Şimdi Ara

DH ULTİMA ONLİNE @119 Kişi Olduk Herkesi Bekleriz (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
1
Favori
27.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mafiax

beni de ekleyin ve ne olur adam gibi bir uo serveri arıyorum kasmalı veya pvp 3 4 yıl önce elpida da oynuyordum inanılmaz zevkli bi serverdi bilen bilir DeCabain ailesini onlara mensuptum hayatımda bilgisayar da başka hiçbir oyundan böyle bir tat almadım inş ultima adına saracak türk server ortaya çıkar iyi günler diliyorum...

elpida tekrar acılmıs bende gecen hafta gordum basladım
  • Arkadaslar beni de ekleyin.

Dot.gen.tr de oynuyorum ; hayatimda ilk defa sphere basladim ve duzgun kalabalik ve action dolu bir server arayan varsa beklerim. Cok asiri zor degil server craft charlar zor ama savascilar icin skill kasma alani mevcut. Order chaos aktif halde, brit de baya action oluyor. Stat ayarlama imkaniniz var. Ortalama 200 player online bu aksamlari 280 290 i buluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • butun serverler pvp normallerıde bos oluyo yokmu dolu normal server?
  • benide yazın. uo dan zevk aldığım kadar daha hiçbir oyundan zevk alamadım..
  • yakında bi server açıcaz şuan hala script vs hazırlıkları yapıyoruz baya sağlam olcak bitince yazarım
  • Ultima Forever yakın zamanda çıkacak galiba , bioware yapımını üstlendi , bu oyundan ümitliyim inşallah eski ultima havasını yakalar.
  • Beyler DOT a gelin saat 01:05 online player: 216
  • arcanumda oynuyorum ben. 100+ online yazmışlar siteye ama millet para kasmak için sanal pc ile giriyor. yani actionda 30 kişi var.
  • Beni de ekleyebilirsiniz. Şuan beğenerek oynadığınız ve eskiler için kaliteli sayılabilecek sunucu tavsiyesine ihtiyacım var.
  • Benide ekleyebilirsin...
  • Beyler ''Elpida Inc.'' de eskiden oynamış olan veya bu yeni dönemde oynamaya devam eden arkadaşlar varsa bana bi mesaj atabilir mi?
  • Bu konunun varlığından haberim dahi yoktu beni de ekleyebilirsiniz :)
  • benide ekleyin :)
  • ekleyin kardeşler ne günlerdi be hayatımı yedi ama çok güzel günlerdi özlemiyor değilim
  • hocam sadece pvp serverı olana runuo tabanlı server arıyorum bilen varsa bi dönse ne iyi olur aslında
  • Ultima online yeni indireceğim hala oynuyormusunuz arkadaşlar ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: HorozTufan

Ultima online yeni indireceğim hala oynuyormusunuz arkadaşlar ??

Ben nebulada oynuyorum şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HorozTufan

Ultima online yeni indireceğim hala oynuyormusunuz arkadaşlar ??

İlk defa oynuyorsan hiç başlama derim
  • 10 yılım var bu oyunda, yazın beni de hocam
  • Benide Yazınız.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.