BFBC2 den platinumu kaptım, gayet güzel oldu. Onlaynı 40 saat uğraştırdı, oflayndan 30 tırofiyi 7 saatte aldım çatır çatır. Yeah baby.
quote:
Orijinalden alıntı: the_cooler_king
BFBC2 den platinumu kaptım, gayet güzel oldu. Onlaynı 40 saat uğraştırdı, oflayndan 30 tırofiyi 7 saatte aldım çatır çatır. Yeah baby.
40 saatte online trophy'leri alabildiysen çok iyi. Ben 3 gündür oynuyorum neredeyse, level 5'teyim daha
quote:
Orijinalden alıntı: e-XPLoDeR
quote:
Orijinalden alıntı: the_cooler_king
40 saatte online trophy'leri alabildiysen çok iyi. Ben 3 gündür oynuyorum neredeyse, level 5'teyim daha
Tüm trophyler 40 saat civarı sürmüştü.24 saat online 16 saat(belki daha kısa) offline
80 saat te oynanırdı onlayn modu biraz daha fazla olsaydı. En çok Rush Paradiso yu oynadım doktor oldum paso adam dirilttim verdim heal ı verdim suplay ı öyle böyle bitirdik askerliği. Onlaynı en dengeli en sağlam oyunu yapmış adamlar kendi türünde. Moh ve CoD rezilliklerinden sonra ilaç gibi geldi 3. sünü beklemeye aldım.
İlk sayfaya da koymuştum ama atlamışsınız herhalde.
Arkadaslar bu trophylerin kolay mi zor mu oldugunu gosteren bir ste var mi? Mesela on uzerinden puan veren bir ste olsa super olurdu...
quote:
Orijinalden alıntı: yildiz802
Arkadaslar bu trophylerin kolay mi zor mu oldugunu gosteren bir ste var mi? Mesela on uzerinden puan veren bir ste olsa super olurdu...
www.achievement.org adresınde oyunların zorluk sevıyelerı yazıyor 10 luk puan sıstemınde ordan ıstedıgıne bakabılırsın kolay gelsın sımdıden
quote:
Orijinalden alıntı: yildiz802
Var. ps3trophies.org sitesinde foruma gir. herhangi bir oyunun rehber konusuna bak (guide) orada yazıyor.
Örneğin LBP için 5 demişler.
www.ps3trophies.org
LittleBigPlanet 2 - Trophy Guide and Roadmap - PlaystationTrophies.org
Arkadaslar cevaplar icin tesekkurler , bazi oyunlarda rehber cok gerekli oluyor...
quote:
Orijinalden alıntı: Kevin_rymaN
quote:
Orijinalden alıntı: [ AsiL ]
Little Big Planet Platinum akar Sırada uncharted 2
allah gözünüzü doyursun, hiç düşünmüyorsunuz aylardır plat almayan arkadaşlarımız var diye biri mirrors edge plat diyor diğeri coj plat aldım diyor hemen bir diğeri araya girip mini ninja plat geldi diyor, yahuu bi durun psikolojim bozuldu rüyamda bile dh top 50 de 50. sıraya gerilemiştim
neyse kasmaya tam gaz devam
Hey hey hey mirror's edge ve mini ninja's diyen benim coj'u kim dedi bilemiyorum yani
CoD Black Ops tan sonunda Aldım Platınumu.
quote:
Orijinalden alıntı: Ejderhalordu
Arkadaşlar suan 47.sıradan giris yapmam lazım listeye ama hala listedebile yokum orda 2 tane 7 levellik adam dururken.
Arkadaşlar Fifa 11'de Platinium için 1 trophy kaldı,o da bütün sahalarda maç kazan. Yahu hepsinde kazandım,teker teker,3-4 saatimi harcadım,vermedi trophyi.
Tomb Raider Underworld'den Platinum aldım. 185 tane hazine var. Hayattan soğuyorsunuz. Onun dışında kolay bir oyun.
Tebrikler benimde yeni platinumlar yakında geliyor
Dün akşam KZ3'e başladım ve %22'lik bir trophy topladım. Ancak 500, 1000, 1500 Helghast öldür trophylerini nerden takip edip toplayacaz yahu. KZ2 gibi stats menüsü yok...
quote:
Orijinalden alıntı: C-TRanger
Dün akşam KZ3'e başladım ve %22'lik bir trophy topladım. Ancak 500, 1000, 1500 Helghast öldür trophylerini nerden takip edip toplayacaz yahu. KZ2 gibi stats menüsü yok...
kz2 nin trophyleri çok zordu , kz3 ün trophyleri sanki bieaz daha kolay gibi...
quote:
Orijinalden alıntı: C-TRanger
Collectibles trophy'si yokmuş sanırım, şükürler olsun Keşke her oyunda böyle olsa.
Yarın killzone 2'ye başlayacağım story ve online trophyler tamam kesmeli vurmalı trophyler kaldı