Şimdi Ara

DH Tüplü TV Ve CRT Monitör İle Xbox 360 Kullanıcıları (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
6.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

@fenerist07

gittigidiyordan 20ye almıştım ben. Tvnde rgb desteği varsa ki çoğu televizyonun av1 scart girişinde oluyor. Kesinlikle al, inanılmaz fark var.

hocam saol cok yardımcı oluyorsun tesekkür ederim.
    tv de o rgb desteğinin olup olmadıını nasıl anlarız? baya eski 37 ekran bi tv, :)) sansui mi ne markası o derece dandik yani :)
  • yav şu alttaki giriş yokmu arkasında?
     DH Tüplü TV Ve CRT Monitör İle Xbox 360 Kullanıcıları
  • bahsettiğimiz scart ise evet var, ama her scart rgb destekliormu onu bilmiorm
  • her scart rgb destekler
  • Hayır her scart rgb desteklemiyor.
    Benim tvde 2 giriş var av1 av2. Av2de rgb desteği yok.

37 ekranlarda rgb desteği olmayabilir.
  • bu rgb desteği her scart ta olmuyormu şimdi bir tane ben düşünüyorum alamyı ancak bazı kablolar sahte oluyormuş sanırım en güvenli kalitelisini nerden bulabilirz
  • rgb çoğu 37 ekran tüplü tvlerde yoktur. sony'nin hemen hepsinde var diye hatırlıyorum...
  • Benide ekle hocam benimde oynayacağım tüplü tv (ama Allah için iyi görüntü veriyo büyükte memnumum valla :) )

Türlü tv de ve Philips Monitörde oynayacağım monitör ince Allahtan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoYk -- 7 Şubat 2010; 13:37:48 >
  • Eklemedin hade ekle GT:denomanjj :D
  • 22'' monitör alın 2.el 250 tlye bulursunuz. Ben uzun süre 226bw da oynadım. Tüplü tvde oynamaktansa hiç oynamamak daha iyi... Gerçekten göz iyiye alıştıktan sonra tahammül edemiyor o görüntüye. Ayrıca bu 22'' monitörü pc ile kullanmak büyük keyif ve rahatlık sağlar size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: margornn

22'' monitör alın 2.el 250 tlye bulursunuz. Ben uzun süre 226bw da oynadım. Tüplü tvde oynamaktansa hiç oynamamak daha iyi... Gerçekten göz iyiye alıştıktan sonra tahammül edemiyor o görüntüye. Ayrıca bu 22'' monitörü pc ile kullanmak büyük keyif ve rahatlık sağlar size.

bu grupdaki herkesin bi lcd hayali vardır ve gerçekleştirmeye çalışıyordur ben zaten haziranda 24" alıcam zaten
    ekonomik sıkıntılar nedeniyle biraz bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

o oyunçaktan bendede var

• quote:

Orijinalden alıntı: srdrkm

quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

o oyunçaktan bendede var

Muhaaa

• şimdi size bir soru

- 17' lcd monitor için ara kablomu alayım , yoksa 57 ekran tüplü tv ye rgb kablomu ?

aslında oyunları salondaki 42' plazmada oynuyorum da bunuda odadaki ekranlar için düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 11 Şubat 2010; 15:56:01 >
  • Küçüklüğümüzde LCD'mi vardı biz tüplü tv ile büyüdük
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

şimdi size bir soru

- 17' lcd monitor için ara kablomu alayım , yoksa 57 ekran tüplü tv ye rgb kablomu ?

aslında oyunları salondaki 42' plazmada oynuyorum da bunuda odadaki ekranlar için düşünüyorum

Bilgisayardaki gibi başına oturur oynarım diyorsan 17 lcd monitör kesinlikle.

Yok oturamam arkadaş ben illa koltuktan oynayacağım biraz daha düşük çözünürlük olsun ama uzaktan oynayayım diyorsan tv ama. 57 ekran bi de 72 olsa neyse de... lcd her şekilde daha mantıklı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

şimdi size bir soru

Bilgisayardaki gibi başına oturur oynarım diyorsan 17 lcd monitör kesinlikle.

Yok oturamam arkadaş ben illa koltuktan oynayacağım biraz daha düşük çözünürlük olsun ama uzaktan oynayayım diyorsan tv ama. 57 ekran bi de 72 olsa neyse de... lcd her şekilde daha mantıklı sanırım.

aslında koltuktan oynuyorum geneldede co-op oyunlar ama lcd yede yakın yoltuk var yani ama genede küçük kalıyor biraz tabi birde şimdi ekranı alttan üstüen daraltacak sanırım

ve sonuçta hdmi giriş olmayacağı için görüntüyüde tahmin ediyorum plazmaya composite giriş yapmıştım ve görüntü çokda hoş değildi öyle olacak sanırım

rgb kablo ilede tüplü tvdeki görüntü kalitesi artıyomuş baya yazılar falan okunur hale geliyormuş en azından

-bilemedim gerçekten en iyisi ikisnden de almak sanırım , ama birde yakında monitoru değşisem ozaman hdmi girişli monitor düşünüyorum o kabloda boşta kalır sonradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 11 Şubat 2010; 20:23:27 >

• Allahın izni ile ben de alacağım şu cihazı illallah dedirtti bana 2 ay daha sabredeceğim artık sonrasında güzel günler beni bekliyor inş
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.