Şimdi Ara

DH ULTİMA ONLİNE @119 Kişi Olduk Herkesi Bekleriz (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
1
Favori
27.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi server açında oynayalım bari. ben de gelirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

bi server açında oynayalım bari. ben de gelirim.

Server açmak ve yönetmek o kadar kolay değil malesef hemde şu zamanda en iyisi revolutionuo da gidin oynayın dün gece saat 2 de 140 online ı vardı sizde gidin kalabalık yapın :)
  • lise zamanında gece kalkıp oynardık sınav zamanlarında da herkes 1 sınava calışır gecerdik tam dört kilşi başından kalkmıyorduk 1 yıl boyunca böyle oldu lise 2
  • Bari bir serverda DH guildi kuralım madem server açamayacağız.
  • quote:

Bari bir serverda DH guildi kuralım madem server açamayacağız.

Onun için en mantıklısı pvp serverı bulmak şuan çoğu serverda guild kurmak paralı oldu aylık para veriyorsun,uygun bir pvp serverı bulup başlayalım eğleniriz biraz
  • Şöle Kalabalık Bi Server Varsa Bende Gelebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0kanxokan

Şöle Kalabalık Bi Server Varsa Bende Gelebilirim

Revolutionuo var Türkiyenin en iyi serverlarından birisi 190 oyuncu var şuan baya sağlam serverdır eğer gelirseniz yardımda ederim edebildiğim kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi

quote:

Orijinalden alıntı: 0kanxokan

Şöle Kalabalık Bi Server Varsa Bende Gelebilirim

Revolutionuo var Türkiyenin en iyi serverlarından birisi 190 oyuncu var şuan baya sağlam serverdır eğer gelirseniz yardımda ederim edebildiğim kadar

Msn 'ye Girebiliyorsan Gir Ordan Sorularımı Sorarım ... Veya Burdan Sorarım Ama Burdan Yazmak 6-7 Sayfa Eder

EDİT :http://www.worldofuo.com/online/ Şuan 321 Online Var Burası Daha İyi Değilmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarksman -- 4 Şubat 2011; 0:46:48 >

• ben de Revo'dayım. Biri Sphere biri Runuo yalnız. WoU Runuo server. Revo ise sphere.
  • nebulaya seneler sonra bugün itibariyle döndüm. Eşlik etmek isteyen arkladaşlar mesaj atsın
  • quote:

ben de Revo'dayım. Biri Sphere biri Runuo yalnız. WoU Runuo server. Revo ise sphere.

Revoda nick ne
  • PoyriFilth. Sizin nedir?
  • quote:

PoyriFilth. Sizin nedir?

Bobby şuan kullandığım karakter can sıkıntısına giriyorum , 6 ay önce tüm charları arkadaşlara verdim elimde 1,2 char kaldı seni gördüm galiba britte oyunda bul beni yardım ederim elimden geldiğince
  • 2.5 ay oldu herhaldewww.worldofuo.com da oynuyorum 300 400 kişi görüyor sunucu , halada yenilik ve düzenlemeler yapılıyor staff tarafından çok iyi gidiyor şuan için
  • Benide eklermisin "seveax"
  • benide alıın eski ultimacıyım
    word of uo da oynadım bikaç serverde daha oynadım ama isimlerini unuttum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zayber

2.5 ay oldu herhaldewww.worldofuo.com da oynuyorum 300 400 kişi görüyor sunucu , halada yenilik ve düzenlemeler yapılıyor staff tarafından çok iyi gidiyor şuan için

Zaten şu zamanda bu tarz runuo serverları tutuluyor zaten sphere tabanlı serverlarda artık yapacak birşey kalmadı shpere serverlardan sıkılanlar için güzel bir server
  • Asgard veya Exile' den eskiler var mı?
  • Beyler ben revoya gelirimde çoluk çocuk vardı en son orada bide hersene item res gelir saç baş yoldurturdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: haciragipdayi

Beyler ben revoya gelirimde çoluk çocuk vardı en son orada bide hersene item res gelir saç baş yoldurturdu

Çoluk çocuk yok fazla büyükler daha çocukça davranıyor revoda
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.