Evet ya Dh nın serveri olsa güzel olurdu napsak acsak mı bir tane
Açılsa iyi olabilir
Gerci üstlerim ne der bilemiyorum sonucta cok masraflı hele birde başında ben olucaksam dahada masraflı çünkü ben işimi sağlama alırım tüm staff kadrosu deneyimli kişilerden olucak ve scripter + world buildere yaptıkları iş için para veririm. N'olur masraflı olur ama güzel olur.
Aslında bi konuşulmalı ya gerekli yerlerle.Bende her türlü desteği veririm sana danilo yeterki güzel bişeyler yapabilelim.
Scripterler ve World Builderler donanimhaber forumlarına takılanlardan olabilir bence..
Forumda bu konuda yetenekli biri varsa neden olmasın
Admin mewlut'e pm attım bakalım ne diyecek
İnşallah olumlu bişey çıkar [=
Sizlere yardımcı olmak çok isterdim ama sphereden birşey anlamıyorum =) Fakat siz açarsanız oynarım kesinlikle..En azından birşeyler öğrenmiş olurum spherede..
benide ekleyn
BENDE KATILMAK İSTİYORUM !!!!
Danilo bilgim yeterlimi Dh ultima takımı için bilmiyorum ama benide dahil etmene sevinirim bu takimda sivri dilli birine ihtiyac olabilir..
ayrıca kuracagınız Server için scirpter konusunda yardımcı olurum..Bir kaç isim önerebilirim.bence Server kurmakdansa server bakımından cok ii durumda olan dogru işler yapan bir servera destek verin derim ..yada dh acacaksanız Kr kurun bence herkesin yaptıgı aynı şeylerden bıktım ben artık..Serverlara bakın nebula scriptleri hepsinde aynı.runuoda ise klasik fc fcr zart zurt .Kr kurunda herkesin agzı acık kalsın yada başka fikirlerim var..
Server konusunda kimseyi umutlandırmak istemem siz en kötüsünü düşünün şu an Donanım Haber desteği olmasada bir Sphere birde RunUo projesindeyim
Aslında danilo ultima devrini kapadı diye düşünüyorum..Türkiyeye yeni bişiler vermek lazım..Ben cok ugraştım bundan iki sene önce Dark Age of camelot acabilmek için..Aslında Türklere göre bir oyun sonuna kadar pvp ve savaş var.Gece gündüz savaş olan bir oyun.Hemde Öyle meydan savaşı gibi..Daoc Elimatörü kursak .bu knight online falan kimse yüzüne bakmaz.Knight Online Daoc un yanında Kızma bilader mantıgından öteye gidemez..Sistemleri muhteşem guild sistemi.Rare binekler ..RVR De kale savaşları..Crafting..Denge cok ii yane o özledigimiz eski ultimacılar koyu ultimacılar ın cogu Ko veya WOW dalar.Dark Age Of Camelot gibi bir oyunun elimatörünü kursak Türkiyede Olay yaratabiliriz..Nasıl bir dönem Sanane Ultimayı Half Life gibi oyunların serverlarını kurdu cesaret etti bunu yapabiliriz..oyunu İyi biliyorum.Sadece Sciptten anlıyan adam lazım.Zamanı olan adam lazım ugraşıcak biraz cunku..Ultima Dert ya kurmak dert İnsanlarla ugraşmak dert eskisi gibi saygılı bilgili adam yokki herşeyi staffdan bekliyorlar.Yane cok degişti.yapmıaycagımd ediklerini yapmak zorunda bırakıyorlar seni.Ortasını bulmak cok zor artık ultimada cidden zor server acmak...ben yeni bir heyecan yeni ögrenme duygusu.Cogu kişinin NEwbee lik zamanı yaşıyabilcegi ortamdan yanayim..Yeni tat Yeni heyecan..Nasıl olsa Ultima bir şekilde hergün 5 tane server acılıyor ..veya 10 tane kapanıyor..Yane DH nin boşuna adı kirlenicek edit var diyecekler bir ton şey söylenicek..benim kendi fikrim bu...
Bende gireceğim ama bunu nasıl nereden sitesinin adı ne ? Nereden connect indireceğim ??
nereye giriceksin anlamadimki ?
Kat benide :) RunUO da acemide olsa scripterdım.
yaz benide en diplere Kazık çaktım Sosaria'nın dibine
grup var da adam gibi server var mı herkesin bir arada olduğu...
Telaşlı bir sevinç aldı beni yazıları okuyunca UO:DH adı bile hoş ((: Umarım o günleri görürüz...