Şimdi Ara

DH ULTİMA ONLİNE @119 Kişi Olduk Herkesi Bekleriz (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
1
Favori
27.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Devilsbutcher

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkip2
    Revolution Uo'da başladım, yaş ortalaması yüksek, ph özellikle craft skillerinde çok düşük. Az kişi var guild ağırlıklı ama oynayabileceğim tek server diye girdim oyalanıyorum. Gelecek olursa mesaj yazsın görüşelim.

6 sene once basladim ve 4 sene bir fiil oynadim 2 yildir oynamiyorum revolutionuo da basladim (tabi o zmn adi olympus idi) sadece bu serverda oynadim hic kapanmadi (olyden revoya gecisi saymassak ki bu geciste kisa sureigine paganda oynadim) hala devam edior demekki sanrm res gelmis baslayalim diorsaniz ben varim (buarada bir arkin tavsiyesi ile ultimadan sonra ilk defa farkli bir oyuna basladim 2 gundur oynuorum Aion Online =)

paganda nick neydi ?

• uzerinden cok gecti ve 2-3 ay gbi bir sure oynadim hatta binek dublamislardi kaos cikmisti gmler milleti binekten indirip orji mi dube mi die bakiyolardi hehe

Dark Magician olabilir nickm genelde bu nick ile pure mage oynardim
  • beyler gameworld a bekleriz saglam runuo 2.1 sunucusu arayanlara...
  • paganda iyi sunucuydu hakkatten bence türkiyede ki gelmiş geçmiş en iyi 3 sunucudan biridir, keşke açılsada o zevki app olarakta olsa yaşasak ara sıra :p
  • Böylesine büyük bir ekip kurarsak tum kalbimle yanınızda olurum.
  • ekleyin
  • benide alır mısın ağabey ?
  • UO'suz Olmaz :) Bende varim..

Şuan.. Reklam Olmasin ama :) pyramiduo Güzel yerdir :) 5 senedir. Aktif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 17 Haziran 2011; 15:51:04 >
  • Beyler SERVER böyle bi server açılmış. Sphere , başlamak isteyen olursa bi göz gezdirsin.
  • Bende varım her şeyimle geldim
  • Güncel
  • Ben orijinal server da oynamak istiyorum, gerçekten katıksız mis gibi sistemlerle sarhoş olucam diyorsanız buyurunuz :http://inporylem.com/
  • Sevgiler UOcular =)

Ne zamandır aklımdaydı eski UO günlerime dönsem diye düşünüp duruyordum ki bu topici gördüm =) Zamanında Nebula'da oynardık,sonra RunUO i Mix.gen.tr yani Anatolia'ya geçtim,server kapanana kadar devam ettim sonra yalan olduk :)
    Var mı oynadıgınız bir server gelelim? =)
  • Eğer kapanmayacak bir server istiyorsanız Revolution uo da oynayın (7 senedir açık , ownerın verdiği sözden dolayıda kolay kolay kapanacağını sanmıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grom.Hellscream

Eğer kapanmayacak bir server istiyorsanız Revolution uo da oynayın (7 senedir açık , ownerın verdiği sözden dolayıda kolay kolay kapanacağını sanmıyorum)

Revolution hakkında aynı hisleri paylaşmıyorum. Arkadaşlara tavsiye etmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkip2

quote:

Orijinalden alıntı: Grom.Hellscream

Eğer kapanmayacak bir server istiyorsanız Revolution uo da oynayın (7 senedir açık , ownerın verdiği sözden dolayıda kolay kolay kapanacağını sanmıyorum)

Revolution hakkında aynı hisleri paylaşmıyorum. Arkadaşlara tavsiye etmiyorum

Niye
  • Toplanıp güzel bir sunucuda oynasak ne güzel olur :)
  • Hala nebuladayım.Skill dummy, heal dummy, stat dummy veya newbie center gibi absürt şeyler yok.Herşey olması gerektiği gibi saf, temiz ve eğlenceli :) 2 saatte 7x karakter kasamıyorsunuz.En kötü mage kasabilmek için rahatça bir haftanızı feda etmelisiniz.Her ne kasmış olursanız olun karakter kasacağınıza değecek bir sunucu çünkü kastığınız karakter emek istiyor ve kastıktan sonra bir çok kişinin gözü üzerinizde oluyor"vay be adama bak blacksmith kasmış"

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crux Ansata -- 12 Eylül 2014; 9:32:36 >
  • World Of UO aylardır açık.100+ üstü online oluyor.500 lerdeydi 1 ay önce.
    Oynayabileceğiniz en iyi RunUO sharddır.Önerilir.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.