Bildirim
DH Trophy Yardımlaşma ve Bilgi Paylaşım Konusu (10. sayfa)
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Mini ninja's kasıyorum bende şuan hadi bakalım alacağım plat'ı -
quote:
Orijinalden alıntı: DragMeToHell
Mini ninja's kasıyorum bende şuan hadi bakalım alacağım plat'ı
Ben o oyundan platin almıştım,çok eğlenceli komik bir oyun.
Bu arada Platin için TOP10 listesi yaptım.Minimum 21 platinle listeye giriş yapılabilinir. -
LBp de creator nasıl olusturuluyor delirtti beni bi türlü sticker ekleyemıyorum. Termometrede artmıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: DragMeToHell
Mini ninja's kasıyorum bende şuan hadi bakalım alacağım plat'ı
Çığdan kaçtıgın bölümde futo ile adam öldürmeyi unutma bazen gözden kaçabiliyor. -
Asil ve demirci24 LBP'de takıldığınız trophyler varsa seve seve yardım ederim. Ölmeden tüm bölümleri geç diye bir trophy var onu yaparsanız geri kalanların hepsi traş, published kademelerinizi hepimiz 50 boost yaparız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hawqeye
Asil ve demirci24 LBP'de takıldığınız trophyler varsa seve seve yardım ederim. Ölmeden tüm bölümleri geç diye bir trophy var onu yaparsanız geri kalanların hepsi traş, published kademelerinizi hepimiz 50 boost yaparız.
su creator olusturmayı bi türlü anlıyamadım. Sticker ekliyemıyorum. O tropy gercekten cok zor gecıcegımı pek sanmıyorum o tropyde -
quote:
Orijinalden alıntı: High Fidelity
Arkadaşlar 80 saatlik geniş geniş oynayarak Just Cause 2'den platinum aldım.Eğer uzun soluklu bir oyun istiyorsanız bu oyunu alabilirsiniz.Çok eğlenceli bir oyun.
Oyunda enteresan duırumlar ortaya çıkabiliyor.Mesela jeti karayoluna indirmek zorundan kaldım,tekrar karayolundan havalanmak istedim trafik sıkışmış kornalar falan...Jetin tekrar havalanması için mesafe gerekiyor.Bir kamyon gasp edip jeti yolun diğer tarafına kamyona bağlayıp çektim sonra havalandım.Bu oyunda yardıma ihtiyacı olanlar varsa bana danışabilirler.
Walla hocam şu kadarını söleyim pc de alıp ta başında 20 dk bile geçiremeden silip dvd sini direk çöpe attığım bir oyun kesinlikle verilen parayı hak etmiyor ve ps3 te ise hiç ama hiç hak etmiyor gerçekten ben beğenmedim bana katılanda bir çok arkadaşım var. İgrenç ötesi,,, olmamış olmamış olmamış, herşeyi yapıyorsun belki ama bir amaç yok oyunda peh...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ejderhalordu
quote:
Arkadaşlar 80 saatlik geniş geniş oynayarak Just Cause 2'den platinum aldım.Eğer uzun soluklu bir oyun istiyorsanız bu oyunu alabilirsiniz.Çok eğlenceli bir oyun.
Oyunda enteresan duırumlar ortaya çıkabiliyor.Mesela jeti karayoluna indirmek zorundan kaldım,tekrar karayolundan havalanmak istedim trafik sıkışmış kornalar falan...Jetin tekrar havalanması için mesafe gerekiyor.Bir kamyon gasp edip jeti yolun diğer tarafına kamyona bağlayıp çektim sonra havalandım.Bu oyunda yardıma ihtiyacı olanlar varsa bana danışabilirler.
Walla hocam şu kadarını söleyim pc de alıp ta başında 20 dk bile geçiremeden silip dvd sini direk çöpe attığım bir oyun kesinlikle verilen parayı hak etmiyor ve ps3 te ise hiç ama hiç hak etmiyor gerçekten ben beğenmedim bana katılanda bir çok arkadaşım var. İgrenç ötesi,,, olmamış olmamış olmamış, herşeyi yapıyorsun belki ama bir amaç yok oyunda peh...
Böyle demişsiniz de GTA'nın ne farkı var ? Amaç oyun içinde özgürlük, gerçek hayatta yapamadıklarını yapmak. Just Cause 2'nin demosunu indirdim, oyun tamam çıkar çıkmaz alıncak oyun değil belki ama şu anda sıfırı 25-30 liraya alınabilir. Bana göre GTA4 tam bir hayal kırıklığıdır, hikayesi dışında beğendiğim bir yönü yoktur. Oyun mekaniğini bozmuşlar, San Andreas'a ekledikleri herşeyi çıkarmışlar... Yani "zevkler, renkler" meselesine geliyor konu. Ben şu anda her ne kadar multiplatform oyunları desteklemesem de Just Cause 2'yi çok ucuz olduğu için almayı düşünüyorum ve demosundakileri yapabilmek bile zevkliydi, amacı da bu zevki almak. GTA'da olduğu gibi, amaç zevk almak
-
quote:
Orijinalden alıntı: LegendDarkKnight
quote:
Orijinalden alıntı: Ejderhalordu
quote:
Böyle demişsiniz de GTA'nın ne farkı var ? Amaç oyun içinde özgürlük, gerçek hayatta yapamadıklarını yapmak. Just Cause 2'nin demosunu indirdim, oyun tamam çıkar çıkmaz alıncak oyun değil belki ama şu anda sıfırı 25-30 liraya alınabilir. Bana göre GTA4 tam bir hayal kırıklığıdır, hikayesi dışında beğendiğim bir yönü yoktur. Oyun mekaniğini bozmuşlar, San Andreas'a ekledikleri herşeyi çıkarmışlar... Yani "zevkler, renkler" meselesine geliyor konu. Ben şu anda her ne kadar multiplatform oyunları desteklemesem de Just Cause 2'yi çok ucuz olduğu için almayı düşünüyorum ve demosundakileri yapabilmek bile zevkliydi, amacı da bu zevki almak. GTA'da olduğu gibi, amaç zevk almak
Helikopterle military base'lere saldırmak zevkli oluyor. Sonlara doğru %75 tamamlama trophysi biraz sıkabilir ama wless kulaklık takıp helikopter ile yıkıp dökmek bence zevkli.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hawqeye
Asil ve demirci24 LBP'de takıldığınız trophyler varsa seve seve yardım ederim. Ölmeden tüm bölümleri geç diye bir trophy var onu yaparsanız geri kalanların hepsi traş, published kademelerinizi hepimiz 50 boost yaparız.
Dün akşam ben de başladım LP2'ye, akşama friends listeme ekliyorum sizi. -
-
-
bu arada arkadaşlar bu gamecard ı imzama ekliyorum, eklediğim yerde bi önizleme yapıorum çıkıyor orada, ama şu anda imzamda forumda gözükmüyor. ne yapmalıyım imzamda gözükebilmesi için? -
Kuraldışı olur imza kartınıza eklerseniz -
Dragon Age'i 100% yaptım, 77 trophy toplamda, eklentilerle oyun süresi baya uzun, herşeyi bitirmek 120-130 saat civarı sürdü, neredeyse 2 ay meşgul etti.Yalnız oyunda çok glitch olan trophy var, bıktıracak kadar, yardıma ihtiyacı olan varsa yardım edebilirim.
Just Cause 2 kesinlikle oynanması gereken bir oyun, tam kaos.Ayrıca Just Cause'da bir otobüs spawn olmuyor,böylece bütün arabaları sür trophysi alınamıyor, bu yüzden platinum trophy isteyenler ps store'dan bedavaya araba indirip o trophyi alabilirler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gkhannn
Dragon Age'i 100% yaptım, 77 trophy toplamda, eklentilerle oyun süresi baya uzun, herşeyi bitirmek 120-130 saat civarı sürdü, neredeyse 2 ay meşgul etti.Yalnız oyunda çok glitch olan trophy var, bıktıracak kadar, yardıma ihtiyacı olan varsa yardım edebilirim.
Just Cause 2 kesinlikle oynanması gereken bir oyun, tam kaos.Ayrıca Just Cause'da bir otobüs spawn olmuyor,böylece bütün arabaları sür trophysi alınamıyor, bu yüzden platinum trophy isteyenler ps store'dan bedavaya araba indirip o trophyi alabilirler.
Wallaha bravo diyorum Dragon Age gerçekten thropy kasması zor ve zahmetli oyunlardan bri tebrik ederim dostum.
-
-
-
hocam konuyu mu takip etmiyorsun? hiç platin trophisi olmayan arkadaş var listede beni eklemedin? 100 mesaj sınırından dolayımı yoksa sadece 50 tane mi kart ekliyorsun?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X