Bildirim
DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu (12. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
bir platinum daha eklendi , oyun mini ninjas : unutulabilir trophyler : tengu friend ve stop futo time.
oynayan varsa yardımcı olurum -
3 trophy alırsam 2 platinum gelcek ama baya zorlayıcı trophyler umarım bu hafta alabilirim -
Red Dead Redemption 'dan platinum trophy aldım sonunda . 3 tane oldu ama sanırım 100 mesaja ulaşmam lazım listeye girmek için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alozz -- 10 Şubat 2011; 17:11:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Armag3d0N
Call of Juarez:Bound in Blood ne kasıntı bir oyunmuş,multiplayer da çok az kişi var ve 1 milyon $ topla diyor,yani bunun gibi online trophyler oyundan soğutuyor.Singleplayer da da düşmanlar bölünerek çoğalıyor herhalde,bir anda etrafta onlarcası beliriyor.Oyun boyunca yaptığınız tek şey adam öldürmek,farklı bir görev yok.Ubisoft oyunlarının en büyük sorunu olan kendini tekrar etmesi bu oyunda da fazlasıyla var.Eğer bu oyunu oynamış ve platin almış birisi varsa gizli eşyaların yerlerini gösteren bir guide,video vs. biliyorsa söylerse çok sevinirim.Oyunu alacaklar birkez daha düşünsün,beklediğimden daha zor ve sıkıcı çıktı.
Uyardığın iyi oldu. Almayayım o zaman. -
Bende store oyunlarına bakıyorum biraz -
lbp oynayanlar varsa benim yaptığım bölümü kalplesinler lütfen. son 16 kalp kaldı -
gt5 de human stopwatch,arch rivals,dream race trophy lerinin alan varsa nasıl aldığını bi yazsın yapıom yapıom olmjuyo -
quote:
Call of Juarez:Bound in Blood ne kasıntı bir oyunmuş,multiplayer da çok az kişi var ve 1 milyon $ topla diyor,yani bunun gibi online trophyler oyundan soğutuyor.Singleplayer da da düşmanlar bölünerek çoğalıyor herhalde,bir anda etrafta onlarcası beliriyor.Oyun boyunca yaptığınız tek şey adam öldürmek,farklı bir görev yok.Ubisoft oyunlarının en büyük sorunu olan kendini tekrar etmesi bu oyunda da fazlasıyla var.Eğer bu oyunu oynamış ve platin almış birisi varsa gizli eşyaların yerlerini gösteren bir guide,video vs. biliyorsa söylerse çok sevinirim.Oyunu alacaklar birkez daha düşünsün,beklediğimden daha zor ve sıkıcı çıktı.
keşke almasaydım dediğim oyunların en başındadır call of juarez
-
Killzone 3 Trophy Listesi açıklanmış.
20 tane gizli trophy varmış.
Bronze Trophies
Ready for Battle Complete weapons training in Prologue
In Your Face First Brutal Melee
No Witnesses Destroy all dropships in Broken Highway
Mopping Up Kill 40 or more Helghast foot soldiers in Senlin Beach
Sawn Off Destroy all chasing APCs in Senlin Beach
Smoking Wrecks Destroy all tanks in Senlin Beach
Turn the Tables Kill a Capture Trooper using melee
Spiky Personality Kill a Helghast by shooting a Burster Plant in Jungle Valley
Minigunned Destroy all targets while on the Intruder in Frozen Shores
Quick Exit Escape the oil rig quickly in Frozen Shores
Shattered Destroy all glass in the labs in Stahl Arms South
Pinpoint Kill the Heavy with an StA-14 in Blind Yards
Evening the Odds Kill 500 Helghast
Cagefighter Kill 10 Helghast using Brutal Melee
Frag Out Kill 3 Helghast with 1 Frag Grenade
One Each Kill 3 Helghast with the Shotgun Pistol – no reloads
Eagle Eye Every Sniper Rifle bullet is a kill – no reloads
Power Spike Nail a Helghast to an exploding object
Up Close & Personal Brutal Melee another player
Team Player Play a match as a part of a squad
Medic! Revive another player
Handy Man Repair an object
Now You See Me Kill using Cloak
Spy Game Kill using Disguise
Turf War Capture a Tactical Spawn Point
Silver Trophies
Now it’s Personal Kill 1,000 Helghast
Fight to the Last Kill 1,500 Helghast
Close Quarters Killer Kill 25 Helghast with Brutal Melee
Hand to Hand Master Kill 50 Helghast with Brutal Melee
Gold Trophies
Victory Complete Campaign on Elite
Grand Slam Win a match in 3 multiplayer modes
-
quote:
Orijinalden alıntı: C-TRanger
Killzone 3 Trophy Listesi açıklanmış.
20 tane gizli trophy varmış.
Gold Trophies
Victory Complete Campaign on Elite
Grand Slam Win a match in 3 multiplayer modes
Koca oyunu en zorda bitirmek ile multide 3 ayrı modda maç kazanmak aynı ayarda zormuş demek ki. Neyse Gold trophy nin birini garantiledik. Elite i nasıl bitiririz orası meçhul. -
Valla ben ilk oyunda Elite modu bitirmiştim ama lanet olası Kırmızı Apolet yüzünden platin alamadım. Vakit yokluğundan dolayı. Bir tek o kaldı. -
Red Faction Guerilla platin için uğraşıyorum. Zor değil ama inanılmaz vakit kaybı online trophyleri. Özellikle 250 maç kazan trophysi. -
ve sonunda bad company 2'den de platinum aldım ps3trophies-org süper yaa -
quote:
Orijinalden alıntı: C-TRanger
Valla ben ilk oyunda Elite modu bitirmiştim ama lanet olası Kırmızı Apolet yüzünden platin alamadım. Vakit yokluğundan dolayı. Bir tek o kaldı.
Bendede online trophylerin hepsi ve story trophyleri var tek elite ve öldürmeler kaldı -
-
quote:
23.platin Call of Juarez'den,Very Hard zorluk seviyesi Killzone 2 Elite ve CoD:WaW Veteran kadar yok ama yinede çok zor.Eğer sabırlı ve FPS oyunlarını iyi oynuyorsanız alın yoksa sakın bulaşmayın bu oyuna.
Bravo. O oyunu en kolayda bitirirken bile ilk bölümlerdeki posta arabası kovalamalı yerleri beş on kere tekrarlamışımdır. Ayrıca o gereksiz ötesi D-Day trophy si ayrı bir gıcıklık. Oyunun onlaynı bana çok zevkli gelmişti ama story modu berbattı. Onun için 500 bin ancak sattı bu yüzden de arkası gelmedi yeni çıkacak olan CoJ oyununda vahşi batı yerine günümüzde geçen bir oyun olacak. Ah hikaye modunu ve oynanışı biraz adam gibi yapsalardı da 3. oyun yine kovboylu beygirli olsaydı ahh. Multide birkaç kere Royal Fılaş yapmıştım Veteran ile dan dun indiriyodum Hombre leri. Güzel anılardı.
-
quote:
D-Day trophysinde ekrana adamların geldiği yerlerin üstüne ufak iz bırakmayan bantlardan yapıştırdım,2-3 tanede yakın-uzak açılarına göre ateş edeceğim noktalara bant yapıştırdım.Bu şekilde 4.denememde tamamladım ama solda kayanın orda sonradan çıkanlar oluyor,etrafı temizleyince kayanın hafif üstüne bir atış daha yapmak gerekiyor.Diğer türlü çok uğraştırır.
Olay budur, bant yapıştırmayla başladın artık yavaş yavaş işi ileretirsin, LBP3 çıktığında da vantilatör sökmeye hazır hale gelirsin zannımca. Ama şaka maka bant olayı iyiymiş takdir ettim
Bu arada Dead Space 2 ye başladım. Hardcore trophy si var Medal of Honor un Suspişiyus Gallantiri'si yanında kolay kalıyor. Bakalım forumdan platinleyen çıkacak mı oyunu. Ama oyun fevkalade olmuş, yok böyle bir heyecan, yok böyle bir akşın, günde 2 çaptır oynuyom bitmesin diye.
-
Coj'un multi trophy'leri ne kadar uğraştırdı Alper?Benim trophy'ler yarım kalmıştı onda, belki arkadaştan alır uğraşırım ama zorsa ve uzun sürecekse hiç bulaşmayayım
Bu arada ben de uzun zaman sonra bir platinum aldım oyundan, Castlevania:Lords of Shadow.Video'sunu izlediğimden beri düşünüyordum almayı, fiyatının düşmesini bekliyordum :) Güzel bir oyun, tavsiye ederim.Yeni oyunu şimdiden merak etmeye başladım, soru işaretleriyle bitti oyun (İşin içinde Kojima olunca böyle bir sonu olması kaçınılmaz zaten)
-
quote:
Her haritada bir maçı tamamlama,bütün sınıflarla bir maç oynama ve 1 milyon $ toplama gibi trophyler oyuncu sayısının azlığı nedeniyle çok fazla uğraştırıyor(Aynı anda online olan kullanıcı sayısı 48,6 server açılmıştı.1 hafta boyunca en fazla bu kadar kişi olunca en kolay trophy bile işkence gibi oluyor).1 milyon $ toplamak için yaklaşık 14 saat uğraştım,diğerleriyle birlikte 17-18 saat sürmüştür.Kaç kez oyun kurdum adamlar 20 dk sonra girmeye başladı(Ranked olması için serverda en az 4 kişi olması gerekiyor).Eğer yardım gerekirse 1 mesaj atman yeterli,sana borcum var unutmadım.
Herkes övüyor o oyunu ama fiyatı biraz daha düşsün ileride birgün alırım.Hiç aklımın ucundan geçmeyen Prince of Persia,Call of Juarez,Just Cause 2,Far Cry 2 gibi oyunları 25 TL ye bulunca kaçırmadım.2 tanesini kötü günler için saklıyorum,daha jelatinini bile açmadım.
Yok be abicim, ne borcu?Keyif alarak oynadım ben, çağır yine, hemen gelirim yardıma
COJ kalsın en iyisi, anlattığına bakılırsa zor gibi duruyor, zaten bu tarz multiplayer trophy'leri olan oyunları çıktığı gibi alıp uğraşmak lazım, boost falan gibi yönlerden de sıkıntı yaşamıyorsun böylelikle.
Bu arada Zavvi'de güzel indirimler oluyor, ucuza buradan alıp daha sonra spotçularda yüksek fiyatlı oyunlarla takaslayabiliyorum, karlı bir iş oluyor benim açımdan (35-40 liraya aldığın oyun burada 90 lira değerinde ).Kargonun takipsiz olması kötü ama bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.Castlevania'ı da ucuz bir fiyata kapmıştım.Tavsiye ederim zavvi'yi bu yönden
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X