Şimdi Ara

DH ULTİMA ONLİNE @119 Kişi Olduk Herkesi Bekleriz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
1
Favori
27.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Danilo

quote:

Orjinalden alıntı: Dave Blake

quote:

Orjinalden alıntı: Danilo

abi stafflık bence o kadar kolay değil müşterimiz velinimetimizdir ilkesiyle ilerler stafflar player e asla hakaret felan edemez bugları fixler quest düzenler scp yazar playerlerin şikayetlerini dinler...

Bugların hepsi biliniyor artık onun için daha server açılmadan fixleniyor.Player'a hakarete gelince ben böyle bi staff görmedim zaten playerla page aracılığıyla konuşuyorsunuz oda fazla sorun olmuyor.Quest diyince otomatik questler var artık ama Rpye dayalı quest yapmak biraz caba istiyor bu doğru.Script yazmaya gelince artık herkes script araklıyo yazmak diye bişi kalmadı.Player şikayetlerini dinlemezse zaten staff olmamalıydı.Peki stafflıkmı daha zor playerlık mı?İkiside zor aslında birinde item derdiniz var.Diğerinde de serverın bu ayki parasını nasıl denkleştiricem derdi.Ayrıca actionlarda okadar G.T istemiyo yeni nesil player easyuocu olmuş ama farketmez biz öylede keseriz

Bana Ne Pageler Geldi Bir Bilsen...
    İnsan Küfür Etmemek İcin Kendini Zor Tutuyor

+ 1 gelen pagelerin coğuna gülüp geçiyorum.Suana kadar en gıcık oldugum şeyler ise playerın hiç birşeyden habersiz atıp tutmaları ile gelen küfürlü pageler ve bir rp ortamının başka birisi tarafından bozulması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 13 Mayıs 2007; 2:33:29 >

• Beni de ekelrseniz sevinirm
  • benide ekleyin hocam
  • zamanında SNN ve Nebula sunucularında aktif bi $ekilde oynadım.

her iki serverda da GM Mage, GM scriber, GM meditation, GM resist spells, daha bikac GM'i olan karakterlerim ve bol bol para, kale ve unicornum vardı.

hey gidi gunler hey, $ubat tatili boyunca bilgisayar ba$ından kalkmayıp Mage'i GM'lemi$tim Nebula'da
  • bende pvp'de app yim kabul ama gelişcem büyük adam olcam yardım edin ama yaa konu açtım bak prof'lara yardım diye
  • Zamaninda Hardgamer'in tozunu attiydim...aahh ahh ne guzel serverdi o. Hic HG'da oynamis varmi aranizda???
  • benide ekleyin oynadıım serverların listesi bayaa kabarık
  • Benide ekleyebilirmisin.
    Yaklaşık bir yıl oldu oyunu bırakalı. Ben Olympus'ta oynuyordum ,daha sonra ismi değişti ve Revulotion oldu.
    Adım Nightmare Twilight... Crafter charım Arhon

Twilight Family.
  • Ultima Online Hayat Offline ! Benide Ekleyin Uocu Kardeşlerim Dh'da bu kadar uocu olduğunu bilmiyordum !
  • Benide alın. Nebulada başladım ve çoğu serverdada oynadım. Vanq Quis Mcevil
  • beni de alın. genelde cove actionunun olduğu xhearon'da oynadım. ondan önce de applik zamanlarımı nebulada geçirdim. şu an da uokingse başladım. bana daha düzgün bir server önerirmisiniz. bir de imza için şu uonun meşhur üstüste u ve o logosunu kullansak?
  • Alayınıza res benide ekleyin.
  • Bana yer varmı Benide eklerseniz sevinirim
  • Ya beyler bi aktivite bişi yapalım forum gitti gidiyor yani!!!
  • 43 kısı olmusuz her bırımız 5 ytl atsak server kurarız
    saka tabı
  • Neden deymez mi?Bence kaliteli scriptirler bir araya gelip şu eski uo tadını yasacatacak bir iki server yapabilir.Çok kalite scripterlerimiz var ama emek vermeden script yazmadan us daki hazır scriptlerle pvp shardı açan arkadaşlardan dolayı bu iş olmuyor.Yoksa çook emek veren kalite stafflarda var.Mesela Legbra.nemesis,Neran,Chernobel benim bildiklerim.
  • Benide Ekleyi Pls
  • nerden indirceğimizi ve nerden kayıt olcağımızıda bi söleseniz!!
  • ekle benide :D uo nun hertürlüsünü severim Runuo Sphere fark etmio
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.