Geçen arkadaşın dükkanında otururken küçük kardeşinin online oyun dergisinde ultima'yı gördüm ve anılarım canlandı. Tuzakları, köy basmaları, ölen adama vahşi yaşamdaki aslanların saldırması gibi loot yapmak için saldırmayı...
Güzel oyundu. Aktif olarak herhangi bi serverda çoğunluk var mı ? unuttum, uzun zamandan sonra bi göz atayım.
Beyler hep sphere oynadım 7-8 senedir hayatımda hiç runuo oynamadım garip gelirmi alışması zoor olurmu
Alışması çok zor değil ama garip gelebilir. Sphereden oldukça farklı iyi yönleri de var kötü yönleri de.
quote:
Orijinalden alıntı: haciragipdayi
Beyler hep sphere oynadım 7-8 senedir hayatımda hiç runuo oynamadım garip gelirmi alışması zoor olurmu
Baya bir garip gelir , çift tıklamalar , bankaya binek stok etmek , silahların + ları , reslemek (bandaj res) , pot içmek , heal atmak , tp , stat kasmak baya bir değişik ultimaya yeni başlamış gibi olacaksın o yönden baya güzel , 6,7 sene shpere oynadım ama runuo nun tadı çok farklı.
ekle benıde barı Osı dahıl 1997 - 2008 arası oynadım halada ara ara sagda solda oynuyorum :)
birisi sağlam bi private server söylesin arkadaşlar!
@Treth Ekledim hocam liste güncel.
@mmorpgamer İmzanla bayağı çelişiyorsun hocam Ne tür bir private server istediğin hakkında biraz bilgi vermen lazım yardımcı olabilmemiz için. Yabancı mı, Türk mü? Pvp mi, PP mi?(Rp mi diye sormuyorum sağlam bir sunucu mantığında olduğun için Rp istemezsin.)
quote:
Orijinalden alıntı: Danilo Thann
@Treth Ekledim hocam liste güncel.
@mmorpgamer İmzanla bayağı çelişiyorsun hocam Ne tür bir private server istediğin hakkında biraz bilgi vermen lazım yardımcı olabilmemiz için. Yabancı mı, Türk mü? Pvp mi, PP mi?(Rp mi diye sormuyorum sağlam bir sunucu mantığında olduğun için Rp istemezsin.)
İmzanla çelişmemmin nedeni artık bu serverı kullanamamam hata vermesidir yanlış anlaşılmasın pvp ağırlıklı olursa olur orjinal benzeri bi serverda olabilir.
varsa adam gibi sphere hemen gelim bende özledim gavuru vallaaaaaa...
Beni de ekler misiniz :)
hala oynicak sunucu arayan varsa sevmesemde revo derim çünki en azından istikrarlı yılların sunucusu kapanıcağınıda sanmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Adhyasa
hala oynicak sunucu arayan varsa sevmesemde revo derim çünki en azından istikrarlı yılların sunucusu kapanıcağınıda sanmıyorum.
Eh yani ben zaten milleti anlamıyorum.Gidip abudik gubidik yerlerde oynuyorlar sonra sunucu kapanınca ultima kötü oluyor :)
Sadelik anlayışınıza göre ya Nebulada yada Revolutionda kasın vaktiniz ve emeğiniz boşa gitmesin
quote:
Orijinalden alıntı: Ve tanrı onu yarattı
quote:
Orijinalden alıntı: Adhyasa
Eh yani ben zaten milleti anlamıyorum.Gidip abudik gubidik yerlerde oynuyorlar sonra sunucu kapanınca ultima kötü oluyor :)
Sadelik anlayışınıza göre ya Nebulada yada Revolutionda kasın vaktiniz ve emeğiniz boşa gitmesin
Kesinlikle Türkiyede iki tane adam gibi server var revo ve nebula bunların dışında ki serverlarda oynayıp yok Türkiye de ki serverlar ayda bir kapanıyor lafları yapıyorlar.
Ultıma sunucusu sade olmalı eger shpere ıse sanane gıbı terteız olacak sunucu dedıgın öyle rengarenk robeler bınekler fılan bozar ultımayı :)
Pyramid de istikrarlı arklar actionda bol...
Vay be kaç yıl geçti, Nebula north'da başlamıştım, Chris Webber (Archer - Elven Bow) Rudy Crensol (Blacksmith) Poibra Crensol (Macefighter) karakterlerim vardı. 5 archerla dungeon'a gidip fırtına estirdiğimizi hatırlarım. Legendary Blacksmith ile tüccar oynamakta çok keyifliydi. Ne yazıkki inanılmaz vakit alan bir oyundu, ama o atmosferi şimdiki ultra grafikli oyunlara değişmem.
Eklerseniz sevinirim.
Liste güncel arkadaşlar. Bu arada uzun zamandır Türk sunucularını takip etmiyorum, bir gelişme var mı yoksa hala 1-2 haftalık sunucular çoğunlukta mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Danilo Thann
Liste güncel arkadaşlar. Bu arada uzun zamandır Türk sunucularını takip etmiyorum, bir gelişme var mı yoksa hala 1-2 haftalık sunucular çoğunlukta mı?
Revolution uo , 7 seneden fazladır açık 2 sene önce bırakmıştım ultima oynamayı , başından beri revoda oynadım.Şuan revoda player kaybetmiş durumda 30,40 online ya oluyor yada olmuyor eski oyuncularının çoğu bıraktı.Revoda sona geldi.1,2 sene sonra sunucuyu kapatırlar.