Şimdi Ara

DH Tüplü TV Ve CRT Monitör İle Xbox 360 Kullanıcıları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
6.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 72 ekran flat tv de oynamamak için,1.5 yıl erteledim 360 almayı.Bu sürede de eski Xbox'la oynamaya devam etmiştim.Bu meret LCD Tv olmadan birşeye benzemiyor çünkü.HD oyun tüplü tv ile oynanmaz,PS2 veya Xbox oynarım daha iyi.

Olay kötü gözükmesi falan değil benim için,çok daha iyi görüntü alabileceğimi bile bile bu görüntüye katlanmak.

Saygılar..
  • bilmem ps2 ve xbox360 arasında tuplude daglar kadar fark var (bence) hele gta4 super
  • benim ilk xbox ım ı samsung 17 inç bi monitörde oynamaya başlamıştım yazın geceye kadar cod4 sabaha kadar forza 2 oynuyodum artık o kadar çok oynamışım ki kollarımın analogları erimiş ve ben yeni kolarda oynayamıyorum monitör bence her türlü tv den iyi eğer tüplü olarak bakılırsa tabi nasıl zevk alınıyosa öyle devam edilsin ama lcd nin de yeri bi başka yaw
  • Dostum bende tüplü tv'de oynuyorum benide ekle
    55 ekran Schaub Lorenz marka flat tv'de oynuyorum görüntü gayet güzel zamanında konsolumu HD Ready TV'yede bağlayıp bakmıştım yani arada öyle ahım şahım bi fark yok tüplü tv'dede görüntü çok iyi bunu tüplü tv kullandığım için söylemiyorum ayrıca forumda bir aa eksikliğidir gidiyor deniliyor her oyun için nedense ben hiçbir oyunda abartılacak kadar kırılma filan görmedim gördüklerim bile çok azdı, sanırım bu kırılma olayı LCD TV'lerde daha çok gözüküyor. Tüplü tv'nin tek dezavantajı bazı oyunlarda yazılar zor anlaşılıyor. Ayrıca küçücük CRT monitörde oynayacağıma giderim büyük ekran tüplü tv'de oynarım daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalay_cankaya -- 8 Şubat 2010; 17:11:08 >

• benide ekleyin 4472 arçelik düz fılat ekranda oynuyorum
  • hahah inşallah 1 ay içinde bende giricem bu gruba.. bizimki öğrenci evi ve oyunda eger egleniyorsanız gerisi hikayedir, biz 2005 model laptopta kanser ola ola pes2009 oynamıs ve deli gibi eğlenmiş insanlarız.o yuzden xbox bize lüks bile gelecek :D
    yalnız şöle bi sorum var, evde hem 37 ekran tv hemde 15 inç crt monitor var, hangisi daha iyi görüntü verir? crt monitor için ayrı bi kablo almam gerekir sanırım bu kab lonun adı nedir ve kac paradır?
    diğer bir soruda normal tv ye av'dan değil rgb kablodan baglarsanız daha ii görüntü alırsınız diyorlar nedir bu durum?
  • crt monitorden da iyi goruntu alırsın
  • bizim tv kaç hz nerden anlayacağım? VESTEL ZETA 5531 bizimkisi.
  • Liste güncel.

@sasa_iliç

PAL 60 dır yani 60hz
  • benım pal ama 50 hz
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

Liste güncel.

@sasa_iliç

PAL 60 dır yani 60hz

60 hz yani yeterli mi rahat oynayabilmem için oyunları.
  • evet 50 hzse 30hzde oynuon
  • tüplü tv nin birkaç avantajı var aslında kırıklar, fps düşmesi yada dalgalanma gibi etkileri minimize ediyor, oyundan oyuna da değişiyor bunlar tabi...

- örneğin ben AC 2 yi tüplü tv de bitirdim 42' plazmada kırıklar belli oluyordu ve fps düşmeleri de , tüplüde daha hoş geldi bana görüntüler... RE 5 dede aynı şekilde diyebilirm

- ama bir fifa 2010 yada dirt 2 yi plazmadan sonra tüplüye takarsam hemen geri kapatıyorum aman aman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

evet 50 hzse 30hzde oynuon

anlamadım ya
  • boşver oynanıyo o yeter sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerist07

hahah inşallah 1 ay içinde bende giricem bu gruba.. bizimki öğrenci evi ve oyunda eger egleniyorsanız gerisi hikayedir, biz 2005 model laptopta kanser ola ola pes2009 oynamıs ve deli gibi eğlenmiş insanlarız.o yuzden xbox bize lüks bile gelecek :D
    yalnız şöle bi sorum var, evde hem 37 ekran tv hemde 15 inç crt monitor var, hangisi daha iyi görüntü verir? crt monitor için ayrı bi kablo almam gerekir sanırım bu kab lonun adı nedir ve kac paradır?
    diğer bir soruda normal tv ye av'dan değil rgb kablodan baglarsanız daha ii görüntü alırsınız diyorlar nedir bu durum?

hd av rgb kablo alman lazım paketin içinden çıkan scart kablosu çok kötü gösteriyor ve göz yoruyor.
  • Beni de ekle kardeş bi süre tüplü devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

quote:

Orijinalden alıntı: fenerist07

hahah inşallah 1 ay içinde bende giricem bu gruba.. bizimki öğrenci evi ve oyunda eger egleniyorsanız gerisi hikayedir, biz 2005 model laptopta kanser ola ola pes2009 oynamıs ve deli gibi eğlenmiş insanlarız.o yuzden xbox bize lüks bile gelecek :D

hd av rgb kablo alman lazım paketin içinden çıkan scart kablosu çok kötü gösteriyor ve göz yoruyor.

o kablonun fiyatı ne kadardır? ve gözle görülür bir fark varmı?

• @fenerist07

gittigidiyordan 20ye almıştım ben. Tvnde rgb desteği varsa ki çoğu televizyonun av1 scart girişinde oluyor. Kesinlikle al, inanılmaz fark var.
  • 3 lü scart kablonun dönüşütürücüsüde çok önemli bana microsoftun dönüş türücüsü çıkmışdı kutudan görüntü süper
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.