, umarım deli etmez :)
Bende toplamaya basladım trophyleri hadi bakalım
Giannizero: Infamoustan platin almis biri olarak söylüyorum. Stuntlar kolay sayilir. Bir stunt var 3 kisiyi ayni anda catidan at diye. Senaryo bittikten sonra 3 tane herifi ayni catida bulmak neredeyse imkansiz. Bende bir yan görev aldim catilar doldu öyle yaptim ^^
İlk başta STUNT'ları yamak gerekir zaten adam bolluğu varken :D
Arkadaşlar, ben 3 PLATIN alabildim vebunlardan ikisi INFAMOUS ve PROTTYPE idi. İkisi de SANDBOX yani Free Roam tarzı. Bu tip oyunları çok seviyorum, RED DEAD REDEMPTION'a başladım.. Muazzam bir oyun ama PLATIN imkansız sanırım çünü GTA IV imkansızdı :D Rockstar kıl bu konuda. PLATIN kasabileceğim ve zevk alarak oynayabileceğim bu konsept de ne oyun önerirsiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: rick dangerous
İlk başta STUNT'ları yamak gerekir zaten adam bolluğu varken :D
Arkadaşlar, ben 3 PLATIN alabildim vebunlardan ikisi INFAMOUS ve PROTTYPE idi. İkisi de SANDBOX yani Free Roam tarzı. Bu tip oyunları çok seviyorum, RED DEAD REDEMPTION'a başladım.. Muazzam bir oyun ama PLATIN imkansız sanırım çünü GTA IV imkansızdı :D Rockstar kıl bu konuda. PLATIN kasabileceğim ve zevk alarak oynayabileceğim bu konsept de ne oyun önerirsiniz ?