Şimdi Ara

DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22.440
Cevap
134
Favori
592.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DragMeToHell
    Yarın killzone 2'ye başlayacağım story ve online trophyler tamam kesmeli vurmalı trophyler kaldı

Zor kismi bitmis kz2 nin
  • Dead Space 2 den Platinum u söke söke aldım. Resmen ellerim titriyor şu an 19. platinum oldu diğer 18 i bir yana bu bir yana, resmen darmadağın etti bünyemi Hard Core modu. Ama öyle bir haz aldım ki anlatamam son trophy nin açılmasıyla, ilk oyundan Plat alanlar bunu da denesin iddia ediyorum 10 platinum değerinde bir platinum sahibi olacaksınız manevi olarak.

DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu

• quote:

Orijinalden alıntı: the_cooler_king
    Dead Space 2 den Platinum u söke söke aldım. Resmen ellerim titriyor şu an 19. platinum oldu diğer 18 i bir yana bu bir yana, resmen darmadağın etti bünyemi Hard Core modu. Ama öyle bir haz aldım ki anlatamam son trophy nin açılmasıyla, ilk oyundan Plat alanlar bunu da denesin iddia ediyorum 10 platinum değerinde bir platinum sahibi olacaksınız manevi olarak.

Tebrikler , gercekten coook zor bu oyunda platinium almak , bende ugrasiyorum ama su hc modu dayanilacak gibi degil ....

• quote:

Dead Space 2 den Platinum u söke söke aldım. Resmen ellerim titriyor şu an 19. platinum oldu diğer 18 i bir yana bu bir yana, resmen darmadağın etti bünyemi Hard Core modu. Ama öyle bir haz aldım ki anlatamam son trophy nin açılmasıyla, ilk oyundan Plat alanlar bunu da denesin iddia ediyorum 10 platinum değerinde bir platinum sahibi olacaksınız manevi olarak.

Tebrik ederim, ben de bu hafta başlamayı düşünüyorum,bize platin için püf noktaları yazarsanız sevinirim.

• Evet ufak tefek tuyolar cok iyi olur
  • Teşekkürler arkadaşlar valla başımın ağrısı geçmedi hala, 2 vermidon atıp bir temiz uyumam lazım böyle gerildiğimi hatırlamıyorum hiç bir oyunda. Hard Core için youtube dan bir elemanın vidyosunu izledim bir de ps3t sitesindeki guide dan yardım aldım, herkesin söylediği şey şu,

Plasma Cutter full upgrade
    RIG full upgrade
    Line Gun yine yapabildiğiniz kadar upgrade

tabii hepsini full upgrade yapabilmek için 10. bölüme gelmek gerekiyor. Temel nokta en az hasar almanız ve en çok hasar vermeniz yani ilk önce silahları upgrade yaparak başlayın RIG i sona bırakın sırayla.

Ve save yerleri 7. bölüm, 10. bölüm ve 13. bölüm olarak kullandım ben tavsiye edilen yerler de buralar. Gerisi için oyunu en az 3 kere bitirip olayı tamamen kavramak ve sakin bir kafayla başlamak gerekiyor HC moduna. Oynayacak olanlara şimdiden kolay gelsin.
  • ps3t.com'dan baktımda elemanın biri kz3 plati almış bile
  • quote:

Tebrikler, platinum yapması en zor ve sabır isteyen oyunlardan biri dead space 2, ilk oyunda zor kısımlarda save olayını sömürüyorduk, şimdi insan kendini hiç güvende hissetmez oyunda 3 save ile.

• Dead Nation bunun yanında resmen Very Easy zorluktaymış resmen. O oyunda bir çaptır en fazla yarım saat sürüyor ve iyi bir partnerle oynayınca kontrol tamamen elinde, en kötü ihtimal yarım saat kaybedersin o da son bir iki bölümde, DS2 ise bambaşka bir olay artık eşşeğin kulağına su kaçırmışlar mesele zorluk veya korku değil tamamen psikolojik savaşa dönüşüyor. Tamamen kendinle bir savaşa giriyorsun beyincağız sapıtıyor refleks nöron impuls alyuvar karayuvar tüm kavramlar çorba oluyor, baskı hatayı getiriyor. Geçen BC2 den plat aldım inan o plat bunun yanında bronze gibi resmen, o derece zorladı, gerçi seni daha az zorlar, Dead Nation dan platı senin yardımınla almıştım, yine de maceraya, ruhsal gerilime hazır ol diyorum, ben aldıysam sen elbette alırsın platı, Kolof Huareyiz ne kadar kolaymış diyeceksin.

Neyse şimdi sıra geldi Dead Space Extraction a, limited edition un hediyesi, her ne kadar sadece ekrana ateş etme temalı çöp bir oyun olsa da DS2 den sonra tatlı niyetine bir kaç gün de o oyalar. Sonra 20. plat KZ3 ten gelir, olaylar gelişir.

• DS3 le oynanıyor, oynanmasına da, DS2 den sonra 10 yıl öncesinin oyununu oynuyormuş gibi bir hissiyat yaratıyor. DS2 yi 4 kere bitirdim, sıkılmadım, kaç yıldır bir haftada 4 kere bitirdiğim oyun olmadı. Şimdi birincisini de tekrar alıp oynama isteği depreşti içimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin_rymaN

elinde pes 2010 amerika versiyonu olan varmı acaba ? bölge kodu 1 olan,

demek kimsede yokmuş, peki bende birtane var alan varmı şaka bir yanada 2. bölge pal versiyonundan plat aldım 1. bölge us versiyonundanda plat alıcam ama online'da anormal lag var birde oyun esnasında kopuyor bu nedenle 20 maç üstüste al trophysini almak çok zor, hani lag yada kopma olmasa alıcam 20 maç üst üste sıkıntı yok o konudaama neyse bir amerikayla görüşeyim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeterna_victriX -- 23 Şubat 2011; 21:18:17 >

• DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu
    Ben baya bi zaman önce eklemiştim ama görmemiştiniz galiba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Killzone 3 de platin almama 3 trophy kaldı.1 tanesi Elite seviyesinde bitirmek,diğer 2 taneside gizli.Biryerde gördüm,bu trophylerde birer bölümü coop olarak bitirmek gerekiyormuş.Dün akşam kaç kez denedim ama 1. gamepadi ne yaptıysam 2. olarak görmedi.2.bir gamepad olmak zorunda.FW güncellemesinden sonra da çakma gamepad de çalışmaz oldu,artık ne yapacağım bilmiyorum

İlla bir kıllık yapacaklar her oyunda, co op aynı makinede 2 kişi olmak zorunda öyle mi? Uzaktan coop olmuyor yani?
  • Bendeki 10 liralık Snopy kolu denedim, gördü. Bu kolla LBP2 de bazı 2x babılları da almıştım. Olayın aynı makinede olmak zorunda olmasının çakallığı Sony nin her fırsatta başvurduğu yan aksesuar sattırma politikası ama yani yapmasınlar artık böyle ucuz numaralar, paketten tek kol çıkıyorsa herkes 2. bir kol almak zorunda değil, ama koskoca Sony böyle ucuz oyunlara başvurmuyor mu hala, gidip hepsini tokat manyağı yapmak geliyor içimden.
  • PS2 kolunun kopyası , modeli yok, 10 liradan fazladır fiyatı yine de, bakarsın artık kafana göre.
  • 4. platinum fallout new vegastan geliyor. Başka oynayan var mı ?
  • 20. plat Kılzon3 ten geldi. Şimdi şu trophy leri kim hazırladıysa ona kafam girsin oyunda 44 bronz 4 gümüş 3 altın var. Oyundaki en zor 2. trophy Completist e gümüş bile azken bronz yapmışlar. Neyse platladık kurtulduk şimdi fazla değer kaybetmeden elden çıkaralım şu kılzon yünzon olayını.

quote:

Orijinalden alıntı: alozz

4. platinum fallout new vegastan geliyor. Başka oynayan var mı ?

Folavut New Vegas tan platin almıştım 4 ay önce. 20 dakikada bir makineyi donduran bug lı glitch li rezil bir oyundu. her 5 dakikada bir save yaptığımdan 5 mb tan 150 save ile nerdeyse 1 gb save yaptırmıştı oyun. Saveleri silmek yarım saat sürmüştü sonra. Fallout 3 ten sonra resmen faciaydı oyun şu an DLC si çıktı ama bedava verseler oynamam yazık ettiler güzelim seriye.
  • Arkadaşlar herkesa merhaba,

Little Big Planet 2 publish ettiğiniz bölümü 50 kişinin oynama trophysi kaldı bir zahmet el atın da alayım şu platini.:D

Comm. girip filter'dan text search'e HighFidelity73 yazarsanız bölümlerim geliyor.Oynarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Fidelity

Arkadaşlar herkesa merhaba,

Little Big Planet 2 publish ettiğiniz bölümü 50 kişinin oynama trophysi kaldı bir zahmet el atın da alayım şu platini.:D

Comm. girip filter'dan text search'e HighFidelity73 yazarsanız bölümlerim geliyor.Oynarsanız sevinirim.

tmm high bir el atarım 1-2 bölüme zamanım oldukça...

bu arada listeye hala giremedim ben bu işten bişi anlamadım... :(

• HighFidelity73

Hocam 3 bölümünüde oynadım ve heart ladım Hayrını gör :) En çok ta Olimpiat bölümü hoşuma gitti :) keşke birazda çeşit olsaydı :)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.