Şimdi Ara

DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22.510
Cevap
135
Favori
596.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dolmacı

hocam konuyu mu takip etmiyorsun? hiç platin trophisi olmayan arkadaş var listede beni eklemedin? 100 mesaj sınırından dolayımı yoksa sadece 50 tane mi kart ekliyorsun?

DH Trophy Sıralaması için gerekli detaylar...
    1. 'Trophy Card'larınızıhttp://www.yourgamercards.net/generators/trophy 'ten oluşturup, 'Forum BBCoded' linkinin tamamını konuya mesaj atın. (Sadece jpg linkini veya profil sayfanızın linkini atmayın.) Böylece kart link haline gelecek ve tıklandığında açılan profil sayfanızda son aldığınız 'trophy'lerin detayları gözükecek. Style kısmını Automated olarak bırakmanız iyi olur. (Son oynadığınız oyunu göstermesi açısından).

2. Aktif üyeleri listeye ekleyeceğim. Bunun için en az 100 mesajınız olmasını baraj olarak görüyorum. Unutulmamalıdır ki bu liste DH üyeleri listesi ve bu nedenle, sağdan soldan, başka forumlardan, google'dan bu sayfayı bulup da kart atmak için üye olup, kartı attıktan sonra ortadan kaybolmayalım. Bu konu 'trophy' kartların sıralanmasının yanı sıra üyelerin 'trophy' toplama konusunda birbirlerine yardımcı olmaları için de kullanılmaktadır...

3. Platinum listesine girmek için -şu an- minimum 3 adet platinum 'trophy'niz olmalı. (Bunun nedeni listeler kalabalıklaştıkça genel liste ve platinum listesinin birbirine karışması... (Platinum listesi kalabalıklaştıkça minimum platin sayısını 4'e yükselteceğim.) 3 (veya üstü) platinum sahibi olduğunuzda platinum listesine girmek için konuya mesaj atarak belirtin.

4. Genel listeyi level + %'ye göre, planitum listesinde aynı sayıda platinumu olan üyeleri levele göre sıralıyorum.

5. Kartınız bir kez listeye girdikten sonra mümkünse tekrar kart atmayın. Kartınız sitede güncellediğinde burada da güncelleniyor. Sadece platinum listesi ana listeden farklı olduğu için yeni bir platinum aldığınızda konuya mesaj atarak belirtirseniz iyi olur...

• dolmacı imzan kural dışı. Silinmeden önce bi düzenlemeye git istersen.
  • imzamda kuraldışı ne var acaba? silmem gereken ne var? trophy kartı vardı sildim. başka ne var?
  • font boyutu 2 ise maksimum 4 satır, font boyutu 1 ise maksimum 7 satır olabilir. detay için -->http://forum.donanimhaber.com/m_1692648/tm.htm
  • font boyu 2 olunca arada bir satır boşluk oluyor ama onu nasıl halledebilirim ki?
  • Mini Ninja's plat geliyor yarına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolmacı

hocam konuyu mu takip etmiyorsun? hiç platin trophisi olmayan arkadaş var listede beni eklemedin? 100 mesaj sınırından dolayımı yoksa sadece 50 tane mi kart ekliyorsun?

Slm,liste 50 kişiden oluşuyur,level ve yüzde sıralamasına bakılıyor.Listeye giriş yapan olursa 50. sıradaki listeden çıkıyor.

Bu arada castlevania başladım,harika bir oyun,oynamanızı tavsiye ederim.
  • Yakında rdr'den platinum geliyor, bir tek multide 50 olmak kaldı.
  • Pes 2011 platinumu almış bulunmaktayım, tüm trophy hunter arkadaşlarıma sevgiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin_rymaN

Pes 2011 platinumu almış bulunmaktayım, tüm trophy hunter arkadaşlarıma sevgiler

Dün yazmışsın psn'ye , tebrik etmeyi unuttum bari burdan edeyim tebriklerimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

quote:

Orijinalden alıntı: Kevin_rymaN

Pes 2011 platinumu almış bulunmaktayım, tüm trophy hunter arkadaşlarıma sevgiler

Dün yazmışsın psn'ye , tebrik etmeyi unuttum bari burdan edeyim tebriklerimi

teşekkür ederim arkadaşım, saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gkhannn

Dragon Age'i 100% yaptım, 77 trophy toplamda, eklentilerle oyun süresi baya uzun, herşeyi bitirmek 120-130 saat civarı sürdü, neredeyse 2 ay meşgul etti.Yalnız oyunda çok glitch olan trophy var, bıktıracak kadar, yardıma ihtiyacı olan varsa yardım edebilirim.

Zor iş vallahi, tebrikler. Ben de o oyunda Platinum almak isterdim.
  • DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu

ilk platinin alındı ps3'te kardeşim almış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

22. platin LBP 2 den geldi,sırada Killzone 3 var

yeterince platinin var zaten,bence LBP 2 nin platinine gerek yoktu ama almışsın artık

tebrik ederim
  • darksiders i bitirdim ama kasmıcam arkadaş çok zor ya bune bide apocaliptic düsünemiyorum bile :D neyse en azından legendary armor u topladım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejderhalordu -- 7 Şubat 2011; 22:34:37 >
  • Ee daha yeniyiz başlangıç bizimde platinium olur yakında :)
    DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrblack01414 -- 7 Şubat 2011; 23:15:08 >
  • Bugün kendime izin verdim trophy kasmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

Bugün kendime izin verdim trophy kasmadım

en güzelini yapmışsın arkadaşım..arada bir dinlenmek gerekiyor
  • Arkadaşlar trophy hakkında anlamadıgım birşey var yardımcı olabilirmisiniz
    Ps3 için en son güncellemeyi yaptıktan sonra aldıgım trophy'ler benim facebook da artık görüntülenmiyor , çokda önemli birşey degil ama yinede sorunun ne oldugunu ögrenmeye çalışıyorum.bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞARİNGAN

Arkadaşlar trophy hakkında anlamadıgım birşey var yardımcı olabilirmisiniz
    Ps3 için en son güncellemeyi yaptıktan sonra aldıgım trophy'ler benim facebook da artık görüntülenmiyor , çokda önemli birşey degil ama yinede sorunun ne oldugunu ögrenmeye çalışıyorum.bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.

güncelleme sonrası trophy alamadığından olabilirmi ? kontrol et eğer dediğim gibiyse trophy al gerçi sende demişsin o kadar önemli değil diye boşver

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.