Şimdi Ara

DH Tüplü TV Ve CRT Monitör İle Xbox 360 Kullanıcıları (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
6.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benide ekleyin bendede vestel 55 ekran var
  • Benim 70 ekran arçelik tv var pal 60 da ekran kayıyor RGB kablosu kullanırsam pal 60 sorun olurmu? hani tekken 6 pal 60 oyun xbox u tekken için aldım desem yeridir :D
  • pal 60 ın rgb ile alakası yok malesef tek çaren tvyi değiştirmek bu arada bende tüplüden terfi ettim lg 42 LH 4000 aldım :)
  • yeni aldım xbox arcademi ve 37 ekran seg tv ye bagladım.
    bayonetta ilk oyunum oldu ve 60 hrz destegi aradı. ayarladım settingsten. ancak dijiTürküde bagladığımda televizyon sanırım hala 60 hrzte calışmaya devam ediyor.... ne yapmam lazım 50 hrze almak için ?
    ayrıca 37 ekran sege coklu skart girişi aldım ve TV nin sesi hem xbox hemde dijiTürkün baglı oldugu çoklu skart sebebiyle düştü.. bu ses düşmesi 2 skart takılı oldugunda normalmidir?
    skart değiştirmem gerekirse çoklu skart desteği olarak neyi önerirsiniz ?
    bu arada bayonetta haarikulade bir oyun !! son olarak
    37 ekran seg tvde oynanması hoş ve grafik olarakta çok kasmayacak begenilecek oyun tavsiyelerinizi bekliyorum
  • ps3 tüpte karanlık görüntü veryo ama xbox 360 ın bıratnısı tüpgaz tvde ii
  • Beni de yaz Şimdilik tüplü tvde oynayacağız. Anca seneye LCD
  • Tüplü Tvde Oynamanın çözünürlük düştüğü için cihazının ısınmamasına bir artısı var mıdır?

Şimdilik RGB scart ile 37 ekran 1084 commodore monitore bağlı bendeki cihaz Görüntüler cam gibi ama o kadar detay o boyutta monitore fazla yaw
  • benide ekle baba 72 ekran vestel tüplü tv
    ama manyak gösteriyor oyunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: takeru

Tüplü Tvde Oynamanın çözünürlük düştüğü için cihazının ısınmamasına bir artısı var mıdır?

Şimdilik RGB scart ile 37 ekran 1084 commodore monitore bağlı bendeki cihaz Görüntüler cam gibi ama o kadar detay o boyutta monitore fazla yaw

yok baba cihaz oyuna göre ısınıyor mesela world cupta 2 saate ısındığı gta 4te 45 dakikada alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

yeni aldım xbox arcademi ve 37 ekran seg tv ye bagladım.
    bayonetta ilk oyunum oldu ve 60 hrz destegi aradı. ayarladım settingsten. ancak dijiTürküde bagladığımda televizyon sanırım hala 60 hrzte calışmaya devam ediyor.... ne yapmam lazım 50 hrze almak için ?
    ayrıca 37 ekran sege coklu skart girişi aldım ve TV nin sesi hem xbox hemde dijiTürkün baglı oldugu çoklu skart sebebiyle düştü.. bu ses düşmesi 2 skart takılı oldugunda normalmidir?
    skart değiştirmem gerekirse çoklu skart desteği olarak neyi önerirsiniz ?
    bu arada bayonetta haarikulade bir oyun !! son olarak
    37 ekran seg tvde oynanması hoş ve grafik olarakta çok kasmayacak begenilecek oyun tavsiyelerinizi bekliyorum

bayonetta xboxta varmıydı

• bu rgb scart kablosu ciddi anlamda değiştiriyor mu görüntüyü?örnek resimler var mı acaba elininizde?bendede vestel millenium lcd tv var ama çözünürlük 640x480arcade kutudan çıkan kabloyu kullanıyorum eğer değiştiriyorsa alcam o kablodan..
  • 1- alırken acaba xbox u nerden alabilirim İstanbul'da
    2- tüplü tv de kullanıcam alırsam 72 ekran vestel zeta ne tür bir kablo gerekir vede görüntü kalitesi nasıl olur.

cevap için şimdiden teşekkür ederim...
  • bendede 35 ekran tüplü tv var.Yeni oyunların bazılarında pal50 pal60 hatası alıyorum.bendeki cihaz E slim jtag freestyle3 display ayarı diye birşey yok.Bazıları hdmı dan tv ye bağlayınca o ayar çıkıyor diyor ama nekadar doğru bilmiyorum.Çözümünü bilen varmı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.