Şimdi Ara

DH ULTİMA ONLİNE @119 Kişi Olduk Herkesi Bekleriz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
320
Cevap
1
Favori
27.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben de başlığa bakınca dh ultima server filan açılmış zannetim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meftulema -- 3 Temmuz 2007; 19:45:52 >
  • benide yazın uokings den
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SilkRoad_

nerden indirceğimizi ve nerden kayıt olcağımızıda bi söleseniz!!

kardeşim illk önce ultima onlineyi indirecen

benim önerim uo mondian legancy tam 760 mb

sonra onu kurucaksın

sonrada hangi serveri oynyacaksan onun connetter ını indireceksin ve kayıt olup oyuna gireceksin
  • beni de ekler misiniz ? birkaç gün sonra yeni kasa alıp başlayacağım oyuna. ekledikten sonra özel mesajla bildirirseniz sevinirim. son mesaj temmuzda gelmiş. umarım faal bir grup oluruz yakında :)
  • gece gec saatlerde sızınle ultıma ıle nasıl tanıstıgımı anlatmak ıstedım

lıse talebesıyız ınternet cafelerın acılmaya basladıgı vakıtler cafemızde quake 2 multı oynanıyor sureklı.
    arkadas cevremızden bırısı sanane serverında bs kasıyor tabı ılk gordugumuzde anlam veremedık aoe2 gıbı kucuk bır adam sureklı bırseylerle ugrasıyor.
    espırı konusu oldu hergun gelır kasardı bs yı gıderdı bızde sorardık ne zaman sonu gelecek dıye sonunun gelmeyecegınden bahsederdı cunkı onlıne bır oyun oldugunu benım gıbı bır suru ınsan oldugunu karakter kastıklarını muhabbet ettıklerını savas yaptıklarını anlatırdı her gorup merak edıp soru sorana. ızlerdık madende kazdıgını str ve dex kasmak ıcın dummylere vurdugunu sonra ılgımızı cektı bızde bı deneyelım dedık. ıyıkı denemısız arkadaslarımın hepsı sw char actı ben degısıklık olsun fenc acayım dedım ama cahıllıkten uzun bır sure katana kullandım. arkadaslarımın sw skıllerı masterlara ulasmaya basladı benım sw skıllım katana kullanmaktan yenı app cıvarına vardı. sonradan ogrendık tabı bırı geldı yanlıs sılah kullanıyorsun bunları bunları kullan dedı ama cok gectı butun arkadaslarımdan gerıde kaldım ama yınede cok zevklıydı. her oldugumde hastaneyı bulmak ıcın butun bınalara gırerdım ezberleyemedıgımden bır turlu yerını. az cok boyleydı ultıma ıle tanısmam. arkadas cevremızde quake2 devrını kapatmıs ultıma devrını acmıstık ve uzun sure devam ettı.

• Benide ekleyin+msn lerinizide verin muhabbet edelim ne var ne yok uo oynayanlarda :)
  • Hadi Artık Biraz Canlanalım 48 Kisiye Yakında Mesaj Atıcam Canlasın Diyeler Çıkmak İstiyenler Bana Pm Den Mesaj Atıp Fazla Yer Kaplamasın Doğru Düzgün Bir Server Bulursak Oraya Topluca Gecelim Aile Gibi Kimse Kimseyi Kazıklamıyacak Kimse Kimseden Bisiyini Esirgemiycek Ben Varım Diyenler Emaillerini Belirtillerse Sevinirim Bu Arada Baska Bir Grup Olarakta Frp(Fantastik Dünyada Rol Yapma) Kurubu Kurmayı Düsünüyorum Nası Olucak Derseniz Gmlerle Şahsen Ben Konuşacağım Onlarla Anlaştıktan Sonra Belirlenmiş Kişiler Belirlenmiş Rollerle Oyunda Kısa Bir Gösteri Hazırlayıp Maksat Eğlence Olsun Diye Nası Yapılacak Derseniz Aramızda Hikaye Yazıcaz Ultimaya Uygun Herkese Bir Rol Verilecek Ben Herkes Sanki Oradaki Gerçekmiş Gibi Oynuyacak Eksiksiz Yapıcak Herşeyini Ben Hamachiden Özel Server Acip Provalarımızı Düzenliyicez Çok Güzel Olucak Gibime Geliyor Ben Katılırım Diyenler Pmden Ulaşabilirler Ben Uodan Anlamam Ama Aranıza Katılmak İsterim Ultima Online Diyenlere Öğretebilirim Veya Katılmam Ama Bir Parçası Olmak İçin Güzel Hikaye Yazarım Derseniz Yinede Buyrun Gelin (PMLE ULAŞIRSANIZ SEVİNİRİMM) Gümbür Gümbür Geliyoruz

• 5 EKimden Beri 1 Kişi Böyle Bir Programa Katılamak İstedi Üstelik Bu Dh Ultima Online Grubuna Katılanlar Laf Olsun Torba Dolsun Diye Girdiler Galiba
  • Eklersen sevinirim.

Tanıdıklara Nick: Proximo Marquanty ( Rhalad )
  • Benide eklersen sevınırım
    Pyramıd Uo server herkesı beklerız..
    Skıller yuzde yuz acık
  • benide alırsanız sevinirim
  • BEnide eklerseniz sevinirim eski bir ultimacı olarak ImmorTals
  • bende varıım benide ekleyin lütfen
  • Bende Varım İNF'AZURE'ler geri döndü....
  • benide ekleyin "Vulture" olarak.forever UO
  • dayı benide yaz sana zaymet
  • Ultima 4ever gerisi yalan benide eklerseniz sevinirim.
  • Yaz beni
  • enide benide benide ekle !
  • ya grup deelde bi runuo bide sphere serveri olsa dhnin daha iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.