Şimdi Ara

DH ULTİMA ONLİNE @119 Kişi Olduk Herkesi Bekleriz (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
1
Favori
27.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ultima Online hayatımın oyunu.DH ULTİMA ONLİNE grubuna eklersen sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R. -- 6 Eylül 2010; 3:01:43 >
  • benide ekleyn....
  • Güncel
  • çok zayıf ama. biraz daha güç lazım. bir şeyler düzenlemek lazım . mesela demise de buluşabilirsiniz.
  • yaz benide şimdi kurdum demisede başlıyorum zaten , tadı tuzu yok başka oyunun
    world of ou açıkmış 300 350 online var oradayım inşla kapanacak gibi görünmüyor inşla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayber -- 9 Ekim 2010; 18:29:58 >
  • Emekli olarak benide yazabilirsiniz..

Dark Venue, Paticik, Nebula Pagan, Nebula Raven.. İsmini hatırlamadığım bikaç server daha vardı Nebula'dan sonra..

İsim "Felix"
  • Liste güncellendi
  • EKLE BENİDE !!!

• yaz benide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knoxville -- 17 Kasım 2010; 6:14:49 >
  • Ekle hocam ekle
  • Şubat 1998den beri

OSI, SNN,Nebula North, KolayOyun, En sonda kıdemli oyuncu UO Hybrid
  • Liste güncel
  • Bu kadar uo cu toplansa bir ara bir server da şöyle bol rp li spawn actionları dolu nostalji yapsak ne güzel olurdu.
    Çok yaşlandık çook. Üzerimizdeki ölü toprağı atılırdı ne güzel (nebula'nın ilk zamanlarından Demorian) onca zaman geçmiş hala unutmuyorum karakterlerimi. Herbirinin rolünü oluştururken uzun uzun emek vermiştim.
  • aaaa bu başlıgı ben niye görmedim daha önceden ben de pek cok serverda oynadim.

Aribeth Nelly/Hilton
    Spidy Nelly/Hilton
    Sytrock Nelly/Hilton

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spidynelly -- 4 Ocak 2011; 1:49:19 >
  • Beni de eklerseniz iyi olur. Emeklisi olduk ama olsun :)
  • Yaz yaz yaz !!! cCc corpor cCc
  • Güncel
  • Kal Vas Flam :)

benide eklermisin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miscellaneous -- 16 Ocak 2011; 21:18:07 >
  • beni de yazın =)
    ozaman güzelinden bi server bulup DH guildi kurmak şart oldu =)
  • Hangi serverda oynuyorsunuz yazarmısınız , yazılanları okumadım ama benim düşüncem bu saatten sonra Türk serverlarında oynanamaz en iyilerinden olan Revo ve Nebulada bitmiş durumda...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.