Şimdi Ara

DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: oyungazi Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22.277
Cevap
132
Favori
580.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #21
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arielortega77

Red Faction Guerilla platin için uğraşıyorum. Zor değil ama inanılmaz vakit kaybı online trophyleri. Özellikle 250 maç kazan trophysi.

Bende RFG'de platinum için çok zorlandım, hocam iyi ekip bulman lazım, tek tabanca 250 maç kazanmak, sen çok iyi olsan bile çok zor, takım oyunu lazım.Ben PS3trophies.com'dan iyi bir ekip bulmuştum.1 haftadan kısa sürede 150'ye yakın maç kazandık, hala oynayan varmıdır, onu bilemem, ben 7-8 ay önce oyunuyodum, online ölmeye başlamıştı.İyi şanşlar.
  • Sonunda Demon's Souls platinumu aldım darısı Motorstorm: Pasific Rift'e... Çok az oynayan var ve hepsi de level 5+, online trophy'ler imkansız gibi...
  • resistance 2'de trophy kasmış olan veya şu an kasan var mı beyler? şu an oyun elimde ama nefret ediyorum oyundan ama kasmak zorundayım napıcam bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

resistance 2'de trophy kasmış olan veya şu an kasan var mı beyler? şu an oyun elimde ama nefret ediyorum oyundan ama kasmak zorundayım napıcam bilmiyorum

acını paylaşıyorum, kolay değil cidden allah yardımcın olsun, ama takma hiçbir zaman kafan allahtan umut kesilmez sen kasmaya devam et ama ne yapıyoruz joyistiğe zarar vermiyoruz kasarken, onun bir suçu yok çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeterna_victriX -- 16 Şubat 2011; 15:11:44 >

• Benide bu speedrunlar delirtçek yapamadıkça üşeniyorum birdaha denemiyim diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin_rymaN

quote:

resistance 2'de trophy kasmış olan veya şu an kasan var mı beyler? şu an oyun elimde ama nefret ediyorum oyundan ama kasmak zorundayım napıcam bilmiyorum

acını paylaşıyorum, kolay değil cidden allah yardımcın olsun, ama takma hiçbir zaman kafan allahtan umut kesilmez sen kasmaya devam et ama ne yapıyoruz joyistiğe zarar vermiyoruz kasarken, onun bir suçu yok çünkü

platinum almak gibi bir niyetim yok zaten de kendime sözüm var oynadığım her oyunu en az %50 yapmam lazım. kötü duruyor %10 - 20 falan görünce

• quote:

Orijinalden alıntı: LegendDarkKnight

Sonunda Demon's Souls platinumu aldım darısı Motorstorm: Pasific Rift'e... Çok az oynayan var ve hepsi de level 5+, online trophy'ler imkansız gibi...

Pacific Rift'de 4 kişiyle split screen yarış yapmanı istiyor. O yüzden ben Platinum alamadım. Bir Trophy eksik kaldı. Online çok zor. Üst üste 3 galibiyet isteyen Trophy var. Sabırlı olman lazım. Birçok kişi hile yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

quote:

Orijinalden alıntı: LegendDarkKnight

Sonunda Demon's Souls platinumu aldım darısı Motorstorm: Pasific Rift'e... Çok az oynayan var ve hepsi de level 5+, online trophy'ler imkansız gibi...

Pacific Rift'de 4 kişiyle split screen yarış yapmanı istiyor. O yüzden ben Platinum alamadım. Bir Trophy eksik kaldı. Online çok zor. Üst üste 3 galibiyet isteyen Trophy var. Sabırlı olman lazım. Birçok kişi hile yapıyor.

4 kişi split screen için PS2 joysticklerini PS3'e takmayı sağlayan bir aparat varmış, onu alarak halletmeyi planlıyorum ama online inanılmaz zor. Birinci giderken bakıyorum bir anda 4. 5. olmuşum ama beni geçenleri göremiyorum. Yada kaza yapıp daha da ileride spawn olanlar... Online inanılmaz zor, bir de experience kaybetme koymuşlar imkansız kılmak için... Ranked Streak trophysini aldım yardımlaşarak ancak level 5 olmak çok zor görünüyor.

• Pasific Rift'ten platinum aldım. Tek kişilik oyunu bitirmeden online'a fazla bulaşmayın. Tek kişilik oyunda Rank 8 yarışlarını geçerseniz online için oldukça deneyim kazanıyorsunuz.
  • Mirror's Edge Platinum geldi!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Call of Juarez:Bound in Blood ne kasıntı bir oyunmuş,multiplayer da çok az kişi var ve 1 milyon $ topla diyor,yani bunun gibi online trophyler oyundan soğutuyor.Singleplayer da da düşmanlar bölünerek çoğalıyor herhalde,bir anda etrafta onlarcası beliriyor.Oyun boyunca yaptığınız tek şey adam öldürmek,farklı bir görev yok.Ubisoft oyunlarının en büyük sorunu olan kendini tekrar etmesi bu oyunda da fazlasıyla var.Eğer bu oyunu oynamış ve platin almış birisi varsa gizli eşyaların yerlerini gösteren bir guide,video vs. biliyorsa söylerse çok sevinirim.Oyunu alacaklar birkez daha düşünsün,beklediğimden daha zor ve sıkıcı çıktı.

Garip. Ben o oyunu PC'de oynamış ve çok keyif almıştım, ilk oyun da çok iyiydi. Fakat MP'yi denemedim, yorumda bulunamıyorum.

• armegedon gercekten tebrikler coj da ben neredeyse 8 ay once adam yok diye online trophylere bulasmamistim sen bu zamanda oynu oynayan toplamda 500-600 kisi varken o online trophyleri aldinya helal olsun tekrardan

gokhan sende c l o s la donus yaptin platin sevdasina hayirli olsun bundan sonra bi kz3 platini yakisir :D

bende demon's soulda son trophye kaldim lanet olasi pure blade stonu yaklasik 12 saattir dusurmeye calismama ragmen dusuremedim hangi yapimci alinma sansi 1/400 olan bi itemla ilgili trophy koyar el insaf yani 400 den fazla olmustur benim deneme sayim ama vermedi vicdansiz oyun ins bu haftasonu dusurebilirim yoksa pazartesi dersler basladiktan sonra bi daha demon memon accagimi zannetmiyorum herkese iyi oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: keos61

armegedon gercekten tebrikler coj da ben neredeyse 8 ay once adam yok diye online trophylere bulasmamistim sen bu zamanda oynu oynayan toplamda 500-600 kisi varken o online trophyleri aldinya helal olsun tekrardan

gokhan sende c l o s la donus yaptin platin sevdasina hayirli olsun bundan sonra bi kz3 platini yakisir :D

bende demon's soulda son trophye kaldim lanet olasi pure blade stonu yaklasik 12 saattir dusurmeye calismama ragmen dusuremedim hangi yapimci alinma sansi 1/400 olan bi itemla ilgili trophy koyar el insaf yani 400 den fazla olmustur benim deneme sayim ama vermedi vicdansiz oyun ins bu haftasonu dusurebilirim yoksa pazartesi dersler basladiktan sonra bi daha demon memon accagimi zannetmiyorum herkese iyi oyunlar

Osman ben de senden Demon Souls platinumu bekliyorum.Hallet o trophy'i, al artık gönül verdiğin şu oyundan platinum'u

• Demon's Souls'da Pure Bladestone için 4-2'deki gizli tüneldeki Dual Katana Skeleton düşmanını deneyip denemediğinizi bilmiyorum ama, ben 1-2 saat içinde elde etmiştim sanırım, denemediyseniz bir sürede burada arayabilirsiniz.
  • Little Big Planet Platinum akar
    Sırada uncharted 2
  • quote:

Little Big Planet Platinum akar
    Sırada uncharted 2

allah gözünüzü doyursun, hiç düşünmüyorsunuz aylardır plat almayan arkadaşlarımız var diye biri mirrors edge plat diyor diğeri coj plat aldım diyor hemen bir diğeri araya girip mini ninja plat geldi diyor, yahuu bi durun psikolojim bozuldu rüyamda bile dh top 50 de 50. sıraya gerilemiştim

neyse kasmaya tam gaz devam

• Ben de MK vs DC Universe'den plat aldım diyeyim bari
  • Fifa 11'den Platinium almak üzereyim,iki trophy kaldı.Alırsam sanırım forumdaki tek Fifa 11 Platinium bende olucak.

O trophylerde ;

-Around The World=Play match with a team from every legue.

-Home%Away= Play % Win in every stadium.

Bu trophylerin kısa yolunu bilen var mı ? Youtube'da izledim ancak adam ingilizce anlattığı için pek birşey anlamadım.Career modundan falan yapılıyor sanırsam.
  • 2 aya yakındır trophy kasmıyordum.Ama artık başlayalım dimi.Açılış cod dan geldiSanırım ilk platin trophy cod black ops dan gelecek
  • elinde pes 2010 amerika versiyonu olan varmı acaba ? bölge kodu 1 olan,
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.