Şimdi Ara

DH ULTİMA ONLİNE @119 Kişi Olduk Herkesi Bekleriz (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
1
Favori
27.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekleyebilirsiniz benide 2001 yılında başlamıştım oynamaya 3 sene oldu bırakalı
  • Güncel
  • pagan uo gibi bir server olsa düşünmem başlarım en çok eğlendiğim sunucuydu zaten 3 4 sene oynadıktan sonra kapandı uoda benim için kapandı bi süre manas uo'da takıldım orasıda güzeldi şimdi bu sunucular ayarında sunucu olsa biraz vakit ayırabilirim herhalde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adhyasa -- 1 Mart 2011; 1:40:34 >
  • Benide Eklerseniz Sevinirim. Şuanda Grubun oynadığı bir sunucu varmı onuda ögrenmek istiyorum
  • evet benide ekliyebilirsiniz ayrıca bi sunucuya başlarsak aranıza katılırım ya da oynadığınız bir sunucu varsa ? pagan uo'da oynamış ya da manas uo'da oynamış birileri varmıdır aramızda acaba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Dead

Asgard veya Exile' den eskiler var mı?

ASgard var belkide en cok zevk aldıgım serverdı :)
  • benide eklerseniz sevinirim
  • bendewww.worldofuo.com serverini hepinize tavsiye ediyorum.
    özellikle tek 1 staff var ve gerçekten iyi çalışıyor.
    hergün otomatik düzenlenen etkinler mevcut ayrıca newbie area'da kasmanız gerçekten çok kolay.
    tabi sadece skilleri kasmakla olmuyor oyun, stat , skill psleri ve item kasmanız gerekecek.
  • Gençliğim geldi aklıma pehhh :) Eklermisiniz benide listeye ? Bu arada canım çekti önerilebilecek bi yer varmı bakalm unutmuşmuyum :))
  • fanteziyi yi biz başlattık bea....
    tam öss 2003 yılları, harıl harıl öss çalışıyoruz ama masada uo açık bi yandan da....
  • @wreith öss 2003 yılı idi evet:D
  • sphere oynadığı sunucuda bana yardım edecek var mı yeniden başlayacağım da :) Toplu oynadığınız bir server yok mu
    ?
  • ben world of uo ya basladım, ortam güsel , lag yok, bazı skiller hızlı artıyor, ancak , uzak doğu skilleri yok, olsa güzel olurdu
  • Beni eklememişsiniz.
    Finallerden sonra başlama fikrim var.
  • Bu konu için üyelik aldım ^^

Eklerseniz sevinirim.

EX //

Haldor Caldera
    Nancy Caldera
    Exit Shroud [GF]

Caldera & Shroud Ailesi Hepinizi Çok Özledim ^^
  • Güncel
  • Finallerden sonra başlamayı düşünüyorum
  • Güncel
  • Revolution Uo'da başladım, yaş ortalaması yüksek, ph özellikle craft skillerinde çok düşük. Az kişi var guild ağırlıklı ama oynayabileceğim tek server diye girdim oyalanıyorum. Gelecek olursa mesaj yazsın görüşelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkip2
    Revolution Uo'da başladım, yaş ortalaması yüksek, ph özellikle craft skillerinde çok düşük. Az kişi var guild ağırlıklı ama oynayabileceğim tek server diye girdim oyalanıyorum. Gelecek olursa mesaj yazsın görüşelim.

6 sene once basladim ve 4 sene bir fiil oynadim 2 yildir oynamiyorum revolutionuo da basladim (tabi o zmn adi olympus idi) sadece bu serverda oynadim hic kapanmadi (olyden revoya gecisi saymassak ki bu geciste kisa sureigine paganda oynadim) hala devam edior demekki sanrm res gelmis baslayalim diorsaniz ben varim (buarada bir arkin tavsiyesi ile ultimadan sonra ilk defa farkli bir oyuna basladim 2 gundur oynuorum Aion Online =)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.